Hoca hemen hemen herkese yazdigi gibi bir cevap atmiş, dna hasari ile oksidatif stres testini de yapip gidin bence
Canm bu mesaji genel olarak herkese atıyor ilk tedavi olacağı için sizden istediği testleri yaptırın.dna hasarı yoksa sayı ve hizi artırmak için tedavi verecek Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile tedaviden sonuç alırsınız canmnKızlar Kaan hoca cevap yazmış
Beni mazur görün burada sayıyı göremedm ama ileri hız 5 morfoloji 1 çıkmış bunda bunlara yönelmeniz lazım eğer sayı 400bin se kaan hocaya gidin derim buradan yardımcı olmak zor olacaktırBuda tüp bebek merkezinde yaptırdığımız sonuc.elle yazılan üniversite hastanesinde yapıldı
Amin canım benim teşekkür. Yaşım fa geçiyor 32yim olmazsa kendime de tam teşekküllü baktırmak istiyorumCanm bu mesaji genel olarak herkese atıyor ilk tedavi olacağı için sizden istediği testleri yaptırın.dna hasarı yoksa sayı ve hizi artırmak için tedavi verecek Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile tedaviden sonuç alırsınız canmn
Ben hala anlamıyorum sayılardan ama buradaki arkadaşlar sayı iyi demişlerdi. Teşekkür ederimBeni mazur görün burada sayıyı göremedm ama ileri hız 5 morfoloji 1 çıkmış bunda bunlara yönelmeniz lazım eğer sayı 400bin se kaan hocaya gidin derim buradan yardımcı olmak zor olacaktır
Sayı 400binse düşük.4 milyonsa artırılır ama ml de sınır 15 milyon. Ama eger 400milyonsa harika.ortada bir 4 var ama kestiremedm hangi değer de karısık biraz testBen hala anlamıyorum sayılardan ama buradaki arkadaşlar sayı iyi demişlerdi. Teşekkür ederim
Baktır canım inşallah hepimiz hamiş kalırız sonra bu topice bakar bakar duygulanirizAmin canım benim teşekkür. Yaşım fa geçiyor 32yim olmazsa kendime de tam teşekküllü baktırmak istiyorum
Aynı mesajı bize de göndermiştiKızlar Kaan hoca mesaj atmış bize. Çok tuhaf ya. Bi okuyun bana da akıl verin.
Fevzi bey, merhaba. Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Hipfizdeki kitle için Endokrionoloji doktorunuz ne derse onu yapın. Verdiği laçların sperme bir zararı olmaz. Klomen ve Promen'i kesin, artık kullanmayın. Gerek yok.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Aynı mesajı bize de göndermişti
Ah ah inşallah canım inşallahBaktır canım inşallah hepimiz hamiş kalırız sonra bu topice bakar bakar duygulaniriz
Evet kestik canım bize en son tüp dedi ondan beridir kaan hocayı bıraktık şimdi kendi araştırmalarımız bişeyler yapmaya çalışıyoruzSiz ne yaptınız ilacı kestiniz mi ????
Cnm otomatik mesaj atmış bizede ilk mesajı buydu sonra biz gittik fakt bilsek dna hasarına baktırıp öyle giderdik zaman kaybı oldu zaten arayıp randevu alacaksınız 3 ay sonraya anca verirler randevu çagırmayla gidilmiyor yani cnmKızlar Kaan hoca cevap yazmış
Ayni mesajı bize de atmisti hazir mesaj sanirimKızlar Kaan hoca cevap yazmış
Cok sağolun arkadaşlar biz dna hasar testi yaptıralım en iyisiAyni mesajı bize de atmisti hazir mesaj sanirim
Evet kestik canım bize en son tüp dedi ondan beridir kaan hocayı bıraktık şimdi kendi araştırmalarımız bişeyler yapmaya çalışıyoruz
En son 49 milyon toplamda ama hareketi artıramadık şimdi macun ginseng ve tribulus kapsül kullanıyoruz promotil kullanıyordu onuda bıraktık muhteşem üçünden almayı düşünüyorum ek olarakSizin sayınız kaç ne durumdasınız ? İlaç kullanmıyor musunuz ? Neler yapıyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?