Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Kaan hoca mesaj atmış bize. Çok tuhaf ya. Bi okuyun bana da akıl verin.

Fevzi bey, merhaba. Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Hipfizdeki kitle için Endokrionoloji doktorunuz ne derse onu yapın. Verdiği laçların sperme bir zararı olmaz. Klomen ve Promen'i kesin, artık kullanmayın. Gerek yok.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.

Yeterki rabbm ol desin benn 9 milyon sayı 0 ileri hızla hamile kaldım bir taane yetiyor eşime vitaminler bir sene de etki etti sanırım gecen sene aralıktan beri aşağı yukarı hep aynı sonucu aldık ama şuan düzeldi ileri hız 50 oldu pes etme devam

Canım mesajı sanki hazır mesaj gibi geldi bilmiyorum.son testteki değerleriniz iyi miydi peki ona mı bu cevabı verdi hoca

Oksidatif stres e bakılmamıstı değilmi.zaten DNA hasarını yükseltmeyen oksidatif stresi önemsemiyor galiba kaan hoca ben öyle anladım.onun kriteri DNA hasarı olmaması güzel haber yani elinde artık problem yok diyor

Canım mesajı sanki hazır mesaj gibi geldi bilmiyorum.son testteki değerleriniz iyi miydi peki ona mı bu cevabı verdi hoca
Cnm sperm kons: 15.5 milyon
Toplam hız: 17.39 gibi birşeydi
Toplam sperm: 45 milyon du. Evet son yaptığımız testi attık hocaya. Eşimde prolaktın yüksekliği de vardı. Hipofizde 3.5 mikroadenom var. Onun için dostinex kullanıyor. Öyle işte....

Neler kullandiniz peki canim hamilemisin simdi bilmiyorum.ben gercekten kullandiklarimizin fayda ettigini bu testin sonucunun cok guzel cikacagini dusunmustum ama tam tersi oldu yerin dibine girdim nerde hata yaptim diyorum kendime ama cevabini bulamiyorum

Oksidadif strese bakılmadı cnm. Vitaminleri kesmiş. Anlamadım bu işi bırakalım mı sizce ????

Anladım canm Allah şifa versin insallah valla bilmiyorum ki anlam veremedim bende

Hamile kaldım sonra ileri 4 oldu yüne hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef.l hepsi solgar marka l arjinin karnitin çinko kullandı eşim.şuan emodeks e geçtik.geçmişte proxxed kullandık.ya benm eşim bir yıl içinde çok düzenli almadı çok mız mızdır halada ne telefonu elinden bırakıyor nede sağlıklı besleniyor balık yemez et yemez sebze sevmez fasfood delisidir işte böyle az çok bir yol kat ettik

Cnm stres yapma bizimkinde de dalgalanma oluyor. Geçen ay 22.5 milyondu sperm bu ay 15.5 olmuş. İleri hareketli de ameliyattan 6 Ay sonra düzeliyor yavaş yavaş. Bizim 3. Ayımızda toplam hareketsiz % 98di 3 ay sonra % 82 ye düştü hareketli arttı. Promen k hareketli için iyi bi vitamin. Boşver çokta sperm düşünme başka şeylerle uğraş. Bi sperm sizi kurtaracak olan zaten.

Oksidadif strese bakılmadı cnm. Vitaminleri kesmiş. Anlamadım bu işi bırakalım mı sizce ????
Şimdi bende bilemedim ya ama ben olsam takviye verirdi m 3 ay daha yanlıs yönlendirmiş olmaymda zararı olmaz zannımca.bide DNA hasarı kaç cıktı sizin bizede böyle cevap gelir kesin bizimde DNA hasarı %4 oksüdatif %36

Bak ben düşük yapıyorum sancıdan ölmek üzereyim. Derse bile gidemedim. Hayırlısını iste herzaman herşeyin....
Canimm şok oldum çok geçmiş olsun neden düşük oluyor ki bende Meryem süresini aldım ama adet oldum okuyamadım diye sizlaniyordum canım ya valla çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah

DNA hasarı %13.71 di cnm normal yazıyordu yani.

Canimm şok oldum çok geçmiş olsun neden düşük oluyor ki bende Meryem süresini aldım ama adet oldum okuyamadım diye sizlaniyordum canım ya valla çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah

Cnm bilmiyoruz bu ikinci kimyasal düştüğüm ama araştırma yapılacak genetik test yapılacak. Bağışıklıkla ilğili olabilir bakalım

Cnm bilmiyoruz bu ikinci kimyasal düştüğüm ama araştırma yapılacak genetik test yapılacak. Bağışıklıkla ilğili olabilir bakalım
Canım benim kuzenim de böyle düşük yapıyordu kan pirtilasmasi varmış bilmiyordu binada baktır şuan 2 aylık hamile hergun iğne vuruyor kendine tekrardan çok geçmiş olsun

Canım benim kuzenim de böyle düşük yapıyordu kan pirtilasmasi varmış bilmiyordu binada baktır şuan 2 aylık hamile hergun iğne vuruyor kendine tekrardan çok geçmiş olsun
Doktorda muhtemelen kan pırtılaşmasıdır dedi. Test yapalım görecez ne olduğumu. Herşeyin hayırlısı olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…