Kaan hocanın hastasımısınz bizde yerinde hareket vardı başlarda ileri hız 0 dı 9 ay boyunca ileri hız 0 oldu sonra 4 ü gördk sonra 15 sonra 50 pes etme altında yatan sebebi araştırmak lazmKizlar test sonucumuz çıktı, çok moralim bozuk yaptiğimiz hiç bir şey işe yaramiyor. Oturdum ağlıyorum, eşimin de morali bozuk.daha 3 ay oldu yolun başindayiz dicem de yüzde 1 demi hareket olmaz. Canlilik 25 ti o da 9 a düşmüş Eki Görüntüle 2085296
Insallah canim insallahGözün aydın canım. İnşallah yakında mutluluktan ağlatan bir başka güzel haberi duyurursun bize
Duzende verdik canim ilki de duz3ndi.Sayınızda güzel cnm mikrogen demi verdiniz tahlili
Canim cok sagol cuma cikacak onlar da yazarim.Ayyyy nasıl sevındımmm anlatamam senin de düşükler olduğu için merak ediyordu m senin sonucu.oksidatif varmıydı testlerde
Insallah canim hepimizeeeCanım gözün aydın çok sevindim inşallah Rabbim hamileliğide nasip eder tez zamanda inşallah
Kuzuuum senden bekliyorum simdi guzdl haber.Ay bestttim inanmıyorum ya nasıl sevindim anlatamam
Aynen canim kaan hoca impryle gecirdi devam edicezzMaşallah nazar değmesin her ne yapıyorsanız devam edin bırakmayın antioksidanları
Canım neden hepsi haraketsiz acaba nedenini araştırdı mı doktorlar. Genetikle alakalı olabilir mi? Tedaviye devam edin bence canlılık oranını arttırdıktan sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz. Kuyruk anomalisi mi var acaba haraketi engelleyen.Kizlar test sonucumuz çıktı, çok moralim bozuk yaptiğimiz hiç bir şey işe yaramiyor. Oturdum ağlıyorum, eşimin de morali bozuk.daha 3 ay oldu yolun başindayiz dicem de yüzde 1 demi hareket olmaz. Canlilik 25 ti o da 9 a düşmüş Eki Görüntüle 2085296
Canım ya üzülme biliyorum çok zor ama düzelecek.Allahtan umut kesilmez.bugun bir hikaye duydum adamda varikosel var inat ediyor ameliyat olmuyor.bosaniyorlar.adam boşandıktan sonra ameliyat oluyor.evleniyor.cocuklari oluyor.kadin da evleniyor ama erkenden menepoza giriyor onun yine çocuğu olmuyor.Allah böyle imtihan etmesin canım çok şükür ki eslerimiz bizi seviyor kullanmayacağım die inat etmiyor.o yüzden pes etmeden devam edeceğizKizlar test sonucumuz çıktı, çok moralim bozuk yaptiğimiz hiç bir şey işe yaramiyor. Oturdum ağlıyorum, eşimin de morali bozuk.daha 3 ay oldu yolun başindayiz dicem de yüzde 1 demi hareket olmaz. Canlilik 25 ti o da 9 a düşmüş Eki Görüntüle 2085296
Guzel gunler yakinda tebriklerKizlaaar mutluluktan agladim resmen yaaa hasar 58 den 12ye dustu 70 gunde. Ayyyy allah yardimcimiz olsun hepimozin
Canim sakin ol sperm degerleri cok degisken borsa gibi düşün o grafik cok dalgali ne kullaniyorsunuz bilmiyorum varikosel ve hasar var mi o da onemliKizlar test sonucumuz çıktı, çok moralim bozuk yaptiğimiz hiç bir şey işe yaramiyor. Oturdum ağlıyorum, eşimin de morali bozuk.daha 3 ay oldu yolun başindayiz dicem de yüzde 1 demi hareket olmaz. Canlilik 25 ti o da 9 a düşmüş Eki Görüntüle 2085296
Evet kaan hocanin hastasiyiz, ama bizde yerinde hareket de sifir. 6 aydir kaç kere test yaptiysak hep sifirdiKaan hocanın hastasımısınz bizde yerinde hareket vardı başlarda ileri hız 0 dı 9 ay boyunca ileri hız 0 oldu sonra 4 ü gördk sonra 15 sonra 50 pes etme altında yatan sebebi araştırmak lazm
Evet yuzde 60 kuyruk anamolisi var. Kaan hocanin hastasiyiz genetik bir test istemedi hiçCanım neden hepsi haraketsiz acaba nedenini araştırdı mı doktorlar. Genetikle alakalı olabilir mi? Tedaviye devam edin bence canlılık oranını arttırdıktan sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz. Kuyruk anomalisi mi var acaba haraketi engelleyen.
Kaan hoca varikosel yok dedi ama hareketin hiç olmadiği kisilerde sebep genetik olabiliyor, sanirim esiminki genetik, hiç düzelme olmuyorCanim sakin ol sperm degerleri cok degisken borsa gibi düşün o grafik cok dalgali ne kullaniyorsunuz bilmiyorum varikosel ve hasar var mi o da onemli
Genetik hasar vs bakıldımıEvet kaan hocanin hastasiyiz, ama bizde yerinde hareket de sifir. 6 aydir kaç kere test yaptiysak hep sifirdi
Genetik bakilmadi, hasar içinde kaan hoca tedavinin basinda biraz düzelme olunca isteyeceğim şuan cok yüksek cikar demistiGenetik hasar vs bakıldımı
Canım Allah tan ümit kesilmez inşallah düzelir canım.hic hareket niye olmuyor ki acaba genetik mi canm araştırın bence bunuKizlar test sonucumuz çıktı, çok moralim bozuk yaptiğimiz hiç bir şey işe yaramiyor. Oturdum ağlıyorum, eşimin de morali bozuk.daha 3 ay oldu yolun başindayiz dicem de yüzde 1 demi hareket olmaz. Canlilik 25 ti o da 9 a düşmüş Eki Görüntüle 2085296
Ama hasara bakilmadi diyorsun belki hasardan kaynakli hasar dusunce bizim hizimiz artmisti .Belki hasar dusunce kimildanma olacak bilemezsin ki simdiden karalar baglama sonra boyle uzuldugune uzulmek zorunda kalirsin .Biraz kafani toparlayıp esinle beraber bir karara varin hasar testi gibi genetik test gibi. DR bisey demeden tup bile olmuyor deme lutfen uzulme sperm varsa bence her sey mumkunKaan hoca varikosel yok dedi ama hareketin hiç olmadiği kisilerde sebep genetik olabiliyor, sanirim esiminki genetik, hiç düzelme olmuyortüp bebekte tutmuyor
Canim hic anlamiyorum yaKızlar düşük için testler yapıldı bi bakın lütfen. Bu doktor herşeye normal dedikmiş içime sinmeyen bişeyler var;
Eki Görüntüle 2085315 Eki Görüntüle 2085316
Siz sonuçları gönderin hiç pes etmeyin er yada geç o bebiş gelecek Allah’ın iZniyle. Yapmam gereken istediğiniz başka testler varsa biz yapmaya hazırız genetik olabilir mi falan sorun mutlaka. Kuyruk anomalisi de etken oluyor canım. İçeriği varmı kuyruk anomalileri neler acaba.Evet yuzde 60 kuyruk anamolisi var. Kaan hocanin hastasiyiz genetik bir test istemedi hiç
Yok bu degil sperm hizini artırıyor ben bulup atayim sana
Tmm CNm teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?