- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım maaşallah çok iyi ilerlemişsiniz. İlk başladığınız da değerler neydi ve neler yaptın?Bizimde şuan hareket eden %55 ileri hız 50 yinede bırakmam takviyeleri hamile kalıp 3 ayı geçene kadar.su hamilelikte bıraktm bir ayımz gitti boşa zaten hamilelik oldu diye rahat davrandk bırakmıstk
İleri hız 0 idi toplam hız 24 idi yerinde hareketli vs.sayı 9 milyon ml mde. Morfoloji 0 idi.şuan morfoloji 4 sayı 40 milyon. Bir senedir neler yaptık proxxed plus promotil e vitamini c vitamini.üzüm çekirdeği yagı l karnitin l arjinin çinko emodex kullandık ama aralarda verdik. Aman düzelmiyor ne yapalım gider tüp bebek yaptırırz kafasında idi eşim.ama öyle böyle derken bir sene sonra yükselmeye başladı .çok test verdi eşim hep 0 idi ileri hız morfoloji 0 idi hiç yükselmesi sonra bir anda artış oldu varekosel yok.Canım maaşallah çok iyi ilerlemişsiniz. İlk başladığınız da değerler neydi ve neler yaptın?
Geçende cevap tarihi 8 ocak olan birine gelmişti cevap bende bize az kaldı diye seviniyorum.Bugün gelecekti dün akşam geldi cnm.
Morfolojiniz şuan 4 mü bizimde bu ay 4 çıktı sayı 125 milyon hareketlilik de 55 çıktı morfolojiniz 4 olalı ne kadar oldu hamilelik oluştu mu 4 le çok merak ettim benzer oluncaİleri hız 0 idi toplam hız 24 idi yerinde hareketli vs.sayı 9 milyon ml mde. Morfoloji 0 idi.şuan morfoloji 4 sayı 40 milyon. Bir senedir neler yaptık proxxed plus promotil e vitamini c vitamini.üzüm çekirdeği yagı l karnitin l arjinin çinko emodex kullandık ama aralarda verdik. Aman düzelmiyor ne yapalım gider tüp bebek yaptırırz kafasında idi eşim.ama öyle böyle derken bir sene sonra yükselmeye başladı .çok test verdi eşim hep 0 idi ileri hız morfoloji 0 idi hiç yükselmesi sonra bir anda artış oldu varekosel yok.
Yeni düşük yaptm bir ay olmadı morfoloji 0 iken ben 2 kere gebelik yaşadım ama kalpleri durdu 9.haftadaMorfolojiniz şuan 4 mü bizimde bu ay 4 çıktı sayı 125 milyon hareketlilik de 55 çıktı morfolojiniz 4 olalı ne kadar oldu hamilelik oluştu mu 4 le çok merak ettim benzer olunca
Geçmiş olsun Cnm Allah sabır versin 3.kez mi düşük oldu 3. Gebelik morfoloji 4 kem mi oldu tek başına spermlerden dolayı değildir bence bu düsükler genetik test yapıldı mı benimde kürtaj olalı 13 ay oldu hiç gebelik oluşmadı 13 Aydır ilk kürtaj olduğumda burda okumuştum birisi yazmıştı 14 ay oldu kürtaj olalı bir daha hamile kalamadım diye beynimin bi yerinde dank etti ama yok benim o kadar sürmez deyip okumuştum o satırları herkesin başına herşey gelirmişYeni düşük yaptm bir ay olmadı morfoloji 0 iken ben 2 kere gebelik yaşadım ama kalpleri durdu 9.haftada
Ben 15 ay sonra hamile kaldım bende hemen olur yine dedm olmadı eşimn değerlerinden haberszdk çünkü sonra öğrendk bu sürece girdk yumurtlamadan bir hafta önce değeri morfoloji 0 ileri hız 4 sayı 20milyondu sonra oda düştü. Hasar var sandık oda yok %4 genetkler yapıldı kan pıhtılaşması yapıldı daha sonuç almadkGeçmiş olsun Cnm Allah sabır versin 3.kez mi düşük oldu 3. Gebelik morfoloji 4 kem mi oldu tek başına spermlerden dolayı değildir bence bu düsükler genetik test yapıldı mı benimde kürtaj olalı 13 ay oldu hiç gebelik oluşmadı 13 Aydır ilk kürtaj olduğumda burda okumuştum birisi yazmıştı 14 ay oldu kürtaj olalı bir daha hamile kalamadım diye beynimin bi yerinde dank etti ama yok benim o kadar sürmez deyip okumuştum o satırları herkesin başına herşey gelirmiş
Yok canım 2 gebelik geçirdm 3 değil .daha morfoloji 4 iken denemedk umarm hemen kalırım yine beklemek istemyrm artık düşükte yapmak istemiyrm çok yordu bu işler beniGeçmiş olsun Cnm Allah sabır versin 3.kez mi düşük oldu 3. Gebelik morfoloji 4 kem mi oldu tek başına spermlerden dolayı değildir bence bu düsükler genetik test yapıldı mı benimde kürtaj olalı 13 ay oldu hiç gebelik oluşmadı 13 Aydır ilk kürtaj olduğumda burda okumuştum birisi yazmıştı 14 ay oldu kürtaj olalı bir daha hamile kalamadım diye beynimin bi yerinde dank etti ama yok benim o kadar sürmez deyip okumuştum o satırları herkesin başına herşey gelirmiş
İnş CNm hayırlısı ile ben bu ay rahim filmi çekindim sizinle hemen hemen aynı şeyleri kullanıyoruz l carnitin l arginin falan bunlar bizde morfoloji ve hızı yükseltti gibiYok canım 2 gebelik geçirdm 3 değil .daha morfoloji 4 iken denemedk umarm hemen kalırım yine beklemek istemyrm artık düşükte yapmak istemiyrm çok yordu bu işler beni
Ben çekildgm ay sonki hamilelğimi yaşam inşallah seninde sağlıklı gebeliğin olur sİnş CNm hayırlısı ile ben bu ay rahim filmi çekindim sizinle hemen hemen aynı şeyleri kullanıyoruz l carnitin l arginin falan bunlar bizde morfoloji ve hızı yükseltti gibi
İnş CNm hayırlısı ile ben bu ay rahim filmi çekindim sizinle hemen hemen aynı şeyleri kullanıyoruz l carnitin l arginin falan bunlar bizde morfoloji ve hızı yükseltti gibi
Çok güzel gerçekten adınıza çok sevindim. Benim eşimde varikosel var ve ameliyat oldu gebelik beklerken ameliyatın eksik yapıldığını ve varikoselli damarlardan bazılarının kaldığını sağdakinizde ilerlediğini öğrendik ameliyattan altı ay sonra ve başka hekim aradık bulduk oda ameliyatın üzerinden bir sene geçmeli dedi ama ara ara düşsem de pes etmiyorum hele ki böyle şeyleri okuyunca hiç pes etmiyorum benim de eşim aşılama yapalım dedi fakat ben istemedim. Sayı 43 milyon haraket %7 ve haraketsiz %93 morfoloji 0... önümüzdeki ay 1 senemiz oluyor ve biz 2. Ameliyata hazırlanıyoruz. Tabi bu arada da boş durmuyoruz takviye alıyoruz umarım bizde sonuca ulaşabiliriz. Yaşım 26 olduğu için çok üzülmemde altarnetif üreme yöntemleri denemek istemiyorum. Çok araştırıyorum çöm okuyorum elimden ne geliyorsa yapıp ona göre haraket etmek istiyorum inşallah bizimde değerlerimiz düzelir.İleri hız 0 idi toplam hız 24 idi yerinde hareketli vs.sayı 9 milyon ml mde. Morfoloji 0 idi.şuan morfoloji 4 sayı 40 milyon. Bir senedir neler yaptık proxxed plus promotil e vitamini c vitamini.üzüm çekirdeği yagı l karnitin l arjinin çinko emodex kullandık ama aralarda verdik. Aman düzelmiyor ne yapalım gider tüp bebek yaptırırz kafasında idi eşim.ama öyle böyle derken bir sene sonra yükselmeye başladı .çok test verdi eşim hep 0 idi ileri hız morfoloji 0 idi hiç yükselmesi sonra bir anda artış oldu varekosel yok.
Sonuçlarınız çok iyi çıkmış maşallah canım. İnşallah bu değerler ile mutlu haberi almanız yakındır.Morfolojiniz şuan 4 mü bizimde bu ay 4 çıktı sayı 125 milyon hareketlilik de 55 çıktı morfolojiniz 4 olalı ne kadar oldu hamilelik oluştu mu 4 le çok merak ettim benzer olunca
Yok hayır ben konyadayım hiç gitmedim düzene veya hasar testine baktırmadıkSizin sonuçlar düzene göremi hasar varmı baktırdnzmı
İnş CNm İnş Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı vicdanlı zeki akıllı mutlu huzurlu Salih ve Saliha evlatlar versinSonuçlarınız çok iyi çıkmış maşallah canım. İnşallah bu değerler ile mutlu haberi almanız yakındır.
Canim endiselenme bizim sonuclarimizdada sifir ciktigi oldu. Bi kere 2 cikti 2 kere 1 cikti en basta yaptirdigimz 0 di. 2 hafta sora 2 ckmisti. Sen hemen.olumsuz.olma takviyeler yap test yap tekrsrdanÇok teşekkür ederim. Fakat elimde olmadan çok endişeleniyorum sıfır morfoloji olup yükselten burada yok sanki en kötü herkesin 1 veya 2 bana da benim hiç düzelmeyecek gibi geliyor. Eşime de üzülmesin diye söyleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?