Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esime fazla mi olur diye bilemedim yaa. Ben de omepa q10 inofolic kullaniyorum. Bi arastirayim bunu
Vakitli kullnirsan olmaz sanirim ya esin baska neler kullaniyorki.. yani bunlar ilac degil bi tur beslenme gibi. Vakitlerine gire alicaksin.
Teehlikeli olsa faydasi olmazdi. Ama aşiriyada gitmemek lazm sorunu iyi bilmek lazm

Vakitli kullnirsan olmaz sanirim ya esin baska neler kullaniyorki.. yani bunlar ilac degil bi tur beslenme gibi. Vakitlerine gire alicaksin.
Teehlikeli olsa faydasi olmazdi. Ama aşiriyada gitmemek lazm sorunu iyi bilmek lazm
Esim emodex kullaniyor su an. Hasar dustu. Impryl e geccez

Arkadaşlar doktor bana korun yada korunma demedi. Ne yapsam acaba ??? Düşük yapan arkadaşlar siz ne yaptınız, doktor size ne dedi ?

Testler:
BUN
kreatinin
Ast
Alt
anti trombin III
Lupus antikoagulsn
Protrombin 20210 g/a paneli
Tsh
Protein c
Protein s antijeni
Apc rezistandi
Anti tiroglobulin
Anti tpo
Anti kardiolipin igg/igm
B12
Glukoz aclik
Akş
Tokluk kan sekeri
Insulin
D vitamini
Amh
Hdl ldl kolestetol
Trigliserid
Ferritin
Faktor v leiden
Protrombin g20210a
Faktor xIII v34L
B fibrinojen 455g a
Pa 1 4g 5g
Mthfr c677t
Mthfr a1298c
Ace
ApoB r3500Q
ApoE (e2 e3 e4)
Rahim filmi
Adetin 3. Gunu fsh lh dheaso4 testosteron.
Progesteron
zeynepppppppp

Kızlar bana yardımcı olur musun biz promotil kullanıyoruz fakat ek olarak eşim gıda takviyeleride alıyor carnitin almıştık kaan hocaya sordum yazmışki ayrıca ek canitine gerek yok fakat ilacınızı isterseniz promen k ile degiştirebilirsiniz SİZCE PROMEN K MI PROMETİL FORTE Mİ CANLAR

Ben promen k nin icerigini cok begendim. Bize impryl demis ama niye dedi ki yaa icerik cok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…