Merhaba herkese. Bizde 4 yıllık evliyiz.ilk 6 ay olmayınca hemen doktora gittik bende bir skinti olmadığı görüldü.esim test yaptı sonuçlar çok kötüydü varikosel teşhisi konuldu ve ameliyat oldu.sonra değerler az da olsa duzeldi prokseed plus kullandı 5 ay kadar ama nafile yine olmadı.bi kaç hastanede farklı üroloji doktorlarına gittik hepsi ayrı zaman kaybı oldu . sonra geçen yıl tüp bebek yaptık 17 yumurta toplandı 5 tanesi dollendi ilkinde 1 tane transfer edildi sonuç kimyasal.ikincide iki tane transfer edildi sonuç negatif. Bizde hem sayi hemde hız problemi var.sonra Kaan hocayı duyduk randevu aldık haziran ayında eşim gitti çok güzel motive etti bizi Kaan hoca.ilac tedavisine başladık çok şükür sayı iyi suan ama ileri hız düşük .Kaan hoca 6 ay normal yolla deneyin olur dedi insalalh Rabbim hepimize bize de nasip eder
Ya bize ne yazacak bakalim. Hasar dustu insallah bize de onu verir ama impryl devam diyecek gibi duruyo.Promıtil forteyi biliyormusun cnm baktın mı hiç genel anlamda hepsi aynı ama bie herkese aklına eseni veriyor anlamadım zaten bize hasar tekrarlamasın die verdi
Promen k da l carnitin arjinin falan da var ya ondan cok begendimPromıtil forteyi biliyormusun cnm baktın mı hiç genel anlamda hepsi aynı ama bie herkese aklına eseni veriyor anlamadım zaten bize hasar tekrarlamasın die verdi
Yok olayim gerekirsr canim kaan hoca bi yazsin. Sorayim bunu daÜyeligin var mı cnm yoksa alamazsın üyelik olmaşı lazım
Promotildede var cnm 500 karnitin 500 arginin varYa bize ne yazacak bakalim. Hasar dustu insallah bize de onu verir ama impryl devam diyecek gibi duruyo.
Promen k da l carnitin arjinin falan da var ya ondan cok begendim
Buda promotil cnmYok olayim gerekirsr canim kaan hoca bi yazsin. Sorayim bunu da
Canim promotil forte icindekiler yazsana bi. Bunlar cikmadi botanik ecza sitesinde. Hangisi dogru kiEki Görüntüle 2085501
Buda promotil cnm
Eksik yaznislar sanirim bu sitede benim baktigimda yani. Promen k ya niye gec dedi kaan hoca o zaman canimEki Görüntüle 2085501
Buda promotil cnm
Bunlar cnm biz kullanıyoruz zaten ilacın kutusundada bunlar yazıo ama bazı siteler hep eksik yazmış bende almadan önce öyle okumuştum bi arkadaş dedi var içinde hepsi aaa geldi bide baktım kutuda varmış yazıo bunlarCanim promotil forte icindekiler yazsana bi. Bunlar cikmadi botanik ecza sitesinde. Hangisi dogru ki
Aa anladim canim. O zaman bu da cok guzelmis. Farklarini inceleyeyim hemen biBunlar cnm biz kullanıyoruz zaten ilacın kutusundada bunlar yazıo ama bazı siteler hep eksik yazmış bende almadan önce öyle okumuştum bi arkadaş dedi var içinde hepsi aaa geldi bide baktım kutuda varmış yazıo bunlar
Carnitin daha fAzla die ben ek olarak almıştımEksik yaznislar sanirim bu sitede benim baktigimda yani. Promen k ya niye gec dedi kaan hoca o zaman canim
Bencede cnm ben buna devam edecegim galiba 2. Kutu bitcek bi kaç güne 3. Yüde alayım o zamanAa anladim canim. O zaman bu da cok guzelmis. Farklarini inceleyeyim hemen bi
Varikosel ameliyatının yaşla pek alakası yok. Sadece çok yaşlılar eğer fazla rahatsız etmiyor ve ağrısı yoksa yapmıyorlar ki sizin çocuğunuz yoksa eğer ben doktorunuzu değiştirin derim. Negatifler araştırıldı mı bilmiyorum fakat araştırılmalı eşinizin sperm analizlerini derinlemesine inceleyin DNA içeriğinde hasar olabilir.Merhaba,
eşinize hangi ilacı vermişti doktorunuz? Benim eşimde de varikosel var, yaşı 40 olduğu için ameliyat önermiyorlar. 3 kez tüp bebek denedik, hep negatif sonuç aldık
Merhaba,Varikosel ameliyatının yaşla pek alakası yok. Sadece çok yaşlılar eğer fazla rahatsız etmiyor ve ağrısı yoksa yapmıyorlar ki sizin çocuğunuz yoksa eğer ben doktorunuzu değiştirin derim. Negatifler araştırıldı mı bilmiyorum fakat araştırılmalı eşinizin sperm analizlerini derinlemesine inceleyin DNA içeriğinde hasar olabilir.
Merhaba canım ilk iki ay klomen ve trental kullandi eşim .sonra klomeni kesti hoca promotil m forta şase ve trental kullanıyor canm. Tüp bebek çok zor bende çok yiprandim Allah yardımcınz olsun insalalh tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederMerhaba,
eşinize hangi ilacı vermişti doktorunuz? Benim eşimde de varikosel var, yaşı 40 olduğu için ameliyat önermiyorlar. 3 kez tüp bebek denedik, hep negatif sonuç aldık
Ayy canım benim hiç duymadığım şeyleri duydum şuan. Tabi ki doktor kontrolünde ilerlemek çok mantıklı ve doğru fakat doktor seçimi çok önemli. Burada hiçbirimiz doktor değiliz ama İnan durumunda ameliyat olmayacak birşey yok. Eşim 33 yaşında ilk test sonucumuz %3 haraket %97 hareketsizdi biz devlet hastanesinde ameliyat olduk mikrocerrahi sol taraf ameliyatı fakat eksik yapıldı şimdi ikinci ve çift taraf ameliyata özel bir hekimde olacağız. Eksik yapılmasına rağmen sayı 27 milyondan 43 milyona haraket 3 den 7 ye yükseldi ve biz ikinci ameliyata karar verdik. Araştırma çok önemli her doktora güvenilmiyor. Eğer istanbuldaysanız doç. Dr. Levent Türk e muayene olmanızı öneririm bir de ona danışın. İnternette bir çok bilgisi var. Dediğim gibi yaşla alakası Yok ilk çocukları normal ikinci çocuklarına varikosel ameliyatından sonra sahip olanları biliyorum. Ben varikosel ileri dereceyse onu çözün derim.Merhaba,
ilk 2 denemeyi aynı doktor yapmıştı, ameliyat önerdiler. Sonrasında farklı 2 doktora daha gittik, dediğiniz gibi ağrı/sancı olmadığından ameliyatlık durumunuz yok dediler. Yaşa takılma sebepleri de sperm hareketliliği %1, ameliyat sonrası daha da kötüleşebilir dediler. Genetik tanı yapılan bir merkezde tüp bebek deneyin dediler. Acıbadem Ataket'te denedik, oradaki doktorumuz da ameliyat ve mikrotese önermedi. Genetik test de bizim gibi hastakara yapılmıyormuş, yapmadılar ve sonuçta yine A kalite sperm bulunamadığı için tek embriyo transferiyle negatif sonuç aldık. Kime inanacağımızı şaşırmış durumdayız artık.Herkes bir şeyi savunuyor. Bir diğeri o savunulanı reddediyor. Kobay gibi hissediyorum kendimi.
Merhaba canım ilk iki ay klomen ve trental kullandi eşim .sonra klomeni kesti hoca promotil m forta şase ve trental kullanıyor canm. Tüp bebek çok zor bende çok yiprandim Allah yardımcınz olsun insalalh tez vakitte Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
Amin canm Allah razı olsun inşallah hepimize :)Teşekkür ederim, yazdığınız ilaçları araştıracağım. amiiin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Ayy canım benim hiç duymadığım şeyleri duydum şuan. Tabi ki doktor kontrolünde ilerlemek çok mantıklı ve doğru fakat doktor seçimi çok önemli. Burada hiçbirimiz doktor değiliz ama İnan durumunda ameliyat olmayacak birşey yok. Eşim 33 yaşında ilk test sonucumuz %3 haraket %97 hareketsizdi biz devlet hastanesinde ameliyat olduk mikrocerrahi sol taraf ameliyatı fakat eksik yapıldı şimdi ikinci ve çift taraf ameliyata özel bir hekimde olacağız. Eksik yapılmasına rağmen sayı 27 milyondan 43 milyona haraket 3 den 7 ye yükseldi ve biz ikinci ameliyata karar verdik. Araştırma çok önemli her doktora güvenilmiyor. Eğer istanbuldaysanız doç. Dr. Levent Türk e muayene olmanızı öneririm bir de ona danışın. İnternette bir çok bilgisi var. Dediğim gibi yaşla alakası Yok ilk çocukları normal ikinci çocuklarına varikosel ameliyatından sonra sahip olanları biliyorum. Ben varikosel ileri dereceyse onu çözün derim.
Amin canm Allah razı olsun inşallah hepimize :)
Promotil vitamin zaten canm araştır istersen güzel bir vitamin takviyesi lazım esinize bide iyi bir üroloji uzmanına görünün. Değerler düzelsin öyle tüp deneyin canm artık insalalh gerek kalmadan doğal yolla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?