Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bizim ilk ileri hareket 0 dı sonra 2 oldu sen yaptığımız testte 3 dü ileri hareketli çok zor yükseliyor ama toplam hareketlilik 54 illa ileri hareket mi çok olmalı

Testleri yazdim gordun mu
Gördüm cnm aldım hepsini bende yaptırıcam. İnş devlet yapar. Bi kaç arkadaş araştırma testleri 3 ve üstü düşük olunca yapıyor demiş. Bi de kimyasal değilde 10.12.13 vs haftalarda düşük olduğunda yapıyorlar dedi. Biraz korktum. Özelde çok pahalıymış ya.

Hareketlendirmek için yeni yollar deneyeceğiz diyor hep, takviyeyi değiştiriyor. İlk gittiğimizde doğal yoldan bile şansıniz var dedi ama hiç ilerleme yok
Anladim canim insallah duzelir yaaaa.
Canim 3 dusuk yaptim de yaparlar.

Kızlar bizim ilk ileri hareket 0 dı sonra 2 oldu sen yaptığımız testte 3 dü ileri hareketli çok zor yükseliyor ama toplam hareketlilik 54 illa ileri hareket mi çok olmalı
Canım daha önce hiç gebeliğin olmuşmuydu. Üzülme yeterki ileri haraket etsin. Daha çok haraket katmak için preseed jel kullanabilirsin.

İyi akşamlar kızlar.ocagin ilk haftası eşim test verecek.hasar düşmüş mü die bakılacak.dua edin olur mu?

Canım daha önce hiç gebeliğin olmuşmuydu. Üzülme yeterki ileri haraket etsin. Daha çok haraket katmak için preseed jel kullanabilirsin.
Olmuştu 13 ay önce 2. Ay denememizde hamile kalmıştım öyle olunca bir daha hemen olur sanmıştım bir Dr boş gebelik dedi biri bebek gelişmemiş dedi kürtaj oldum preseed jel alacaktım bu ay rahim filmi çekilince onun telaşı ile unutmuşum önümüzdeki at çatlatma iğnesi olucam onla birlikte kullansam problem olur mu ki

Bak gebelik oluşmuş sıkıntı yapma kendine. Problem olacağını sanmıyorum ama yine de sen bir araştır.

Canım biz şimdi art Med ve impryl kullanıyoruz .art Med den memnun kaldınız mi
Art-med 1 ay kullandik, ikinci kutuya yeni geçtik, henüz testte bir değişiklik olmadı. Iyi yanı bir tek; özel olacak ama ilişkide olumlu etkileri oldu sanki...

Art-med 1 ay kullandik, ikinci kutuya yeni geçtik, henüz testte bir değişiklik olmadı. Iyi yanı bir tek; özel olacak ama ilişkide olumlu etkileri oldu sanki...
Canım bende içinde ki bir vitamin hakkında okudum Astaxhantin çok faydaliymiS inşallah şifa olur

Canım bende içinde ki bir vitamin hakkında okudum Astaxhantin çok faydaliymiS inşallah şifa olur
Evet içinde farkli olan bir tek o var, insallah ise yarar. Bu arada astaxhantin somon baligina rengini veren maddeymiş, o yüzden ara ara somonda pişirip yiyoruz.

-Pandora- sen sormustun degil mi canim neler yapiyosun diye?
Ayy cuma gununden beri kv ler bizde ne zaman gidecekleri de belli degil zor giriyorum buraya kv.m telefonu elime almami istemiyor bebis olmasini etkiler diye radyasyondan dolayi

Günaydın herkese
Bugün adetimin 23. Günü yarım saat önce wc ye gittiğimde peçeteye kan geldi. Ama çamaşırımda bişey yoktu. Pco luyum adetimim normal döngüsü 32 yada 33. Gün. Hatta 2 aydır 37. Günde filan oluyorum.
Kasıklarımda da hafif bir sızı var. Şimdi ne ki bu iyicene kafayı yedi adetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…