Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet üroloji doktoru. Ben varikosel alanında ihtisas ve başarıya göre araştırdım ve Levent hoca da karar kıldık. Bence de böyle bir sorununuz varsa özellikle bir görünün. Ben ilk etapta mikroteseye karşıyım çünkü varolan spermi, sperm yaşlanmadan ve bozulmadan alıyorlar evet ama dediğim gibi DNA hasarı önemli daha kaliteli sperm oluşması için ilaç ve vitamin takviyeleri önemli en azından varikosel ameliyatı olmasanız bile bir DNA hasar testi yapıp takviyeler alıp soermleri hazırladıktan sonra ne gerekiyorsa yaparsınız. İsterseniz tüp bebekte yaptırırsınız en azından başarı oranını arttırırsınız.

Iyi geceler kizlar
Bestttt canin cok sevindim
Artik senden bi hamilelik haberi bekliyoruz insallah
-Pandora- canim uzulme ne olur
Bizimde hareket 0di
Havuc suyuna bagliyorum ben surekli icirdim her aksam
%50 oldu ileri hareket
Ama sayi artmadi bizde de dustukce dustu
Sen havuc suyunu hep icirdin mi

Bilgi için çok teşekkür ederim. Levent beye sperm testimizi mail atıp bilgi istedim, bakalım ne diyecek :) Siz ikinci ameliyatı Levent Bey'de mi olacaksınız? DNA hasar testi hangi aşamada yapılıyor ?

Bilgi için çok teşekkür ederim. Levent beye sperm testimizi mail atıp bilgi istedim, bakalım ne diyecek :) Siz ikinci ameliyatı Levent Bey'de mi olacaksınız? DNA hasar testi hangi aşamada yapılıyor ?
Evet ocak ayı sonu gidip birlikte karar vercez. En son gittiğimizde ilk ameliyatın üzerinden 1 sene geçmeli dedi, o süre zarfında vitamin verdi. Biz DNA hasar testini ameliyattan sonra yaptırmayı düşünüyoruz çünkü varikosel hasara neden olabiliyor.

Hakkınızda hayırlısı olsun, şimdiden acil şifalar olsun. İnşallah herşey gönlümüzce olur. Levent Bey dönüş yapınca size de bilgi vereceğim. Tekrar teşekkür ederim. :*)

Be
Csnim karnitin cok ve saf halde yaziyor altinda. Bi de birisi icinde glutatyon oldugu icin promen k yi doktorum verdi oksidatif stresi onler diye yazmis. Acibadem international dan dr vermis sanirim. Onu alayim ben en iyisi impryl almak istemiyorum.
bende onu alayım o zaman cnm bencede ben imprly almayı hiç düşünmemiştim zaten allahtan hocada yazmadı kullanın die

Canim merhaba, epeydir yoktun sen ne yapiyorsun? Dün aksam ağladim agladim mala bağladim resmen ama bugün iyiyim.Havucu her gün icirmedim ama günde 1 tane falan yedi. Daha geçen hafta meyve sıkacağı aldık. Onda sıkıyoruz hergün ama bir bakiyorum esim içine portakal mandalina kivi elma ne varsa katiyor 1 tane havuç katiyor ben kizmayim diye. Onu da zaten 2 bardaga bölüp beraber içiyoruz. Dün akşam çok ağladım şu an ne dersem yapacak modda, sadece havucu düzenli icireyim bakalim işe yarayacak mi

Reactions: H M
Bestttt kendi üzüntümden sana yazamadim, senin sonuçlarına çok sevindim, epey merakla bekliyordun, ne güzel hersey düzelmiş görünüyor insallah güzel haberi de yakinda verirsin bize

Kızlaaarr bana bi yardım edin lütfen çünkü ben hiç anlam veremiyorum..Bugün adet gecikmesinin ikinci günü..dün bikaç damla kanama oldu oturdum ağladım yine olmadı diye..ama sonra devamı gelmedi..nedir bu sizce?? Kist filan olunca böyle mi oluyo yaa?

Havucu sıktıgınız zaman bardaģa koydugunuzda bir iki damla zeyti yagi damlatim emilimi kolaylastiriyor birde faydasni daha cok gorursunuz

Cnm hamile olabilirsin ????

Kist eriyince genelde kahve camur gibi oluyormus mevsimsel devami gelmemis olabilir hamile de olabilirsin test yapmayacak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…