Yok canım 8 tüp aldılar 1 i genetik biri kan pıhtılaşması.öteki lerde biyokimya hemogram hormon bağışıklık vs toplam 8 tüp tu.eşim düzende yaptırdı oksidatif canlılık DNA hasar bu kadar başkada bişey yoksanırımTmm cnm size bu testlerden başka testte yapıldı mı ???
Evet canim ege universitesinde de yaptirmistik daha yuksekti sonuclar. Korkmayin duzene guvenin.Cnm bu testi nerde yaptırdınız ? Düzen laboratuvarında mi ?
Canim ben o kadar cok test yaptirdim ki bi ara atayim sana. Dr ilk kez bu kadar kabarik dosya gordum dedi :) bakarsinTmm cnm size bu testlerden başka testte yapıldı mı ???
Tmm cnm yıldırdım seni sorularımla çok teşekkürler sabrın için :)Yok canım 8 tüp aldılar 1 i genetik biri kan pıhtılaşması.öteki lerde biyokimya hemogram hormon bağışıklık vs toplam 8 tüp tu.eşim düzende yaptırdı oksidatif canlılık DNA hasar bu kadar başkada bişey yoksanırım
Bizde düzen Laboratuvarında yaptığımız testteEvet canim ege universitesinde de yaptirmistik daha yuksekti sonuclar. Korkmayin duzene guvenin.
Duymamış olayım canım öyle şey olurmu niye yılayım her zaman cevaplarm yılmamTmm cnm yıldırdım seni sorularımla çok teşekkürler sabrın için :)
Guven bence. Ege de iyidir. Ondsn dusuk cikti dusun.Bizde düzen Laboratuvarında yaptığımız testte
Yüksekti. İyi o zaman :)
Cnm bekliyorum unutma lütfen yarın gidicem testleri yapmaya inş.Evet canim ege universitesinde de yaptirmistik daha yuksekti sonuclar. Korkmayin duzene guvenin.
Birbirine yakin ama aynisi degil hepsinin ayri ayri gorevi var. Morfoloji biraz yukselse ihtimal guzellesiyor bendede ufak defek problm var ama buyuk problem degil. Doktor olur dedi ama zaman alabilir dediKul
kullndıklrımız birbirine yakın şeyler peki problem nedir sayı hız kaç acaba biz dna hasar tedavisi görüyorduk şükür kurtulduk hasardan şimdi sayı ve hız için kullanıyoruz
Evde degilim gidince bakayim.Cnm bekliyorum unutma lütfen yarın gidicem testleri yapmaya inş.
Guven bence. Ege de iyidir. Ondsn dusuk cikti dusun.
Ersağ nin kapsullerinden kullaniyorum guvenilir oldugu icinBunların hepsi hangi kapsülde canım.
Duymamış olayım canım öyle şey olurmu niye yılayım her zaman cevaplarm yılmam
Degerlerniz gayet guzsl yine kalirsinz insallah.Bizim sperm kons 56 milyon
Toplam sperm 202 milyon
İleri hareketli %65
Toplam hareketli %70 çıkmıştı. 2 ay sonrada gebe kaldım zaten. Oda gitti
Bende ordan aldimBen ersağdan aldım cnm
sizin değerlerde cok iyi maşallah inşallah sağlıklı gebelik geçirir z hepimizBizim sperm kons 56 milyon
Toplam sperm 202 milyon
İleri hareketli %65
O degerlerle kalman normal cok iyiymis cnim. Insallah kavusuruz hepimizBizim sperm kons 56 milyon
Toplam sperm 202 milyon
İleri hareketli %65
Bende ordan aldim
Sen aldnmi bu icinde hepsinde olaniDuyduk duymadık kalmasın valla harika bi ürüngereken herşey tek bir kapsülde
Canim kendin mi kullaniyosunDuymayan kalmasın valla harika bi ürüngereken herşey tek bir kapsülde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?