- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Eşine söyleme şakın moralinizi bozmayın. Kadın doğumcular erkek konusunda hiç başarılı değiller ki zaten branşlarına değil. Bazı Prof diyor ki çoğu baba olan erkeklerin değerleri düşük olduğu halde baba oluyorlar ve bunun farkında değiller diyor. Kafanıza takmayın genetik ve yapısal problemler olmasın diyorlar. Bende sabır diyorum sadece. Bir örnek vereyim Kaan hocanın hastası 0 sperm tedavilerle 20 milyona çıkarmışlar ve normal hamile kalmış. Düşün bunu senin doktoruna göstersek çocuk sahibi olmanız imkansız derdi ama oluyor işte. Tedavi şart.Haklısın canm adam sadece moralimi bozup gönderdi. Dediğin gibi çok düşük değerlerle hamile kalan gördük Rabbim yeterki ol desin insalalh bizde en yakın zamanda hamileyiz deriz
Eşimle gitmiştik canm malesefEşine söyleme şakın moralinizi bozmayın. Kadın doğumcular erkek konusunda hiç başarılı değiller ki zaten branşlarına değil. Bazı Prof diyor ki çoğu baba olan erkeklerin değerleri düşük olduğu halde baba oluyorlar ve bunun farkında değiller diyor. Kafanıza takmayın genetik ve yapısal problemler olmasın diyorlar. Bende sabır diyorum sadece. Bir örnek vereyim Kaan hocanın hastası 0 sperm tedavilerle 20 milyona çıkarmışlar ve normal hamile kalmış. Düşün bunu senin doktoruna göstersek çocuk sahibi olmanız imkansız derdi ama oluyor işte. Tedavi şart.Şakın üzülme canım sakın.
Benmde düşükler olduğu için sizin sonucu merak ediyorum hasar 4 bizde ama bakalım başka problem varmı5 dusuk var canim 3 ay oldu ogreneli
İyi yapıyorsun bende bazen duamı ederken kendimi kendimi özellikleri sıralarken buluyorum. Allah ın hazinesi sonsuz inşallah kabul olsun dualarımız.İnş CNm İnş Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı vicdanlı zeki akıllı mutlu huzurlu Salih ve Saliha evlatlar versinGeçen bir arkadaş duanı sakın eksik yapma dedi bende iyi olan ne varsa sıralıyorum
Emodeks kullanıyoruz sadece birde eşim günde 3-4 adet havuç ile kuruyemiş yiyor o kadar.Peki yanında hangi multivitamin kullanıyorsunuz?
Evet kuzum o :) ama sen promen k kullanıyordun onda l sistein ve glütasyon varmıydı dozu yüksek gelmesin. :)Eki Görüntüle 2085150 Kızlar nac 600 bu mu ? Eczacı bunu verdi de.
Bir de benim gördüğümün dışı öyle değil ama üzerininokuduğum kadarıyla aynısı.Eki Görüntüle 2085150 Kızlar nac 600 bu mu ? Eczacı bunu verdi de.
Bilmem ki aldım. Fazla mı gelir. Evet promen k kullanıyoruz.Evet kuzum o :) ama sen promen k kullanıyordun onda l sistein ve glütasyon varmıydı dozu yüksek gelmesin. :)
Sistein ve 2 bileşen daha vücutta glütasyon oluşumunu sağlıyor yani önemli rol oynuyor. Promen k da glütasyon 75 ml var fakat benc hergün değil gün aşırı alabilirsiniz. Bazı multivitaminlerde l sistein glütasyon olmadığı için ekstra alınabiliyor. Bir de fiyat olarak ne ödediniz.Bilmem ki aldım. Fazla mı gelir. Evet promen k kullanıyoruz.
Bizim 58di bakalim kac olduBenmde düşükler olduğu için sizin sonucu merak ediyorum hasar 4 bizde ama bakalım başka problem varmı
Canım eşinde varikosel var mı?Bizim 58di bakalim kac oldu
18 ödedim cnm.Sistein ve 2 bileşen daha vücutta glütasyon oluşumunu sağlıyor yani önemli rol oynuyor. Promen k da glütasyon 75 ml var fakat benc hergün değil gün aşırı alabilirsiniz. Bazı multivitaminlerde l sistein glütasyon olmadığı için ekstra alınabiliyor. Bir de fiyat olarak ne ödediniz.
Uygunmuş. Benim eşimin spermleri 65 dk sıvılaştırıldık için kullanmak istiyorum süreyi kısaltıyormuş.18 ödedim cnm.
Yok canimCanım eşinde varikosel var mı?
Çok sevindim Kaan hoca bu konuda 1 numara zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kaan hocayla tedavi sürecindeydiniz. Ne kullanmanızı önermişti?Kizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Aynen canim. 20 gun klomen kullandik. Emodexe hala devam bitince impryle geccez. Bi de endol kullamdikÇok sevindim Kaan hoca bu konuda 1 numara zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Kaan hocayla tedavi sürecindeydiniz. Ne kullanmanızı önermişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?