Bende öyle belirtilerim başladıBenim de yarın bat günüm ama dün ve önceki gün test yaptım negatif.. zaten bi belirtim filan da yok..test yapmadan anlıyorum negatif olduğunu
Bizde promotil kullanıyoruz ama bizde hiç hasar çıkmadı hoca onu hasar için mı verdi ki sizeKızlar bu promotili kullanmasak ne olur acaba ya hasar tekrar çıkarmı
İnşallah canım inşallah sabır ediyoruz dua Edip bekliyoruz elimizden başka ne gelirSabır canım Rabbim bir yoluna koymuştur elbet bizimde yüzümüz gülecek inşallah
Evet canım hasar tekrarlamamasın diyeBizde promotil kullanıyoruz ama bizde hiç hasar çıkmadı hoca onu hasar için mı verdi ki size
Cikmiyor iste onu diyorum adetle hamilelik belirtileri ayni zaten insallah adet olmazsin guzel haberi alirsinNormaldi canm olsa çıkardı zaten silikte olsa bide adet belirtilerim başladı :-(
Kızlar Kaan hoca hasar tekrarlamasın diye farklı farklı ilaçlar veriyor. Neye göre veriyor olmalı.Evet canım hasar tekrarlamamasın diye
Ay insalalh canım inşallah olmam yarın günüm :)Cikmiyor iste onu diyorum adetle hamilelik belirtileri ayni zaten insallah adet olmazsin guzel haberi alirsin
Hadi ya bizde hiç hasar yok bizde promotil ve trental kullaniyozEvet canım hasar tekrarlamamasın diye
aslinda cok ekstra bisey almiyor. Iste bazen havuc suyu, Promen k, balli karisim, kuruyemis birde incir. Bol salata yapiyorum. Haftada 1 de nohut yemegiKilo almamaları gerekiyor hepsini aynı anda vermeyelim ben kestim ama benim tedavi sürecim uzun. Siz tüp bebek deniyeceksiniZ. Multivitamin ver kalorili şeyleri kesip daha çok meyve sebzeden alabilir misiniz ? Ekstra Ne kullanıyor dunuz?
Hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz. Kuruyemiş fazla kaçırmamak lazım. Bal polen arı sütü yedir canım sayıya iyi geliyormuş. Biz yumurtayı artık çiftlikten alıyoruz. Size yakın varsa böyle yerler tavsiye ederim.aslinda cok ekstra bisey almiyor. Iste bazen havuc suyu, Promen k, balli karisim, kuruyemis birde incir. Bol salata yapiyorum. Haftada 1 de nohut yemegi
Canım ya inşallah düzelir sonuçlar canıni skma Rabbimden ümit kesilir mi hiç yeter ki Rabbim ol desin sayı hareketlilik morfoloji hep boş .bunu topiklerde hep görmedik mi ? O yüzden moral bozukluğu hiç yapma sperm değerleri değişken olabiliyor bı düşüp bı yükselebilirKizlar cok kotuyum esimin sonuclari cikti sayi artmis ama hareketlilik cok dusmus ameliyattan once nasilsa oyle olmus tekrar basa donduk bu testten cok umitliydim iyi cikacakti ama olmadi sanirim bizim cocugumuz olmayacak hocanin biri demisti sizin cocugunuz olmayacak diye zaten
Nerede yaptırdınız? Önceki ve sonraki değerleri söyler misin? Kaan hocada mı tedavi görüyordunuz?Kizlar cok kotuyum esimin sonuclari cikti sayi artmis ama hareketlilik cok dusmus ameliyattan once nasilsa oyle olmus tekrar basa donduk bu testten cok umitliydim iyi cikacakti ama olmadi sanirim bizim cocugumuz olmayacak hocanin biri demisti sizin cocugunuz olmayacak diye zaten
Kimmis o hoca yaa ne sacmalamis insanin kaderini Allah cizer ve Allah tan baska kimse geleceği bilemez .O olsa olsa sarlatandir .Rabbim ne diyor duada israrci olmamizi istiyor .Aglama lütfen dayimin cocugu 20 sene sonra dogal yoldan oldu o zamanlar tup de yaygin degildi anlayan da pek yoktu care bulamayip vazgecmisler düşün. Ama simdi her sey mumkun tüpü var asilamasi varKizlar cok kotuyum esimin sonuclari cikti sayi artmis ama hareketlilik cok dusmus ameliyattan once nasilsa oyle olmus tekrar basa donduk bu testten cok umitliydim iyi cikacakti ama olmadi sanirim bizim cocugumuz olmayacak hocanin biri demisti sizin cocugunuz olmayacak diye zaten
Ay bu doktorlara inanamıyorum ya ne demek olmaz bir sperm iş görecek olan.stres etmeyin diyorlar ama en çok stresi yaptıran onlar.bize de tüp bebek yaptırmanız lazm diyince balyoz yedim sanki iki gebelik atlatmısım demekki oluyor az biraz sebebe insene bu adamın spermler neden kosmuyor diye tteeee Allahm ya çok dertlym bende bu konudaKizlar cok kotuyum esimin sonuclari cikti sayi artmis ama hareketlilik cok dusmus ameliyattan once nasilsa oyle olmus tekrar basa donduk bu testten cok umitliydim iyi cikacakti ama olmadi sanirim bizim cocugumuz olmayacak hocanin biri demisti sizin cocugunuz olmayacak diye zaten
Hiz artırıyor canimAfilim92 bugün biraz geçmişi okudum da Kaan hoca size nac 600 vermiş. Neden verdi acaba çok merak ettim. Bazı arkadaşların sıvılaşma süresi yüksek ve bunu kullanınca düşmüş. Bizde de 65 dk bunu düşürmek istiyorum. Spermler çözülüp gidene kadar yavaşlıyorlar belki de.
Canım ya inşallah düzelir sonuçlar canıni skma Rabbimden ümit kesilir mi hiç yeter ki Rabbim ol desin sayı hareketlilik morfoloji hep boş .bunu topiklerde hep görmedik mi ? O yüzden moral bozukluğu hiç yapma sperm değerleri değişken olabiliyor bı düşüp bı yükselebilir
Nerede yaptırdınız? Önceki ve sonraki değerleri söyler misin? Kaan hocada mı tedavi görüyordunuz?
Kimmis o hoca yaa ne sacmalamis insanin kaderini Allah cizer ve Allah tan baska kimse geleceği bilemez .O olsa olsa sarlatandir .Rabbim ne diyor duada israrci olmamizi istiyor .Aglama lütfen dayimin cocugu 20 sene sonra dogal yoldan oldu o zamanlar tup de yaygin degildi anlayan da pek yoktu care bulamayip vazgecmisler düşün. Ama simdi her sey mumkun tüpü var asilamasi var
Ay bu doktorlara inanamıyorum ya ne demek olmaz bir sperm iş görecek olan.stres etmeyin diyorlar ama en çok stresi yaptıran onlar.bize de tüp bebek yaptırmanız lazm diyince balyoz yedim sanki iki gebelik atlatmısım demekki oluyor az biraz sebebe insene bu adamın spermler neden kosmuyor diye tteeee Allahm ya çok dertlym bende bu konuda
sekerim00 üzülme lütfen burada biri üzülünce sanki ben acı çekiyor gibi oluyorum. Sabır sabır sabır. Belki sayı arttığı için hareket düştü sanıyorsun. Değerleri söylersen yorumlarız. Sen doktorlara bakma. Bana tüp bebek deyince ben kapıyı çekip çıkıyorum. Üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?