Canim benim insallah darisi hepimize
Ben de almicam ya sevmiyorum promen alcamBe
bende onu alayım o zaman cnm bencede ben imprly almayı hiç düşünmemiştim zaten allahtan hocada yazmadı kullanın die
Kuzum sagol sen neye uzuldun ben heyecandan atlamisim sanirimBestttt kendi üzüntümden sana yazamadim, senin sonuçlarına çok sevindim, epey merakla bekliyordun, ne güzel hersey düzelmiş görünüyor insallah güzel haberi de yakinda verirsin bize
Cnm üzülme bence. Vakti gelmemiş demek ki. Hayırlı olanını iste yüce Allahtan.Yaptım canım negatif yine
Vitalite diye yazar testte, spermiyogramdan hariç özel belirtince yapiyorlarcanlılık testi hangisi oluyor acaba? adı ne diye geçiyor
Bizim değerlerde hiç gelisme yok hareket hep sıfır, birde canlilik orani 25di 9 a düşmüşCanim benim insallah darisi hepimize
Ben de almicam ya sevmiyorum promen alcam
Kuzum sagol sen neye uzuldun ben heyecandan atlamisim sanirim
Bizim değerlerde hiç gelisme yok hareket hep sıfır, birde canlilik orani 25di 9 a düşmüş
Emodex zaten bitkisel içerikli bir kapsül. İçinde demir dikeni, azgın Teke Otu var zaten. Omega 3 alabilirsiniz o sorun olmaz fakat. Tedavideysen ekstra bitkisel kapsül kullanmanızı tavsiye etmem hocaya uyun derim tedavinin sonucunu biraz bekleyin.Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız çok sık yazamıyorum gerçi ama bir şey sorucam şimdi benim eşim azosperm hücre var ama sperm yok gelismiyor yani. kaan aydos da tedavi görüyoruz. emodeks ve menagon iğne kullanıyoruz. araştırırken gördüm maca kapsul demirdikeni ve omega 3 üçünün birbirini tamamlayıp iyi geldiğini duydum ersağ markalı olandan. telle görüştüm saca demirdikeni sabah akşam omega 3 günde 1 kez. acaba bunları alsam hepsi ağır gelir mi eşime kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. fikir verirseniz çok sevinirim kafam çok karıştı
öyle yapayım o zaman sadece omega 3 alayım. Bilemedim belki fayda eder diye düşündüm tek başıma da karar veremedim. Çok sağol canım çok teşekkür ederimEmodex zaten bitkisel içerikli bir kapsül. İçinde demir dikeni, azgın Teke Otu var zaten. Omega 3 alabilirsiniz o sorun olmaz fakat. Tedavideysen ekstra bitkisel kapsül kullanmanızı tavsiye etmem hocaya uyun derim tedavinin sonucunu biraz bekleyin.
Ne kullaniyodunuz canimBizim değerlerde hiç gelisme yok hareket hep sıfır, birde canlilik orani 25di 9 a düşmüş
Saol canim benim, ileri hareketi birak yerinde bile kipraşmiyor bizimkilerCnm hemşirem :) bak bizim harekette berbattı. % 98 hareketsizdi. Bi arkadaş macun tarifi verdi bide promen k şase kullandık valla toplam hareketlilik %17 lere geldi. Siz düşün değerlendir derim. Açıkçası ben sayıdan ziyade ileri hareketli sperm sayısının artması işe yarıyor diye düşünüyorum.
Simdiye kadar neofortil, impryl, emodeks, art-med, klomen, trental, balikyağı, ari sütü kapsülü kullandik ara ara degisti tabi bunlar.Ne kullaniyodunuz canim
Hic mi ise yaramadiSimdiye kadar neofortil, impryl, emodeks, art-med, klomen, trental, balikyağı, ari sütü kapsülü kullandik ara ara degisti tabi bunlar.
Yoksa ara ara artip yine mi azaliyoSimdiye kadar neofortil, impryl, emodeks, art-med, klomen, trental, balikyağı, ari sütü kapsülü kullandik ara ara degisti tabi bunlar.
1 Nohut vazgecilmez :)Kızlar bana eşlerinize yaptığınız vitaminli ve sağlıklı yemek örnekleri verebilir misiniz?
bence korunma ben kürtaj olduğumda özellikle belirtmişti Dr 2 ay korun diye ama bir arkadasım aynı Dr a gidiyor kimyasal geçirdi korun demedi sanırım arkasına hemen hamile kaldıArkadaşlar doktor bana korun yada korunma demedi. Ne yapsam acaba ??? Düşük yapan arkadaşlar siz ne yaptınız, doktor size ne dedi ?
Hiç hareket olmadi canim, sayi artiyor azaliyor.Yoksa ara ara artip yine mi azaliyo
Kaan hoca ne dedi kuzumHiç hareket olmadi canim, sayi artiyor azaliyor.
Merhaba agir gelirmi bilnem ama omega 3 alacaksan ifos ambleminin olmasina dikkat et..Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız çok sık yazamıyorum gerçi ama bir şey sorucam şimdi benim eşim azosperm hücre var ama sperm yok gelismiyor yani. kaan aydos da tedavi görüyoruz. emodeks ve menagon iğne kullanıyoruz. araştırırken gördüm maca kapsul demirdikeni ve omega 3 üçünün birbirini tamamlayıp iyi geldiğini duydum ersağ markalı olandan. telle görüştüm saca demirdikeni sabah akşam omega 3 günde 1 kez. acaba bunları alsam hepsi ağır gelir mi eşime kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. fikir verirseniz çok sevinirim kafam çok karıştı
Be
bence korunma ben kürtaj olduğumda özellikle belirtmişti Dr 2 ay korun diye ama bir arkadasım aynı Dr a gidiyor kimyasal geçirdi korun demedi sanırım arkasına hemen hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?