Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah bizimkide düzelir inşallah.
İyileşir moralini yüksek tut sadece sabırsızız hemen istiyoruz daha ilk adetimi atlatmamısım çocuk istiyrm bu kadar sabırsızım oysaki beklesem dua etsem acele etmesem herşey daha iyi olacak

Canım ozaman spermler sağlıklı olmayabilir.simdi inşallah dikkat ediyoruz ya sonucunda güzel olacak.tek umudum tesellüm o.Allah birde daha kayıp düşük yaşatmanın.hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıl etsin

İşte hasar yok morfoloji 4 hala neden düşüyor anlamadk çıkarsa kan pıhtılaşması çıkar bitek o kaldı

İşte hasar yok morfoloji 4 hala neden düşüyor anlamadk çıkarsa kan pıhtılaşması çıkar bitek o kaldı
Birde nasip canım.bununla imtihan oluyoruz.insallah son yaşadığımız acı olur.buradaki tüm arkadaşlarım ve ben sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğimizi kucagimiza alırız inşallah

Bugün gelecekti dün akşam geldi cnm.
Benmde bagısıklıgıma bakmışlar arkadasın yazdığı farklı testler varya onlara. Senin daha önce varmıydı.bagısıklıkla alakalı bir problem.vücut n sperme karsı bağışıklığı varmı ona bakıyorlarmıs ama bende bakılmamıs.ASA ismi istersen onu özellikle ist.e.vücut ya spermi öldürüyor muş döllenme olmuyormus yada spermi bozuyor döllenme olsada sağlıksız olduğu için düşüyor .ayyy bişey daha öğrendm hiç bilmiyordum

Allah'ım daha neler duyacağız.bende yaptirsam mi

Cnm bakılacak zaten şüphelenilen bi diğer şeyde o. Bide benim vücut trombositlerimi de tanımayıp öldürüyordu. Doktor o testi de yapıcam dedi. Bugün kan aldılar bazı testler yapıldı. Attım testleri selvicim

Cnm bu rahatsızlık gebe kalmayı da zorlaştırıyor. Spermi öldürüyor yani. Cnm illa bağışıklıkla ilgili problemi olmayanlarda da çıkabiliyor yaptır cnm.

Kızlar Kaan hoca cevap yazmış

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-26-12-27-08-074.webp
    42 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_2017-12-26-12-28-18-289.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2017-12-26-12-28-50-151.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2017-12-26-12-29-33-262.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…