Hiç bilmiyorum sorucazCanim ege de yapiyorlar mi
Peki gebelik hiç olmadı mı sizde ???? Cnm bizim hareketi promen k yükseltti valla. Bi düşün araştır derim.En son 49 milyon toplamda ama hareketi artıramadık şimdi macun ginseng ve tribulus kapsül kullanıyoruz promotil kullanıyordu onuda bıraktık muhteşem üçünden almayı düşünüyorum ek olarak
Yok canım olmadı araştırıyım canım sağol zaten ne kullansak diye düşünüyoruz hareket kaç oldu sizdePeki gebelik hiç olmadı mı sizde ???? Cnm bizim hareketi promen k yükseltti valla. Bi düşün araştır derim.
Bizim toplam hareket %5 ti. % 17.30 küsür olmuştu.Yok canım olmadı araştırıyım canım sağol zaten ne kullansak diye düşünüyoruz hareket kaç oldu sizde
Güzel artmış canım sadece promen k mı kullandınız pekiBizim toplam hareket %5 ti. % 17.30 küsür olmuştu.
Macun ve promen k kullandık. Bi da Kaan hocanın beslenme önerisine uyduk.Güzel artmış canım sadece promen k mı kullandınız peki
Canım benden 8 tüp kan aldılar 2 si geç çıkıyor biri genetik biri trombosit kan pıhtılaşması oluyor herhalde.bide bagısıklıga bakılmış .düşük yaptım deyince yaptılar bunlarıKızlar bence Kaan hocanın attığı mesajları otomatik algılamamak gerek. Bize de aynı msj attım ama kendisine göre değerler var onları baz alarak diyor galiba. Bir çok ürolog 1 tane bile hızlı sperm varsa normal yolla gebelik gerçekleştirmez diyemeyiz diyorlar. Normal yolla olma olasılığı her zaman vardır ama zaman alır diyorlar. Kaan hocanın istediği testleri kesinlikle yaptırmalıyız ki spermlerin sağlık durumunu öğrenmeliyiz.zeynepppppppp canım sana herşeyi kes dedi ya tekrar mail atıp sorarmısın biz kullanmak istiyoruz bir sakıncası var mı birde ne önerirsiniz? Çok merak ettim beden kesti sormak lazım... Selvi25 selvicim sen kendinle ilgili birçok testler yaptırdın galiba, bana da önerir misin neler yaptırayım okudum ama anlamadım. Hepsi kan değerlerinden mi bakılıyor? Beni bilgilendirirsen sevinirim.
Canım benden 8 tüp kan aldılar 2 si geç çıkıyor biri genetik biri trombosit kan pıhtılaşması oluyor herhalde.bide bagısıklıga bakılmış .düşük yaptım deyince yaptılar bunları
Bagısıklık hemen cıktı canım aynı GüN.hepsi negatif yani olumlu bişeye karsı bağışıklık yokCnm senin bağışıklık testin nasıl çıkmış? Kaç günde çıktı.
Bagısıklık hemen cıktı canım aynı GüN.hepsi negatif yani olumlu bişeye karsı bağışıklık yok
Teşekkür ederim canım bende mutlaka yaptırmak istiyorum içim rahat olsun. Peki nerede yapılıyor bunlar özel herhangi bir hastane Yada devlet mi?Canım benden 8 tüp kan aldılar 2 si geç çıkıyor biri genetik biri trombosit kan pıhtılaşması oluyor herhalde.bide bagısıklıga bakılmış .düşük yaptım deyince yaptılar bunları
Aralıgın 5 inde verdm 20 günde kan pıhtılaşması testi çıkıyor şimdi çıkmıştır sadece elden veriyorlar.genetik 2 aya çıkıyor 40gün kaldı ona da .kaan hoca da anca 40güne cevap verecek aynı zamanlarda alırım sanırım.Hmm genetik testin ne zaman çıkacak ? Ne zaman verdin ?
ben üniversite hastahanesinde yaptırdm özel erde faiş fiyatlarda yapıldığını duydum zaten korunacagım ben kendimi toparlayana kadar kendimi onlarda çıkmış olurTeşekkür ederim canım bende mutlaka yaptırmak istiyorum içim rahat olsun. Peki nerede yapılıyor bunlar özel herhangi bir hastane Yada devlet mi?
Teşekkür ederim cnm. Bende yarın yaparım artık testleri. Bende korunacağım sonuçlar çıkana kadar. Biz yine promen k aldık. Promen k devam.Aralıgın 5 inde verdm 20 günde kan pıhtılaşması testi çıkıyor şimdi çıkmıştır sadece elden veriyorlar.genetik 2 aya çıkıyor 40gün kaldı ona da .kaan hoca da anca 40güne cevap verecek aynı zamanlarda alırım sanırım.
Bizimde emodeks te bir ayımız doldu kaan hoca çok geç cevap veriyor şimdi bir ay daha alacak eşim emodex bos durmak olmazTeşekkür ederim cnm. Bende yarın yaparım artık testleri. Bende korunacağım sonuçlar çıkana kadar. Biz yine promen k aldık. Promen k devam.
Bizimde emodeks te bir ayımız doldu kaan hoca çok geç cevap veriyor şimdi bir ay daha alacak eşim emodex bos durmak olmaz
Artık artmaya başladıysa devam eder artmaya sen başlardaki ggibi takviyelerle devam et hormonlarını etkilecek bişeyler yapma ama vitamnden zarar gelmez artacağı kadar artsın hamilelik daha kısa zamanda olsun dimi beklemeyelm dahaBize de kesin demişti ama kesemem ya gebe kalana kadar devam ne olur ne olmaz. 6 aya kadar anca bu sayıya çıkardık. Bırakırsa düşerse sayı kötü olurum.....
Bizimde şuan hareket eden %55 ileri hız 50 yinede bırakmam takviyeleri hamile kalıp 3 ayı geçene kadar.su hamilelikte bıraktm bir ayımz gitti boşa zaten hamilelik oldu diye rahat davrandk bırakmıstkBize de kesin demişti ama kesemem ya gebe kalana kadar devam ne olur ne olmaz. 6 aya kadar anca bu sayıya çıkardık. Bırakırsa düşerse sayı kötü olurum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?