Araştırmada yaptırdım 2 aya genetik 20güne pıhtılaşma cıkack.20 gün oldu bereli ama memlekette verdk biz küçük sehirdyz burada bakmıyorlarSen genetik testini nerde yaptırdın ???? Ne kadar sürede çıkacakmış.
Araştırmada yaptırdım 2 aya genetik 20güne pıhtılaşma cıkack.20 gün oldu bereli ama memlekette verdk biz küçük sehirdyz burada bakmıyorlar
CAnım üzülme hadi toparlan. Bence ilk önce varikoselden tam anlamıyla kurtulduğunuzdan emin olun. Biz ameliyattan 6 ay sonra kontrole gittik aynı testler tekrarlandı dobler çekildi. Bunları sizde yaptırın bence. Emodexi kim Önerdi bence çakırı suyunu bırakmalısın kullandığın vitaminde bitki özleri var baya. Fakat kullandığın vitaminlerde Q10, ginseng ginko biloba c, e, vitamin a bulunmalı antioksidan içeriği olmalı bu yüzden emodexi bırakmalısın tabi doktora danışarak. Ben size arginmax, Combi fertil veya promen k dan herhangi birini tavsiye ederim ederim olarak Zengin. Omega 3 alabilirsiniz. Deneyin pes etmeyin artacaktır emin olur. Bu saydıklarımı araştırmanı öneririm sperme çok faydalı şeyler. Kullandığın vitamine göre ek takviye yaparsın. Keçi boynuzu, üzüm çekirdeği, çam kabuğu ekstreleri gibi fakat herşey aynı anda kullanılırsa ağır ve ters etki yapabilir günleri yayarak kendin organize edebilirsin daha yolun başındasın ameliyat yeni olmuşsunuz. Vitaminler konusunda doktorunuza danış mutlaka.Kizlar onceki testimiz 2 ay onceydi varikosel ameliyati oldu esim 4. Ayda. Ameliyattan 6 ay sonraki degerleri sayi 7 milyon ileri hareket 19 yerinde 42 hareketsiz 39 du. Ameliyattan once sayi 6 ileri hareket 0 hareketsiz 95di.. Bu testte sayi 17 ileri hareket 1 yerinde 14 hareketsiz 85 morfoloji oncekinde 4tu simdi 2. Napicaz bilmiyorum emodex,caksir suyu,keciboynuzu pekmezi kullaniyoruz 2 aydir ondan oncede kullandik farkli bi vitamin hasar yok cok sukur ama kafam allak bullak nerde hata yaptik bilmiyorum rabbimin takdiri ama icim dayanmiyor uzuldugumu esime belli etmek istemiyorum cunku oda cok uzuluyo biliyorum. Kaan hocaya yazicam ama cevap 2 ay sonra gelicek o zamana kadar
Kuzum hepsini anladım da birşey kullanmanıza gerek Yok demesini hiç anlamadım bence var.Kızlar Kaan hoca mesaj atmış bize. Çok tuhaf ya. Bi okuyun bana da akıl verin.
Fevzi bey, merhaba. Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Hipfizdeki kitle için Endokrionoloji doktorunuz ne derse onu yapın. Verdiği laçların sperme bir zararı olmaz. Klomen ve Promen'i kesin, artık kullanmayın. Gerek yok.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Kuzum hepsini anladım da birşey kullanmanıza gerek Yok demesini hiç anlamadım bence var.
Attım kuzum incele onu hatta üroloğa Combi fertili sor ben onun içeriğini çok beğendim kullanabilirsin dersen ona geç. Ben ilk randevuda sorup geçmeyi düşünüyorum.Bence de var. Olmaz olur mu ! Biz promen k ya devam etmeyi düşünüyoruz. Sağlıklı beslenmeye devam. Herşeye devam. Cnm sence ileri hareketli için ne önerirsin ???
Kızlar umarım okuyabilirsiniz. Sperme neyin ne kadar hangi kısma iyi geldiğini araştırdım. İnceleyin ve takviye vitamini kesmeyin bence hatta daha iyisini bulamak için uğraşın. Ben böyle yapıyorum. Bizim spermlerin bunlara ihtiyacı var ve her 3 ayda bir düzenli testlerle gelişmeleri takip etmeliyiz. Doktorlar evet ama bizde kendi doktorumuz olmalıyız. Zeynepcim bırakma takviye vitamini. Bir zararı olmayacak nede olsa...
Evet hemen tekrarlarKızlar bu promotili kullanmasak ne olur acaba ya hasar tekrar çıkarmı
Canım iyimis bence de değerlerin bence güzel beslenmeye ve vitaminlere devam edin.birde düşüğün sebebi senden de olabilir.hormonlarina baktirdiniz miCnm sperm kons: 15.5 milyon
Toplam hız: 17.39 gibi birşeydi
Toplam sperm: 45 milyon du. Evet son yaptığımız testi attık hocaya. Eşimde prolaktın yüksekliği de vardı. Hipofizde 3.5 mikroadenom var. Onun için dostinex kullanıyor. Öyle işte....
cnm sayı ve hareketliliğiniz kaç acabaKızlar Kaan hoca mesaj atmış bize. Çok tuhaf ya. Bi okuyun bana da akıl verin.
Fevzi bey, merhaba. Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Hipfizdeki kitle için Endokrionoloji doktorunuz ne derse onu yapın. Verdiği laçların sperme bir zararı olmaz. Klomen ve Promen'i kesin, artık kullanmayın. Gerek yok.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
kaç aydır tedavi gördünüz cnm bizimde dna hasarı düşmüştü bizede normal yolla olur dedi dna hasarına baglı oksidatif stres kalmamıştır dedi bizde hiç oksidatif tahlil vermedik ama dna ile bagdaştırıyor demekki promotil kullannın demiş bize siz hasar düştükten sonra ne kullandınız kaç ay tedavi gördünüz cnmOksidadif strese bakılmadı cnm. Vitaminleri kesmiş. Anlamadım bu işi bırakalım mı sizce ????
Canım iyimis bence de değerlerin bence güzel beslenmeye ve vitaminlere devam edin.birde düşüğün sebebi senden de olabilir.hormonlarina baktirdiniz mi
Kaç a
kaç aydır tedavi gördünüz cnm bizimde dna hasarı düşmüştü bizede normal yolla olur dedi dna hasarına baglı oksidatif stres kalmamıştır dedi bizde hiç oksidatif tahlil vermedik ama dna ile bagdaştırıyor demekki promotil kullannın demiş bize siz hasar düştükten sonra ne kullandınız kaç ay tedavi gördünüz cnm
Yani ilaç da hiç kullanmadı henüz eşin daha yeni tedaviye başlayacaktınız ama hasar çıkmadıgı işin başlamadı bence promen k veya promotil kullanın cnm 6 ayCnm biz bi defa gittik muayeneye DNA hasarı testi istedi yaptık sonucu gönderdik bu cvbı yazmış. DNA hasarımız 13.71 çıktı normal denildi yani.
Ya bu kaan hoca beni çıldırtcakk bizim degelerde aynı nerdeyse normal yolla bekleyin demiş ama hareket çok az deil mi ben anlamadım yani bize promotil yazmış ama dna hasarı tekrarlamasın dieEki Görüntüle 2084138 Cnm son testimiz bu? 19 gün önceki test bu.
Yani ilaç da hiç kullanmadı henüz eşin daha yeni tedaviye başlayacaktınız ama hasar çıkmadıgı işin başlamadı bence promen k veya promotil kullanın cnm 6 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?