Testleri yazdim gordun muHmm öyle mi diyorsun??? Düşüklerin sebebini bilmiyoruz daha. Salı günü genetik test yapmaya gidicez. Şimdi düşükler neden oluyor diye bilmediğimiz için yine düşük olabilir mi diye korkuyoruz. Kafam karışık....
Hareketlendirmek için yeni yollar deneyeceğiz diyor hep, takviyeyi değiştiriyor. İlk gittiğimizde doğal yoldan bile şansıniz var dedi ama hiç ilerleme yokKaan hoca ne dedi kuzum
Gördüm cnm aldım hepsini bende yaptırıcam. İnş devlet yapar. Bi kaç arkadaş araştırma testleri 3 ve üstü düşük olunca yapıyor demiş. Bi de kimyasal değilde 10.12.13 vs haftalarda düşük olduğunda yapıyorlar dedi. Biraz korktum. Özelde çok pahalıymış ya.Testleri yazdim gordun mu
Cnm ileri hareketli çok önemli ama hareketli olması da güzel dölleyebilir demişti Kaan hoca.Kızlar bizim ilk ileri hareket 0 dı sonra 2 oldu sen yaptığımız testte 3 dü ileri hareketli çok zor yükseliyor ama toplam hareketlilik 54 illa ileri hareket mi çok olmalı
Anladim canim insallah duzelir yaaaa.Hareketlendirmek için yeni yollar deneyeceğiz diyor hep, takviyeyi değiştiriyor. İlk gittiğimizde doğal yoldan bile şansıniz var dedi ama hiç ilerleme yok
Canim 3 dusuk yaptim de yaparlar.Gördüm cnm aldım hepsini bende yaptırıcam. İnş devlet yapar. Bi kaç arkadaş araştırma testleri 3 ve üstü düşük olunca yapıyor demiş. Bi de kimyasal değilde 10.12.13 vs haftalarda düşük olduğunda yapıyorlar dedi. Biraz korktum. Özelde çok pahalıymış ya.
Canım daha önce hiç gebeliğin olmuşmuydu. Üzülme yeterki ileri haraket etsin. Daha çok haraket katmak için preseed jel kullanabilirsin.Kızlar bizim ilk ileri hareket 0 dı sonra 2 oldu sen yaptığımız testte 3 dü ileri hareketli çok zor yükseliyor ama toplam hareketlilik 54 illa ileri hareket mi çok olmalı
Canım biz şimdi art Med ve impryl kullanıyoruz .art Med den memnun kaldınız miSimdiye kadar neofortil, impryl, emodeks, art-med, klomen, trental, balikyağı, ari sütü kapsülü kullandik ara ara degisti tabi bunlar.
Kuzuuuuum dusecek ben eminimİyi akşamlar kızlar.ocagin ilk haftası eşim test verecek.hasar düşmüş mü die bakılacak.dua edin olur mu?
Sağol canım benim inşallahKuzuuuuum dusecek ben eminim
Olmuştu 13 ay önce 2. Ay denememizde hamile kalmıştım öyle olunca bir daha hemen olur sanmıştım bir Dr boş gebelik dedi biri bebek gelişmemiş dedi kürtaj oldum preseed jel alacaktım bu ay rahim filmi çekilince onun telaşı ile unutmuşum önümüzdeki at çatlatma iğnesi olucam onla birlikte kullansam problem olur mu kiCanım daha önce hiç gebeliğin olmuşmuydu. Üzülme yeterki ileri haraket etsin. Daha çok haraket katmak için preseed jel kullanabilirsin.
Bak gebelik oluşmuş sıkıntı yapma kendine. Problem olacağını sanmıyorum ama yine de sen bir araştır.Olmuştu 13 ay önce 2. Ay denememizde hamile kalmıştım öyle olunca bir daha hemen olur sanmıştım bir Dr boş gebelik dedi biri bebek gelişmemiş dedi kürtaj oldum preseed jel alacaktım bu ay rahim filmi çekilince onun telaşı ile unutmuşum önümüzdeki at çatlatma iğnesi olucam onla birlikte kullansam problem olur mu ki
Tmm CNm yalan ama allah bizi affetsinAnladim canim insallah duzelir yaaaa.
Canim 3 dusuk yaptim de yaparlar.
Art-med 1 ay kullandik, ikinci kutuya yeni geçtik, henüz testte bir değişiklik olmadı. Iyi yanı bir tek; özel olacak ama ilişkide olumlu etkileri oldu sanki...Canım biz şimdi art Med ve impryl kullanıyoruz .art Med den memnun kaldınız mi
Canım bende içinde ki bir vitamin hakkında okudum Astaxhantin çok faydaliymiS inşallah şifa olurArt-med 1 ay kullandik, ikinci kutuya yeni geçtik, henüz testte bir değişiklik olmadı. Iyi yanı bir tek; özel olacak ama ilişkide olumlu etkileri oldu sanki...
Kuzum ama bize yazik gunah cok zor dusuk yapmak bence ikincide arastirma baslamali.Tmm CNm yalan ama allah bizi affetsin
Evet içinde farkli olan bir tek o var, insallah ise yarar. Bu arada astaxhantin somon baligina rengini veren maddeymiş, o yüzden ara ara somonda pişirip yiyoruz.Canım bende içinde ki bir vitamin hakkında okudum Astaxhantin çok faydaliymiS inşallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?