İyileşir moralini yüksek tut sadece sabırsızız hemen istiyoruz daha ilk adetimi atlatmamısım çocuk istiyrm bu kadar sabırsızım oysaki beklesem dua etsem acele etmesem herşey daha iyi olacakİnşallah bizimkide düzelir inşallah.
Canım ozaman spermler sağlıklı olmayabilir.simdi inşallah dikkat ediyoruz ya sonucunda güzel olacak.tek umudum tesellüm o.Allah birde daha kayıp düşük yaşatmanın.hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıl etsinBenmde öyle oldu iki bebek biri bos gebelik öteki kalp durması.bizim 1 senelik tedaviden sonra DNA hasarı yaptırdık %4 ozaman lar antioksidan kullanırdı eşim acaba ozaman vardıda düştümü diyorum hasar.düşükler neden oluyor bilmiyoruz
İşte hasar yok morfoloji 4 hala neden düşüyor anlamadk çıkarsa kan pıhtılaşması çıkar bitek o kaldıCanım ozaman spermler sağlıklı olmayabilir.simdi inşallah dikkat ediyoruz ya sonucunda güzel olacak.tek umudum tesellüm o.Allah birde daha kayıp düşük yaşatmanın.hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasıl etsin
Birde nasip canım.bununla imtihan oluyoruz.insallah son yaşadığımız acı olur.buradaki tüm arkadaşlarım ve ben sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğimizi kucagimiza alırız inşallahİşte hasar yok morfoloji 4 hala neden düşüyor anlamadk çıkarsa kan pıhtılaşması çıkar bitek o kaldı
Bugün gelecekti dün akşam geldi cnm.zeynepppppppp size mail normalde hangi gün gelecekti? Bizim 18 ocak ne kadar kaldı merak ediyorum.
Benmde bagısıklıgıma bakmışlar arkadasın yazdığı farklı testler varya onlara. Senin daha önce varmıydı.bagısıklıkla alakalı bir problem.vücut n sperme karsı bağışıklığı varmı ona bakıyorlarmıs ama bende bakılmamıs.ASA ismi istersen onu özellikle ist.e.vücut ya spermi öldürüyor muş döllenme olmuyormus yada spermi bozuyor döllenme olsada sağlıksız olduğu için düşüyor .ayyy bişey daha öğrendm hiç bilmiyordumBugün gelecekti dün akşam geldi cnm.
Allah'ım daha neler duyacağız.bende yaptirsam miBenmde bagısıklıgıma bakmışlar arkadasın yazdığı farklı testler varya onlara. Senin daha önce varmıydı.bagısıklıkla alakalı bir problem.vücut n sperme karsı bağışıklığı varmı ona bakıyorlarmıs ama bende bakılmamıs.ASA ismi istersen onu özellikle ist.e.vücut ya spermi öldürüyor muş döllenme olmuyormus yada spermi bozuyor döllenme olsada sağlıksız olduğu için düşüyor .ayyy bişey daha öğrendm hiç bilmiyordum
Cok Nadir rastlanan bir durummus ama bide bunu takmayalm kafaya.oldu binbeşyüz kafalarAllah'ım daha neler duyacağız.bende yaptirsam mi
Yakında hepimiz börek iyi ürolog olacagizCok Nadir rastlanan bir durummus ama bide bunu takmayalm kafaya.oldu binbeşyüz kafalar
Benmde bagısıklıgıma bakmışlar arkadasın yazdığı farklı testler varya onlara. Senin daha önce varmıydı.bagısıklıkla alakalı bir problem.vücut n sperme karsı bağışıklığı varmı ona bakıyorlarmıs ama bende bakılmamıs.ASA ismi istersen onu özellikle ist.e.vücut ya spermi öldürüyor muş döllenme olmuyormus yada spermi bozuyor döllenme olsada sağlıksız olduğu için düşüyor .ayyy bişey daha öğrendm hiç bilmiyordum
Benmde bagısıklıgıma bakmışlar arkadasın yazdığı farklı testler varya onlara. Senin daha önce varmıydı.bagısıklıkla alakalı bir problem.vücut n sperme karsı bağışıklığı varmı ona bakıyorlarmıs ama bende bakılmamıs.ASA ismi istersen onu özellikle ist.e.vücut ya spermi öldürüyor muş döllenme olmuyormus yada spermi bozuyor döllenme olsada sağlıksız olduğu için düşüyor .ayyy bişey daha öğrendm hiç bilmiyordum
Köşede immünoloji testleri yapılmıs bana ondan işaretli varmı sendeEki Görüntüle 2084425
Cnm bakılacak zaten şüphelenilen bi diğer şeyde o. Bide benim vücut trombositlerimi de tanımayıp öldürüyordu. Doktor o testi de yapıcam dedi. Bugün kan aldılar bazı testler yapıldı. Attım testleri selvicim
Köşede immünoloji testleri yapılmıs bana ondan işaretli varmı sende
Bi yorumlarmısıız kızlar ankaraya çağırmış eşim 3ay dolsun İzmir de egede yaptıralım dna testi diyorKızlar Kaan hoca cevap yazmış
Sizin problem ne idi düşüklermi yada gebe kalamamayışmı.yazarsanız değerleri yorumlarızBi yorumlarmısıız kızlar ankaraya çağırmış eşim 3ay dolsun İzmir de egede yaptıralım dna testi diyorAfilim92 R ruyagokk R rvydmrt @Erse35 @serenita90 zeynepppppppp
Bi yorumlarmısıız kızlar ankaraya çağırmış eşim 3ay dolsun İzmir de egede yaptıralım dna testi diyorAfilim92 R ruyagokk R rvydmrt @Erse35 @serenita90 zeynepppppppp
Elle yazılmış test ilk kez gördm arastırmadamı yaptırdınz birinci önerim varsa tüp bebek merkezi orda yaptırım bir kez de.ikincisi sayı 400bünmi 4 milyonmı kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?