- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Kizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Uygunmuş. Benim eşimin spermleri 65 dk sıvılaştırıldık için kullanmak istiyorum süreyi kısaltıyormuş.
Gözün aydın cnm sperm sayo ve hareket kaç bizimde %65 ten 7 ye düştü 5 aydaKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Çok şükür canım gözünüz aydın.. Rabbim bebek sevincini de yaşatsın inşallahKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Insallah canim insallah dusuksuz saglikli gebelik yasarim.Cnm gözün aydın. Çok şükür. Sıra inş gebelikte.
Sayi 73 milyon hareket yuzde 60 ileri yuzde 55 morf 4 canimGözün aydın cnm sperm sayo ve hareket kaç bizimde %65 ten 7 ye düştü 5 ayda
Amin amin canim hepimize insallahhhhhÇok şükür canım gözünüz aydın.. Rabbim bebek sevincini de yaşatsın inşallah
Gözün aydın canım. İnşallah yakında mutluluktan ağlatan bir başka güzel haberi duyurursun bizeKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Sayınızda güzel cnm mikrogen demi verdiniz tahliliInsallah canim insallah dusuksuz saglikli gebelik yasarim.
Sayi 73 milyon hareket yuzde 60 ileri yuzde 55 morf 4 canim
Amin amin canim hepimize insallahhhhh
Ayyyy nasıl sevındımmm anlatamam senin de düşükler olduğu için merak ediyordu m senin sonucu.oksidatif varmıydı testlerdeInsallah canim insallah dusuksuz saglikli gebelik yasarim.
Canım gözün aydın çok sevindim inşallah Rabbim hamileliğide nasip eder tez zamanda inşallahKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Ay bestttim inanmıyorum ya nasıl sevindim anlatamamKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
5 ay mı sürdü tedavi? Neler kullandınızGözün aydın cnm sperm sayo ve hareket kaç bizimde %65 ten 7 ye düştü 5 ayda
Maşallah nazar değmesin her ne yapıyorsanız devam edin bırakmayın antioksidanlarıInsallah canim insallah dusuksuz saglikli gebelik yasarim.
Kaan hocanın dediği tarihte yapın bence inşallah güzel haberler alırsınızKızlar bir önceki dna hasar testini kaan hoca kasım ortası istemişti yaptırmıştık yani hatta 25i gibi, hasar yüksek cıkmıstı 3 ay tedaviye rağmen.kaan hoca ocak başında tekrar hasar testi istedi sizce cok erken değilmi süre
Kaan hocanın dediği tarihte yapın bence inşallah güzel haberler alırsınızKızlar bir önceki dna hasar testini kaan hoca kasım ortası istemişti yaptırmıştık yani hatta 25i gibi, hasar yüksek cıkmıstı 3 ay tedaviye rağmen.kaan hoca ocak başında tekrar hasar testi istedi sizce cok erken değilmi süre
2,5 ay klomen emodeks sonra tahlil verdik %50 ye düşmüş sonra kaan hoca menagon igne verdi 2,5 ayda menagon kullandık emodeksle birlikte düştü çok şükür normal yolla olmasını bekliyoruz şuan promotil l arginin demirdikeni maca l karnitin qenzim kullanıyoruz.5 ay mı sürdü tedavi? Neler kullandınız
Hasar yüzde kaç bencede söyledigi tarihte verin si ne kullanıyorsunuz hasar içinKızlar bir önceki dna hasar testini kaan hoca kasım ortası istemişti yaptırmıştık yani hatta 25i gibi, hasar yüksek cıkmıstı 3 ay tedaviye rağmen.kaan hoca ocak başında tekrar hasar testi istedi sizce cok erken değilmi süre
Klomen kullandık 1 ay sonra merional 150 ünite kullandık 2 ay. Sonuç hasar 38den 50ye yükselmis.Hasar yüzde kaç bencede söyledigi tarihte verin si ne kullanıyorsunuz hasar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?