Erkek te kadinda kullanabiliyor eşli kullaniliyorCanim kendin mi kullaniyosun
Esime fazla mi olur diye bilemedim yaa. Ben de omepa q10 inofolic kullaniyorum. Bi arastirayim bunuErkek te kadinda kullanabiliyor eşli kullaniliyor
Vakitli kullnirsan olmaz sanirim ya esin baska neler kullaniyorki.. yani bunlar ilac degil bi tur beslenme gibi. Vakitlerine gire alicaksin.Esime fazla mi olur diye bilemedim yaa. Ben de omepa q10 inofolic kullaniyorum. Bi arastirayim bunu
Esim emodex kullaniyor su an. Hasar dustu. Impryl e geccezVakitli kullnirsan olmaz sanirim ya esin baska neler kullaniyorki.. yani bunlar ilac degil bi tur beslenme gibi. Vakitlerine gire alicaksin.
Teehlikeli olsa faydasi olmazdi. Ama aşiriyada gitmemek lazm sorunu iyi bilmek lazm
Sen doktorunla ilerle canim dene baktin olmuyor diger turlu denersinEsim emodex kullaniyor su an. Hasar dustu. Impryl e geccez
Arkadaşlar doktor bana korun yada korunma demedi. Ne yapsam acaba ??? Düşük yapan arkadaşlar siz ne yaptınız, doktor size ne dedi ?
Bana adet olduktan sonra kalabilirsin dedilerArkadaşlar doktor bana korun yada korunma demedi. Ne yapsam acaba ??? Düşük yapan arkadaşlar siz ne yaptınız, doktor size ne dedi ?
Duyduk duymadık kalmasın valla harika bi ürüngereken herşey tek bir kapsülde
evet cnm aldım kullanıyor eşimSen aldnmi bu icinde hepsinde olani
Eşim kullanıyor cnm maca ve demirdikenli karışım kapsülü kadınlar hayıt ve maca kullanıyorCanim kendin mi kullaniyosun
Yok cnm fazla olmaz bunlar takviye vitamin ilaç deil biz herşey kullanıyoruz vallaEsime fazla mi olur diye bilemedim yaa. Ben de omepa q10 inofolic kullaniyorum. Bi arastirayim bunu
Cnm biz gıda takviyesi uzmanına sorarak aldık o önerdi kullanabilrisiniz dedi spermler daha çabuk yenilenir daha hıZlı sonuç alınır dedi bi nevi vitamin bunlar takviye spermlerin ihtiyacı olan şeylerEsim emodex kullaniyor su an. Hasar dustu. Impryl e geccez
Tamam canim alayim olmadi ben deCnm biz gıda takviyesi uzmanına sorarak aldık o önerdi kullanabilrisiniz dedi spermler daha çabuk yenilenir daha hıZlı sonuç alınır dedi bi nevi vitamin bunlar takviye spermlerin ihtiyacı olan şeyler
Ben promen k nin icerigini cok begendim. Bize impryl demis ama niye dedi ki yaa icerik cok azKızlar bana yardımcı olur musun biz promotil kullanıyoruz fakat ek olarak eşim gıda takviyeleride alıyor carnitin almıştık kaan hocaya sordum yazmışki ayrıca ek canitine gerek yok fakat ilacınızı isterseniz promen k ile degiştirebilirsiniz SİZCE PROMEN K MI PROMETİL FORTE Mİ CANLAR
Al cnm zararı olmaz kullandıkların farklı bu farklı zaten kullan bence maca mutlaka al derimTamam canim alayim olmadi ben de
Hemen bakiyorum ersag a incelicem.Al cnm zararı olmaz kullandıkların farklı bu farklı zaten kullan bence maca mutlaka al derim
Promıtil forteyi biliyormusun cnm baktın mı hiç genel anlamda hepsi aynı ama bie herkese aklına eseni veriyor anlamadım zaten bize hasar tekrarlamasın die verdiBen promen k nin icerigini cok begendim. Bize impryl demis ama niye dedi ki yaa icerik cok az
Üyeligin var mı cnm yoksa alamazsın üyelik olmaşı lazımHemen bakiyorum ersag a incelicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?