Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Allah tan ümit kesilmez inşallah düzelir canım.hic hareket niye olmuyor ki acaba genetik mi canm araştırın bence bunu
Esim kaan hocaya mail atmiş, bundan sonra tedavimiz nasil sekillenecek vs diye, bakalım ne olacak.

Kaan hoca bize sadece antioksidan takviye ve trental verdi hep.Her testten sonra takviyeyi degistirdi, impryl, emodeks, art-med...Eşim hasari yüksek arkadaşlarin kullandiği takviyeleri kullanmiş oldu, hasara nasil etkisi oldu bilmiyorum ama hız 0 olunca bir canlilik ibaresi yok.Hal böyle olunca tüp bebekte canli spermi seçmek cok zor...

Bu da bir önceki testimiz, morfoloji bu şekilde. Hadi kuyruğu bozuk olanlar hareket etmiyor anliyorum ama diğerleri de hareket etmiyor. Bizim durumumuzda bebeğine kavuşan örnek hasta da bulamiyorum.

Ama biz tup bebek merkezlerinde test icin gittigimizde ordaki dr lar cesitli yontemlerle en saglikli spermi bulduklarini soylemislerdi .Bunlardan biri mikrochip diğeri baska bir teknikti cok anlamiyorum ama caresi vardir diye dusunuyorum o hareketsizler hep oyle kalcak diye bir sey yok ki belki yukseltilecek farkli seylerle

Bir de ben morfolojinin sabit kaldigina inanmıyorum coban cokerten cayi ve e vitamini ile morfoloni duzeltilebiliyor esim de kullanmisti

Biz bir kere tüp bebek denedik, kimyasal gebelik oldu. Evet canli olani seçebildiler ama canli da az olduğu icin genetiği düzgün olana denk gelmek lazım. Bakalim ya sabretmekten başka yapacak birsey yok. Saol canim sende hamile olduğun halde bizi birakip gitmedin, yoldaş oluyorsun hepimize

Degerler duzeltilerek basari artırılabilir diye düşünüyorum duasiz birakma dilini .Bebek isi tamamen Allah in takdirine kalmis bir kader .Bazen okuyorum yazcak bir sey olmuyor ama elimden geldigince burdayim insallah hepinizin hamile kaldigini gorcez

Evet olmayacaksa da olmaz, bu kader... ama üzülmemek elde değil

Çok zor ya, dua ediyorum bol bol, öyle umutlu kalabiliyorum ancak. Biliyosun ben hemsireyim, daha bugün bir gebe kaydi yaptim, korunurken yanlişlikla olmuş, ya ne yollari aşan spermler var, bizimkine yollara kirmizi hali serdik geçmiyor

Merhaba neden uzuluyorsun duzelme var demekki morfoloji %1 çıkmış bizde hep sıfır ne kullsak artmadi .... o yuzden uzulme % 1 demek 100 spermden 1 tanesi normal demek bize ne lazim o birtane :)

Kaan hocanın hastasımısınz bizde yerinde hareket vardı başlarda ileri hız 0 dı 9 ay boyunca ileri hız 0 oldu sonra 4 ü gördk sonra 15 sonra 50 pes etme altında yatan sebebi araştırmak lazm
3 aylık tedavi bence henüz yolun başındasınız cnm sıkmayın canınızı bi anda yükselir zaten spermler 72 günde bir ywnileniyor kaan hoca ilaç ne yazdı ki

Iste ona nasip deniliyor .O nasip bir gun gelecek sadece biz zamanini hesaplayamiyoruz .Bu arada kacinci haftaya kadar kayit yaptirmaliyiz

Iste ona nasip deniliyor .O nasip bir gun gelecek sadece biz zamanini hesaplayamiyoruz .Bu arada kacinci haftaya kadar kayit yaptirmaliyiz
12 haftaya kadar kayit yapilsa olur ama en baştan bilmek bizim icin daha kolay oluyor, takipler bir düzende gidiyor.Sağlik ocağini ara bildir canim

Yok cnm yapılmadı daha verdi testi yarın yapılacak özel bi laboratuvarda yaptırıcam 2 ay beklemek istemiyorum. Beklemekten şiştim

Eklentiler

• IMG_20171227_192928.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20171227_192848.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 68
Benimkiker bunlar mesela tabi diğer hormon biyokimya vs varda bunlar bagısıklıkla alakalı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…