Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya bu kaan hoca beni çıldırtcakk bizim degelerde aynı nerdeyse normal yolla bekleyin demiş ama hareket çok az deil mi ben anlamadım yani bize promotil yazmış ama dna hasarı tekrarlamasın die

Cnm ben bu değerlerle gebe kaldım. Sonu gelmedi ama olsun yinede gebe kalabildim

Kızlar size birşey soracam dondurulmuş embriyo transferi yaptırsak bu ay insalalh tutunurda tutunmazsa eğer sonraki ay yumurtalar kendine geliyor mu yani skinti olmuyor demi

Kizlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama bazen yazacak bir sey bulamıyorum. Ne desem icinizdeki ates sönmeyecek. Ama bu imtihandan en az zararla cikmak icin kendinizi ve eşlerinizi yipratmayin .En kiymetli sey siz ve sağlığınız. Gecen gun burda bi topikte okudum bayan hamile kalmis gebeliginin ilk haftalarinda beyin kanamasindan esini kaybetmiş. Rabbim oyle imtihan etmesin hic birimizi .Zamani gelince gecmise bir bakacaksiniz bosuna üzülmüşüz diyeceksiniz buna inanin kendinizi hırpalamayın

Zeynepcim sizde herhangi bir problem varmıydı varikosel gibi yoksa sebepsiz mi biraz değerlerde düşüklük var?

Cnm varikosel vardı. 6 ay önce ameliyat oldu eşim. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi.hareketli 0 hareketsiz % 100 dü. Morfoloji hiç sayılamadı bile. Bu rakam bize hayal gibi geliyor :)

Çok uzun süre ya. Özelde yapmayı düşünüyorum 20 güne çıkar demişti laboratuvarcı. 250-350 tl arası demişti.
Ben zaten iki ay korumacagm ya o ara çıkar oda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım eşimle alakalı bişey kalmadı

Cnm varikosel vardı. 6 ay önce ameliyat oldu eşim. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi.hareketli 0 hareketsiz % 100 dü. Morfoloji hiç sayılamadı bile. Bu rakam bize hayal gibi geliyor :)
AAaa çok güzel maaşallah ve gebe kaldın. BAk bu bana oku iyi geldi bizde de yüzde 93 haraketsiz diye üzülüyorum. Belki düzelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun senin çoğu bitmiş azı kalmış bence.

AAaa çok güzel maaşallah ve gebe kaldın. BAk bu bana oku iyi geldi bizde de yüzde 93 haraketsiz diye üzülüyorum. Belki düzelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun senin çoğu bitmiş azı kalmış bence.
Alttaki sebep ortadan kalkınca inanın sayıda harekette çok iyileşiyor

Peki ozamanlar vitaminler alırmıydnz yoksa herşeyden habersizmiydinz
Canım DNA hasarı dan habersizdik.esim aktardan aldiklarimizi kullanıyordu.bir buçuk ay olmuştu.birde emodex almıştık birinci kutusu bitmeden hamile kaldım.hersey iyi gidiyordu ama kalbi durdu

Canım DNA hasarı dan habersizdik.esim aktardan aldiklarimizi kullanıyordu.bir buçuk ay olmuştu.birde emodex almıştık birinci kutusu bitmeden hamile kaldım.hersey iyi gidiyordu ama kalbi durdu
Benmde öyle oldu iki bebek biri bos gebelik öteki kalp durması.bizim 1 senelik tedaviden sonra DNA hasarı yaptırdık %4 ozaman lar antioksidan kullanırdı eşim acaba ozaman vardıda düştümü diyorum hasar.düşükler neden oluyor bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…