- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Ya bu kaan hoca beni çıldırtcakk bizim degelerde aynı nerdeyse normal yolla bekleyin demiş ama hareket çok az deil mi ben anlamadım yani bize promotil yazmış ama dna hasarı tekrarlamasın die
Rabbim inşallah yeniden tattırır o duyguyu bu sefer sağlıkla kucagına alırsınCnm ben bu değerlerle gebe kaldım. Sonu gelmedi ama olsun yinede gebe kalabildim
İnş cnm bu guruptaki tüm arkadaşlarımız gebe kalırız.Rabbim inşallah yeniden tattırır o duyguyu bu sefer sağlıkla kucagına alırsın
Teşekkürler cnmzeynepppppppp inşallah okuyabilirsin. :)
Canım doktoruna danış olur mu? Vitaminin içeriğine bir de sen bak. Ben beğendim ama henüz doktorla konuşamadım.Promen k yeni bitti belki combi Fertil kullanırız bu ay. Biraz önce bi arkadaş bu vitaminin daha iyi olduğunu söylüyor.
Zeynepcim sizde herhangi bir problem varmıydı varikosel gibi yoksa sebepsiz mi biraz değerlerde düşüklük var?Teşekkürler cnm
Zeynepcim sizde herhangi bir problem varmıydı varikosel gibi yoksa sebepsiz mi biraz değerlerde düşüklük var?
Canım DNA hasarı çıktı birtek diğerleri temiz çıktı.kaan hocada düşükler i buna bagladiCnm yapılacak inş bu testler genetik test içerisinde değil mi ??? Senin düşüklerin sebebi neymiş peki bulunamadı mı ?????
Ben zaten iki ay korumacagm ya o ara çıkar oda.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım eşimle alakalı bişey kalmadıÇok uzun süre ya. Özelde yapmayı düşünüyorum 20 güne çıkar demişti laboratuvarcı. 250-350 tl arası demişti.
Siz tedaviye basladıgınz andamı hasar yüksek ti yoksa takviyeler vs aldıktan sonramı yine hasarınız yüksek görüldüCanım DNA hasarı çıktı birtek diğerleri temiz çıktı.kaan hocada düşükler i buna bagladi
Peki ozamanlar vitaminler alırmıydnz yoksa herşeyden habersizmiydinzSelvi25 Canım düşük yapınca araştırdık hasar cikti
AAaa çok güzel maaşallah ve gebe kaldın. BAk bu bana oku iyi geldi bizde de yüzde 93 haraketsiz diye üzülüyorum. Belki düzelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun senin çoğu bitmiş azı kalmış bence.Cnm varikosel vardı. 6 ay önce ameliyat oldu eşim. Ameliyat öncesi 1 milyon 800 bindi.hareketli 0 hareketsiz % 100 dü. Morfoloji hiç sayılamadı bile. Bu rakam bize hayal gibi geliyor :)
Alttaki sebep ortadan kalkınca inanın sayıda harekette çok iyileşiyorAAaa çok güzel maaşallah ve gebe kaldın. BAk bu bana oku iyi geldi bizde de yüzde 93 haraketsiz diye üzülüyorum. Belki düzelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun senin çoğu bitmiş azı kalmış bence.
Canım DNA hasarı dan habersizdik.esim aktardan aldiklarimizi kullanıyordu.bir buçuk ay olmuştu.birde emodex almıştık birinci kutusu bitmeden hamile kaldım.hersey iyi gidiyordu ama kalbi durduPeki ozamanlar vitaminler alırmıydnz yoksa herşeyden habersizmiydinz
Benmde öyle oldu iki bebek biri bos gebelik öteki kalp durması.bizim 1 senelik tedaviden sonra DNA hasarı yaptırdık %4 ozaman lar antioksidan kullanırdı eşim acaba ozaman vardıda düştümü diyorum hasar.düşükler neden oluyor bilmiyoruzCanım DNA hasarı dan habersizdik.esim aktardan aldiklarimizi kullanıyordu.bir buçuk ay olmuştu.birde emodex almıştık birinci kutusu bitmeden hamile kaldım.hersey iyi gidiyordu ama kalbi durdu
İnşallah bizimkide düzelir inşallah.Alttaki sebep ortadan kalkınca inanın sayıda harekette çok iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?