Demir dikeni ekstratiBizde kullanıyoruz yanında bişeyler ne kullanıyorsunuz acaba
Evet canım sonunu söylemedim üzülürsün diye sen okumuşsun zaten. Ama iyi yönden bakalım hareketlenme olmuş.Kaan hocanin sitesindekini diyorsun dimi, O örneğin de tüp bebek tutmamıstı, hatim ettim oralari :)
Bunların hepsi hangi kapsülde canım.Demir dikeni ekstrati
L-arginin
Gingko biloba ektrsti
Caksirotu ekstrsti
Ari sutu
Epidium ekstrati
Panax gingseng ekstrsti
E vitsmini cinko
Bnlarn hepsi bi kapsulde ama.. kusburnu marmelati
Keciboynuzu yeni basladk sebzs bolca kuruyemis yani findik ceviz kahvaltida.. her gun yiyor. Incir kuru kayisi flan bide
Yine kür seklinde kullanmistk keciboynuzunu.. ama 3 ay onceden.. havucla birlikte biraz ara verdk yne basladk cnm bide proxeed plus 2 ay kullandi. Donem donem beslenme aliskanlgna koyarak kullandk. Smdi en yukarda yazdklarma basladk tekrar 5 ay flan ara vermstik
Bende macha ve hayit ekstrati kullaniyirum
kullndıklrımız birbirine yakın şeyler peki problem nedir sayı hız kaç acaba biz dna hasar tedavisi görüyorduk şükür kurtulduk hasardan şimdi sayı ve hız için kullanıyoruzDemir dikeni ekstrati
L-arginin
Gingko biloba ektrsti
Caksirotu ekstrsti
Ari sutu
Epidium ekstrati
Panax gingseng ekstrsti
E vitsmini cinko
Bnlarn hepsi bi kapsulde ama.. kusburnu marmelati
Keciboynuzu yeni basladk sebzs bolca kuruyemis yani findik ceviz kahvaltida.. her gun yiyor. Incir kuru kayisi flan bide
Yine kür seklinde kullanmistk keciboynuzunu.. ama 3 ay onceden.. havucla birlikte biraz ara verdk yne basladk cnm bide proxeed plus 2 ay kullandi. Donem donem beslenme aliskanlgna koyarak kullandk. Smdi en yukarda yazdklarma basladk tekrar 5 ay flan ara vermstik
Bende macha ve hayit ekstrati kullaniyirum
Bunların hepsi hangi kapsülde canım.
Arkadaşın söyledigi herşey bunun içinde been bunu kullanıyorumBunların hepsi hangi kapsülde canım.
Netten bakabilirsn canm yada büyük aktarlardnKızla maca bitkisi nerde satılıyor
Tamm canm ot şeklinde mı kapsül muNetten bakabilirsn canm yada büyük aktarlardn
Ben ersağdan aldım cnmKızla maca bitkisi nerde satılıyor
kapsül cnmTamm canm ot şeklinde mı kapsül mu
Kapsül de var kök seklinde varTamm canm ot şeklinde mı kapsül mu
Tamm canm teşekkürlerkapsül cnm
Tamm canm çok sağolKapsül de var kök seklinde var
Ben ve eşim yaptırdık çıkmadı demiştm ya hepsine bakıldı şuan pıhtılaşma cıktı ama yansımıyor sisteme anca elden bizde ötekileri bekliyoruz genetiği onla birlikte alırızKızlar doktor bu testleri istiyor;
Trombofili paneli
Genetik k ile başlayan test( eşimde bende bu testi yapıcaz)
Anti Tpo
Aptt testi
Bunları yapın dedi. Kimler yaptı bu testi. Ne kadar sürer bu testler.
Insaallah canim benim insallahhhhGuzel gunler yakinda tebrikler
Sagol kuzum darisi hepimize insallah.
Sayi 76 milyondu 3milyon dustu simdi 73. Hareket 55 ti 60 oldu ileri hareket 50ydi 55 oldu. Morfoloji 2ydi 4 oldu. Ml de sperm 2 milyon artti 30 oldu.Canım bişey soracagım hasar 58 iken sayınız ileri hareket vs basıldı morfoloji
Ayy hemen hamile kalırsn canm değerler cok. İyiInsaallah canim benim insallahhhh
Sayi 76 milyondu 3milyon dustu simdi 73. Hareket 55 ti 60 oldu ileri hareket 50ydi 55 oldu. Morfoloji 2ydi 4 oldu. Ml de sperm 2 milyon artti 30 oldu.
Insaallah canim benim insallahhhh
Sayi 76 milyondu 3milyon dustu simdi 73. Hareket 55 ti 60 oldu ileri hareket 50ydi 55 oldu. Morfoloji 2ydi 4 oldu. Ml de sperm 2 milyon artti 30 oldu.
Ben ve eşim yaptırdık çıkmadı demiştm ya hepsine bakıldı şuan pıhtılaşma cıktı ama yansımıyor sisteme anca elden bizde ötekileri bekliyoruz genetiği onla birlikte alırız
Insallah yaaaa dusmesin de bi dahaAyy hemen hamile kalırsn canm değerler cok. İyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?