Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Araştırmada yaptırdım 2 aya genetik 20güne pıhtılaşma cıkack.20 gün oldu bereli ama memlekette verdk biz küçük sehirdyz burada bakmıyorlar

Çok uzun süre ya. Özelde yapmayı düşünüyorum 20 güne çıkar demişti laboratuvarcı. 250-350 tl arası demişti.

CAnım üzülme hadi toparlan. Bence ilk önce varikoselden tam anlamıyla kurtulduğunuzdan emin olun. Biz ameliyattan 6 ay sonra kontrole gittik aynı testler tekrarlandı dobler çekildi. Bunları sizde yaptırın bence. Emodexi kim Önerdi bence çakırı suyunu bırakmalısın kullandığın vitaminde bitki özleri var baya. Fakat kullandığın vitaminlerde Q10, ginseng ginko biloba c, e, vitamin a bulunmalı antioksidan içeriği olmalı bu yüzden emodexi bırakmalısın tabi doktora danışarak. Ben size arginmax, Combi fertil veya promen k dan herhangi birini tavsiye ederim ederim olarak Zengin. Omega 3 alabilirsiniz. Deneyin pes etmeyin artacaktır emin olur. Bu saydıklarımı araştırmanı öneririm sperme çok faydalı şeyler. Kullandığın vitamine göre ek takviye yaparsın. Keçi boynuzu, üzüm çekirdeği, çam kabuğu ekstreleri gibi fakat herşey aynı anda kullanılırsa ağır ve ters etki yapabilir günleri yayarak kendin organize edebilirsin daha yolun başındasın ameliyat yeni olmuşsunuz. Vitaminler konusunda doktorunuza danış mutlaka.

Kuzum hepsini anladım da birşey kullanmanıza gerek Yok demesini hiç anlamadım bence var.

Kuzum hepsini anladım da birşey kullanmanıza gerek Yok demesini hiç anlamadım bence var.

Bence de var. Olmaz olur mu ! Biz promen k ya devam etmeyi düşünüyoruz. Sağlıklı beslenmeye devam. Herşeye devam. Cnm sence ileri hareketli için ne önerirsin ???

Kızlar umarım okuyabilirsiniz. Sperme neyin ne kadar hangi kısma iyi geldiğini araştırdım. İnceleyin ve takviye vitamini kesmeyin bence hatta daha iyisini bulamak için uğraşın. Ben böyle yapıyorum. Bizim spermlerin bunlara ihtiyacı var ve her 3 ayda bir düzenli testlerle gelişmeleri takip etmeliyiz. Doktorlar evet ama bizde kendi doktorumuz olmalıyız. Zeynepcim bırakma takviye vitamini. Bir zararı olmayacak nede olsa...

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 78
Bence de var. Olmaz olur mu ! Biz promen k ya devam etmeyi düşünüyoruz. Sağlıklı beslenmeye devam. Herşeye devam. Cnm sence ileri hareketli için ne önerirsin ???
Attım kuzum incele onu hatta üroloğa Combi fertili sor ben onun içeriğini çok beğendim kullanabilirsin dersen ona geç. Ben ilk randevuda sorup geçmeyi düşünüyorum.

Cnm biraz daha net çekebilir misin ? Işık yansımış pek görünmüyor.

Canım iyimis bence de değerlerin bence güzel beslenmeye ve vitaminlere devam edin.birde düşüğün sebebi senden de olabilir.hormonlarina baktirdiniz mi

Cn
cnm sayı ve hareketliliğiniz kaç acaba

Z zeynep63 canım bana doktor bunları vermişti düşüklerin için ben yaptırdım ama temiz çıktı.sende yaptirabilirsin
Trombofili
Antifosfolipid sendromu(faktör V Leiden ,Protrombin gen mutasyon,Himosistein ,Protein C ve S seviyesi,Lupus antikoagulan,ACA lgG ,anti-beta 2glikoprotein 1,ANA ,VDRL)

Kaç a
Oksidadif strese bakılmadı cnm. Vitaminleri kesmiş. Anlamadım bu işi bırakalım mı sizce ????
kaç aydır tedavi gördünüz cnm bizimde dna hasarı düşmüştü bizede normal yolla olur dedi dna hasarına baglı oksidatif stres kalmamıştır dedi bizde hiç oksidatif tahlil vermedik ama dna ile bagdaştırıyor demekki promotil kullannın demiş bize siz hasar düştükten sonra ne kullandınız kaç ay tedavi gördünüz cnm

Canım iyimis bence de değerlerin bence güzel beslenmeye ve vitaminlere devam edin.birde düşüğün sebebi senden de olabilir.hormonlarina baktirdiniz mi

Cnm doktor herşeye bakacak tekrardan yarın teste gidicem hormon insilün guatr vs bi dünya test sonrada genetik test ve bağışıklıkla ilgili testlerde yapılacak.

Cnm biz bi defa gittik muayeneye DNA hasarı testi istedi yaptık sonucu gönderdik bu cvbı yazmış. DNA hasarımız 13.71 çıktı normal denildi yani.

Cnm yapılacak inş bu testler genetik test içerisinde değil mi ??? Senin düşüklerin sebebi neymiş peki bulunamadı mı ?????

Cnm biz bi defa gittik muayeneye DNA hasarı testi istedi yaptık sonucu gönderdik bu cvbı yazmış. DNA hasarımız 13.71 çıktı normal denildi yani.
Yani ilaç da hiç kullanmadı henüz eşin daha yeni tedaviye başlayacaktınız ama hasar çıkmadıgı işin başlamadı bence promen k veya promotil kullanın cnm 6 ay

Yani ilaç da hiç kullanmadı henüz eşin daha yeni tedaviye başlayacaktınız ama hasar çıkmadıgı işin başlamadı bence promen k veya promotil kullanın cnm 6 ay

Promen k yeni bitti belki combi Fertil kullanırız bu ay. Biraz önce bi arkadaş bu vitaminin daha iyi olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…