Anladim bir ara giderim artik aile hekimini de degistircem gitmişken12 haftaya kadar kayit yapilsa olur ama en baştan bilmek bizim icin daha kolay oluyor, takipler bir düzende gidiyor.Sağlik ocağini ara bildir canim
Gecende alintilamistm hatirlarsan. Biz yeni test yaptirdik 90 milyon cc de 14 milyon du simdi 138 milyon cc de 24 milyon cikti hareket toplam yuzde 60 hepsi icinde yani. cok sevndm ama morfoloji 1 cikti suan kullandigimz seyler var bakalim en fazla 2 ckmisti ah bi 3 4 olsa olacak bu isteeeeee Rabbim izin verirse olacak isteBilmiyorum ki aynı yerde 4 tane test yaptırdık hepsi sıfır morfoloji. Tedavi oluyoruz ameliyatta olcaz inşallah yükselir.
Bizde kullaniyoruz macha ve yaninda birkac sey daha..Eki Görüntüle 2085386
Kızlar biz kullanıyoruz 4 ay kulllananlarda 2 kat artış oluyormuş hareket ve sperm sayısında
Inanmak onemli canim gelisme oluyorsa ihtimaller artabilir. Olmuyorsa hic olmazdi gelisme zaten. Alternatifleri zamanla zaten degerlendirirsinzKızlar herkese merhaba.Bende kadın doğum doktoruna gittim adam prof.
Sıkıntı var mı diye bende bayadır kendimden şüphe etmeye basladim sorun bende mi ki olmuyor diye diye bugün gittim .alttan muayane oldum hormon testleri falan verdim herşey normal dedi hiç bir skinti yok sende dedi .
Eşin görünsun dedi bende eşimin tahlil sonuçlarını gösterdim bu sonuçlarla doğal yolla olması %1 dedi. Baya üzüldüm bende biz Kaan Aydos a tedavi oluyoruz çok şükür iyi gidiyor tedavimiz dedim. Oda siz bilirsiniz doğal yolla olacak diye zaman kaybetmeyin falan dedi .canımı çok sıktı .
Daha önce düzende yüzde 2 çikmisti, o yüzden morfolojiye de sevinemedim. Canlilik da 25den 9a düsünce benim moral iyice göctü canim ya.Merhaba neden uzuluyorsun duzelme var demekki morfoloji %1 çıkmış bizde hep sıfır ne kullsak artmadi .... o yuzden uzulme % 1 demek 100 spermden 1 tanesi normal demek bize ne lazim o birtane :)
Sende haklısın ama bunun bir sebebi var mutlaka. Tedaviniz inş güzel sonuçlanır. Ben okumuştum böyle bir hikaye aylar sonra %1 bile olsa hareketlenme olmuştu. İnş birgün hepimizin çocukları olacak ben inanıyorum.Bu da bir önceki testimiz, morfoloji bu şekilde. Hadi kuyruğu bozuk olanlar hareket etmiyor anliyorum ama diğerleri de hareket etmiyor. Bizim durumumuzda bebeğine kavuşan örnek hasta da bulamiyorum.
Eki Görüntüle 2085352
Bizde kullanıyoruz yanında bişeyler ne kullanıyorsunuz acabaBizde kullaniyoruz macha ve yaninda birkac sey daha..
Allah seni güldürsün emikırmızı halı ha
Neden degistiriyorsun canimAnladim bir ara giderim artik aile hekimini de degistircem gitmişken
BENde inşallah morfolojinin bir gün 1 olduğunu görürüm diyorum. Onun için uğraşıyoruz ki bizde harakette bozuk. Allah yardımcımız olsun.Gecende alintilamistm hatirlarsan. Biz yeni test yaptirdik 90 milyon cc de 14 milyon du simdi 138 milyon cc de 24 milyon cikti hareket toplam yuzde 60 hepsi icinde yani. cok sevndm ama morfoloji 1 cikti suan kullandigimz seyler var bakalim en fazla 2 ckmisti ah bi 3 4 olsa olacak bu isteeeeee Rabbim izin verirse olacak iste
Kaan hocanin sitesindekini diyorsun dimi, O örneğin de tüp bebek tutmamıstı, hatim ettim oralari :)Sende haklısın ama bunun bir sebebi var mutlaka. Tedaviniz inş güzel sonuçlanır. Ben okumuştum böyle bir hikaye aylar sonra %1 bile olsa hareketlenme olmuştu. İnş birgün hepimizin çocukları olacak ben inanıyorum.
Haklısın canım işte moral bozdu doktor sonra eşimde kötü oldu öyle deyince .ama çok şükür toparladık .Kaan hocayla devam ben inanıyorum olacak inşallahInanmak onemli canim gelisme oluyorsa ihtimaller artabilir. Olmuyorsa hic olmazdi gelisme zaten. Alternatifleri zamanla zaten degerlendirirsinz
Sadece gecen sene ehliyet icin saglik raporu almaya gittigimde gordum yuzunu yanimda 45 dk ozel tel gorusmesi yapti raporun acelesi vardi degilse cok guzel burnundan getirir gorevini hakkiyla yapmasini soylerdim ama sustum uyuz biseydi zatenNeden degistiriyorsun canim
45 dk konusmada cokmus gerçekten, o zaman değistir canim. Biz hastalarimizla gerçekten aile gibi olduk, simdi senin bebek de gelecek seveceğin bir doktor, hemsireye kayit ol.Sadece gecen sene ehliyet icin saglik raporu almaya gittigimde gordum yuzunu yanimda 45 dk ozel tel gorusmesi yapti raporun acelesi vardi degilse cok guzel burnundan getirir gorevini hakkiyla yapmasini soylerdim ama sustum uyuz biseydi zaten
Bu asi sey mevzusu olmasa hic gitmem eski saglik ocagindaki hekimim süperdi onu arasam bulamam artik zaten anlasmali oldugumuz bi hastane var her seyde ora kosarim45 dk konusmada cokmus gerçekten, o zaman değistir canim. Biz hastalarimizla gerçekten aile gibi olduk, simdi senin bebek de gelecek seveceğin bir doktor, hemsireye kayit ol.
Az dusunme 3 4 5 olsun iyi dusun iyi olsun :)BENde inşallah morfolojinin bir gün 1 olduğunu görürüm diyorum. Onun için uğraşıyoruz ki bizde harakette bozuk. Allah yardımcımız olsun.
Canım bişey soracagım hasar 58 iken sayınız ileri hareket vs basıldı morfolojiBizim 58di bakalim kac oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?