Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslinda cok ekstra bisey almiyor. Iste bazen havuc suyu, Promen k, balli karisim, kuruyemis birde incir. Bol salata yapiyorum. Haftada 1 de nohut yemegi

aslinda cok ekstra bisey almiyor. Iste bazen havuc suyu, Promen k, balli karisim, kuruyemis birde incir. Bol salata yapiyorum. Haftada 1 de nohut yemegi
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz. Kuruyemiş fazla kaçırmamak lazım. Bal polen arı sütü yedir canım sayıya iyi geliyormuş. Biz yumurtayı artık çiftlikten alıyoruz. Size yakın varsa böyle yerler tavsiye ederim.

Kizlar cok kotuyum esimin sonuclari cikti sayi artmis ama hareketlilik cok dusmus ameliyattan once nasilsa oyle olmus tekrar basa donduk bu testten cok umitliydim iyi cikacakti ama olmadi sanirim bizim cocugumuz olmayacak hocanin biri demisti sizin cocugunuz olmayacak diye zaten

Canım ya inşallah düzelir sonuçlar canıni skma Rabbimden ümit kesilir mi hiç yeter ki Rabbim ol desin sayı hareketlilik morfoloji hep boş .bunu topiklerde hep görmedik mi ? O yüzden moral bozukluğu hiç yapma sperm değerleri değişken olabiliyor bı düşüp bı yükselebilir

Nerede yaptırdınız? Önceki ve sonraki değerleri söyler misin? Kaan hocada mı tedavi görüyordunuz?

Kimmis o hoca yaa ne sacmalamis insanin kaderini Allah cizer ve Allah tan baska kimse geleceği bilemez .O olsa olsa sarlatandir .Rabbim ne diyor duada israrci olmamizi istiyor .Aglama lütfen dayimin cocugu 20 sene sonra dogal yoldan oldu o zamanlar tup de yaygin degildi anlayan da pek yoktu care bulamayip vazgecmisler düşün. Ama simdi her sey mumkun tüpü var asilamasi var

Ay bu doktorlara inanamıyorum ya ne demek olmaz bir sperm iş görecek olan.stres etmeyin diyorlar ama en çok stresi yaptıran onlar.bize de tüp bebek yaptırmanız lazm diyince balyoz yedim sanki iki gebelik atlatmısım demekki oluyor az biraz sebebe insene bu adamın spermler neden kosmuyor diye tteeee Allahm ya çok dertlym bende bu konuda

sekerim00 üzülme lütfen burada biri üzülünce sanki ben acı çekiyor gibi oluyorum. Sabır sabır sabır. Belki sayı arttığı için hareket düştü sanıyorsun. Değerleri söylersen yorumlarız. Sen doktorlara bakma. Bana tüp bebek deyince ben kapıyı çekip çıkıyorum. Üzülme.

Afilim92 bugün biraz geçmişi okudum da Kaan hoca size nac 600 vermiş. Neden verdi acaba çok merak ettim. Bazı arkadaşların sıvılaşma süresi yüksek ve bunu kullanınca düşmüş. Bizde de 65 dk bunu düşürmek istiyorum. Spermler çözülüp gidene kadar yavaşlıyorlar belki de.

Hiz artırıyor canim

Nerede yaptırdınız? Önceki ve sonraki değerleri söyler misin? Kaan hocada mı tedavi görüyordunuz?

Kizlar onceki testimiz 2 ay onceydi varikosel ameliyati oldu esim 4. Ayda. Ameliyattan 6 ay sonraki degerleri sayi 7 milyon ileri hareket 19 yerinde 42 hareketsiz 39 du. Ameliyattan once sayi 6 ileri hareket 0 hareketsiz 95di.. Bu testte sayi 17 ileri hareket 1 yerinde 14 hareketsiz 85 morfoloji oncekinde 4tu simdi 2. Napicaz bilmiyorum emodex,caksir suyu,keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz 2 aydir ondan oncede kullandik farkli bi vitamin hasar yok cok sukur ama kafam allak bullak nerde hata yaptik bilmiyorum rabbimin takdiri ama icim dayanmiyor uzuldugumu esime belli etmek istemiyorum cunku oda cok uzuluyo biliyorum. Kaan hocaya yazicam ama cevap 2 ay sonra gelicek o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…