Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın canm adam sadece moralimi bozup gönderdi. Dediğin gibi çok düşük değerlerle hamile kalan gördük Rabbim yeterki ol desin insalalh bizde en yakın zamanda hamileyiz deriz
Eşine söyleme şakın moralinizi bozmayın. Kadın doğumcular erkek konusunda hiç başarılı değiller ki zaten branşlarına değil. Bazı Prof diyor ki çoğu baba olan erkeklerin değerleri düşük olduğu halde baba oluyorlar ve bunun farkında değiller diyor. Kafanıza takmayın genetik ve yapısal problemler olmasın diyorlar. Bende sabır diyorum sadece. Bir örnek vereyim Kaan hocanın hastası 0 sperm tedavilerle 20 milyona çıkarmışlar ve normal hamile kalmış. Düşün bunu senin doktoruna göstersek çocuk sahibi olmanız imkansız derdi ama oluyor işte. Tedavi şart. Şakın üzülme canım sakın.

Eşimle gitmiştik canm malesef doğru diyorsun ne gerek var canımızi skmaya aynen kesin öyle derdi. Allah bize de hepimize de büyük elbet olacak ben inanıyorum . Sağol canm desteğin için Allah razı olsun

İyi yapıyorsun bende bazen duamı ederken kendimi kendimi özellikleri sıralarken buluyorum. Allah ın hazinesi sonsuz inşallah kabul olsun dualarımız.

Kızlar bu dna hasar testi normal çıktı. Haftaya bir daha spermiyogram yapilcak. Başka ne testi yaptiralım ya. Önemli olan bakılması gereken ne varki ya spermle alakalı

Bilmem ki aldım. Fazla mı gelir. Evet promen k kullanıyoruz.
Sistein ve 2 bileşen daha vücutta glütasyon oluşumunu sağlıyor yani önemli rol oynuyor. Promen k da glütasyon 75 ml var fakat benc hergün değil gün aşırı alabilirsiniz. Bazı multivitaminlerde l sistein glütasyon olmadığı için ekstra alınabiliyor. Bir de fiyat olarak ne ödediniz.

18 ödedim cnm.

Kizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Çok sevindim Kaan hoca bu konuda 1 numara zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kaan hocayla tedavi sürecindeydiniz. Ne kullanmanızı önermişti?

Çok sevindim Kaan hoca bu konuda 1 numara zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kaan hocayla tedavi sürecindeydiniz. Ne kullanmanızı önermişti?
Aynen canim. 20 gun klomen kullandik. Emodexe hala devam bitince impryle geccez. Bi de endol kullamdik

Kizlar benim esimde bugün test verdi, ben de heyecanla bekliyorum daha sonuç cikmadi. Bakalim yüzde 1 de olsa hareket artmiş mi, canlilik artmis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…