Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
12 haftaya kadar kayit yapilsa olur ama en baştan bilmek bizim icin daha kolay oluyor, takipler bir düzende gidiyor.Sağlik ocağini ara bildir canim
Anladim bir ara giderim artik aile hekimini de degistircem gitmişken

Bunlar hiç yapılmadı bana. Ya buradaki doktorlardan bi halt çıkmaz ya boşa kürek çekiyoruz sanki. Testin adını ben söylüyorum öyle yazıyor sayın Dr bey.

Bilmiyorum ki aynı yerde 4 tane test yaptırdık hepsi sıfır morfoloji. Tedavi oluyoruz ameliyatta olcaz inşallah yükselir.
Gecende alintilamistm hatirlarsan. Biz yeni test yaptirdik 90 milyon cc de 14 milyon du simdi 138 milyon cc de 24 milyon cikti hareket toplam yuzde 60 hepsi icinde yani. cok sevndm ama morfoloji 1 cikti suan kullandigimz seyler var bakalim en fazla 2 ckmisti ah bi 3 4 olsa olacak bu isteeeeee Rabbim izin verirse olacak iste

Inanmak onemli canim gelisme oluyorsa ihtimaller artabilir. Olmuyorsa hic olmazdi gelisme zaten. Alternatifleri zamanla zaten degerlendirirsinz

Merhaba neden uzuluyorsun duzelme var demekki morfoloji %1 çıkmış bizde hep sıfır ne kullsak artmadi .... o yuzden uzulme % 1 demek 100 spermden 1 tanesi normal demek bize ne lazim o birtane :)
Daha önce düzende yüzde 2 çikmisti, o yüzden morfolojiye de sevinemedim. Canlilik da 25den 9a düsünce benim moral iyice göctü canim ya.

Sende haklısın ama bunun bir sebebi var mutlaka. Tedaviniz inş güzel sonuçlanır. Ben okumuştum böyle bir hikaye aylar sonra %1 bile olsa hareketlenme olmuştu. İnş birgün hepimizin çocukları olacak ben inanıyorum.

BENde inşallah morfolojinin bir gün 1 olduğunu görürüm diyorum. Onun için uğraşıyoruz ki bizde harakette bozuk. Allah yardımcımız olsun.

Kaan hocanin sitesindekini diyorsun dimi, O örneğin de tüp bebek tutmamıstı, hatim ettim oralari :)

Inanmak onemli canim gelisme oluyorsa ihtimaller artabilir. Olmuyorsa hic olmazdi gelisme zaten. Alternatifleri zamanla zaten degerlendirirsinz
Haklısın canım işte moral bozdu doktor sonra eşimde kötü oldu öyle deyince .ama çok şükür toparladık .Kaan hocayla devam ben inanıyorum olacak inşallah

Neden degistiriyorsun canim
Sadece gecen sene ehliyet icin saglik raporu almaya gittigimde gordum yuzunu yanimda 45 dk ozel tel gorusmesi yapti raporun acelesi vardi degilse cok guzel burnundan getirir gorevini hakkiyla yapmasini soylerdim ama sustum uyuz biseydi zaten

Sadece gecen sene ehliyet icin saglik raporu almaya gittigimde gordum yuzunu yanimda 45 dk ozel tel gorusmesi yapti raporun acelesi vardi degilse cok guzel burnundan getirir gorevini hakkiyla yapmasini soylerdim ama sustum uyuz biseydi zaten
45 dk konusmada cokmus gerçekten, o zaman değistir canim. Biz hastalarimizla gerçekten aile gibi olduk, simdi senin bebek de gelecek seveceğin bir doktor, hemsireye kayit ol.

45 dk konusmada cokmus gerçekten, o zaman değistir canim. Biz hastalarimizla gerçekten aile gibi olduk, simdi senin bebek de gelecek seveceğin bir doktor, hemsireye kayit ol.
Bu asi sey mevzusu olmasa hic gitmem eski saglik ocagindaki hekimim süperdi onu arasam bulamam artik zaten anlasmali oldugumuz bi hastane var her seyde ora kosarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…