Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim insallah darisi hepimize
Be

bende onu alayım o zaman cnm bencede ben imprly almayı hiç düşünmemiştim zaten allahtan hocada yazmadı kullanın die
Ben de almicam ya sevmiyorum promen alcam
Bestttt kendi üzüntümden sana yazamadim, senin sonuçlarına çok sevindim, epey merakla bekliyordun, ne güzel hersey düzelmiş görünüyor insallah güzel haberi de yakinda verirsin bize
Kuzum sagol sen neye uzuldun ben heyecandan atlamisim sanirim

Canim benim insallah darisi hepimize

Ben de almicam ya sevmiyorum promen alcam

Kuzum sagol sen neye uzuldun ben heyecandan atlamisim sanirim
Bizim değerlerde hiç gelisme yok hareket hep sıfır, birde canlilik orani 25di 9 a düşmüş

Bizim değerlerde hiç gelisme yok hareket hep sıfır, birde canlilik orani 25di 9 a düşmüş

Cnm hemşirem :) bak bizim harekette berbattı. % 98 hareketsizdi. Bi arkadaş macun tarifi verdi bide promen k şase kullandık valla toplam hareketlilik %17 lere geldi. Siz düşün değerlendir derim. Açıkçası ben sayıdan ziyade ileri hareketli sperm sayısının artması işe yarıyor diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız çok sık yazamıyorum gerçi ama bir şey sorucam şimdi benim eşim azosperm hücre var ama sperm yok gelismiyor yani. kaan aydos da tedavi görüyoruz. emodeks ve menagon iğne kullanıyoruz. araştırırken gördüm maca kapsul demirdikeni ve omega 3 üçünün birbirini tamamlayıp iyi geldiğini duydum ersağ markalı olandan. telle görüştüm saca demirdikeni sabah akşam omega 3 günde 1 kez. acaba bunları alsam hepsi ağır gelir mi eşime kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. fikir verirseniz çok sevinirim kafam çok karıştı

Emodex zaten bitkisel içerikli bir kapsül. İçinde demir dikeni, azgın Teke Otu var zaten. Omega 3 alabilirsiniz o sorun olmaz fakat. Tedavideysen ekstra bitkisel kapsül kullanmanızı tavsiye etmem hocaya uyun derim tedavinin sonucunu biraz bekleyin.

öyle yapayım o zaman sadece omega 3 alayım. Bilemedim belki fayda eder diye düşündüm tek başıma da karar veremedim. Çok sağol canım çok teşekkür ederim

Saol canim benim, ileri hareketi birak yerinde bile kipraşmiyor bizimkiler promen k yi ben de merak ediyorum ama kaan hoca art-med kullandiriyor, yine ondan aldik bir şise, bakalim mail bekliyorum

Kızlar bana eşlerinize yaptığınız vitaminli ve sağlıklı yemek örnekleri verebilir misiniz?

Be
Arkadaşlar doktor bana korun yada korunma demedi. Ne yapsam acaba ??? Düşük yapan arkadaşlar siz ne yaptınız, doktor size ne dedi ?
bence korunma ben kürtaj olduğumda özellikle belirtmişti Dr 2 ay korun diye ama bir arkadasım aynı Dr a gidiyor kimyasal geçirdi korun demedi sanırım arkasına hemen hamile kaldı

Merhaba agir gelirmi bilnem ama omega 3 alacaksan ifos ambleminin olmasina dikkat et..

Be

bence korunma ben kürtaj olduğumda özellikle belirtmişti Dr 2 ay korun diye ama bir arkadasım aynı Dr a gidiyor kimyasal geçirdi korun demedi sanırım arkasına hemen hamile kaldı

Hmm öyle mi diyorsun??? Düşüklerin sebebini bilmiyoruz daha. Salı günü genetik test yapmaya gidicez. Şimdi düşükler neden oluyor diye bilmediğimiz için yine düşük olabilir mi diye korkuyoruz. Kafam karışık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…