Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Günaydın herkese..dün bat günümdü ama olmadı..biliyorum yok yine bir şey ama saçma bi heyecan ve stres oldu..kesin hava değişimi ya da stresten gelmiyor..

Kizlar gunaydin. Okuyorum her gun ama cok sık yazmiyorum. Bizim sonuclar hala cikmadi canim sıkkın. Insan stres yapinca aksilik oluyo hep. Ben acele ettikce gecikti

Bilmiyorum kuzum korkuyorum yapmaya..pazar günü yaptım en son bata 2 gün vardı negatifti..o yüzden umudum yok..silik çıkardı olsaydı..
Belli olmaz o canim cikmayabiliyo. Bence olmazsan yarin ya da cuma sabah dene. Varsa cikar artik

Insallah kuzum. Bizim de hasar dustuyse birakcam korunmayi. Cikmadi gitti sonuc 17 gun oldu
Bekleyince işte erteleniyor bizim hasar 4 ünde verdik 14 ünde çıkmıştı.hiç düşük falan varmı sende ne zaman öğrendn hasar oldugunu

Insallah kuzum. Bizim de hasar dustuyse birakcam korunmayi. Cikmadi gitti sonuc 17 gun oldu
Düzende mi yaptırmıştınız canım? Aradınız mı ne diyorlar? Biz de 16 ekimde genetik yaptırdık hala çıkmadı..bir bir buçuk aya çıkar demişlerdi

Kızlar herkese merhaba.Bende kadın doğum doktoruna gittim adam prof.

Sıkıntı var mı diye bende bayadır kendimden şüphe etmeye basladim sorun bende mi ki olmuyor diye diye bugün gittim .alttan muayane oldum hormon testleri falan verdim herşey normal dedi hiç bir skinti yok sende dedi .
Eşin görünsun dedi bende eşimin tahlil sonuçlarını gösterdim bu sonuçlarla doğal yolla olması %1 dedi. Baya üzüldüm bende biz Kaan Aydos a tedavi oluyoruz çok şükür iyi gidiyor tedavimiz dedim. Oda siz bilirsiniz doğal yolla olacak diye zaman kaybetmeyin falan dedi .canımı çok sıktı .

Canim endiselenme bizim sonuclarimizdada sifir ciktigi oldu. Bi kere 2 cikti 2 kere 1 cikti en basta yaptirdigimz 0 di. 2 hafta sora 2 ckmisti. Sen hemen.olumsuz.olma takviyeler yap test yap tekrsrdan
Bilmiyorum ki aynı yerde 4 tane test yaptırdık hepsi sıfır morfoloji. Tedavi oluyoruz ameliyatta olcaz inşallah yükselir.

Kadın doğumcuları erkek faktörü olunca çok dikkate almayacaksın bence. Onlara göre bazı değerler vardır ve bu değerleri yakalayamamışsan olması çok düşüktür örneğin. %50 ve üzeri ileri haraket 75 ve üzeri haraket oranı 25 ve altı haraketsiz 40 milyonun üzerinde sperm olmasını istiyorlar ki morfolojiyi saymıyorum. Şimdi soruyorum burada hamile kalanların kaçı bu değerler de. Hiç takmayacaksın bunları.

Haklısın canm adam sadece moralimi bozup gönderdi. Dediğin gibi çok düşük değerlerle hamile kalan gördük Rabbim yeterki ol desin insalalh bizde en yakın zamanda hamileyiz deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…