Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tmm CNm yalan ama allah bizi affetsin
Evet 3 düşük de artı kimyasal deme canım yapmazlar o durumda.evet özelde faiş fiyatlar bir yazıda beklemeyecgm 300 lira bişey demiştn ya bende tuh öyle ise neden özelde yaptırmadm dedm ama başka yerlerde bin lirayı geçiyor demişlerdi belki de daha fazladırhiç gerek yok özele zaten iki tarafta da geç çıkıyor sonuçlar

Kızlar pco daki adet düzensizliğinde adet gecikmesi olduğu gibi adetin erken gelmesi de söz konusumudur. Yada kistler ara kanama yapar mı?

Kızlar pco daki adet düzensizliğinde adet gecikmesi olduğu gibi adetin erken gelmesi de söz konusumudur. Yada kistler ara kanama yapar mı?
Erken gelebilir benim 2 3 kere 7 8 gun erken geldigi oldu. Ara kanama da olur ayda 2 kere flan geldigi olmustu. Sokturücu bisey kullandinmi.

Pco nasil olur cok bilgim yok fakat eger dongun 37gune sarktiiysa, yumurtlaman 23. Gunde olabilir ve bu da yumurtlama kanamasi olabilir. Benim de zaman zaman olurdu eskiden. Doktor cok normal yumurtlama zamanı derdi. Bazen de ara kanama kist, miyom, polip gibi bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir

Yani bzen bazi seyler tetikliyor. Ara kanama erken olma gec olma vs duxensizlikler oluyor takip ettirir bakarsin. Bazen enfeksiyondan da olablir ya da eski kan kalmistir o gidiyor olablir oluyor yani
Teşekkür ederim canım. Bekleyeyim bakalım devamı gelecek mi olmadı salı giderim doktora.

İnşallah son saydıkların yoktur korktum şimdi. Yumurtlama kanamam hiç olmamıştı ama herşeyin bir ilki var belkide öyledir. Aman miyom polip v.s. olmasında yumurtlama yada adet kanamasına razıyım. Sağol canım

Cnm istagramda bi sayfa var kadınlaraözel macun diye. Özellikle Pcolara çok iyi geliyor. Adetin düzene girer. Bi düşün incele bence...

Cnm sorduk her test 300 tl civarı yani milyarı geçiyor anlayacağın bide araştırmada da özelde de 45 gün civarında çıkıyormuş. Bizde araştırmada yapalım dedik.

Onlar en kotu ihtimaller zaten :) 37 gunde oluyorsan artık yumurtlama kanamasi olmasi muhtemel degerlendir gunlerini

Onlar en kotu ihtimaller zaten :) 37 gunde oluyorsan artık yumurtlama kanamasi olmasi muhtemel degerlendir gunlerini
Yok bence adet bu. Az önce gittim hala geliyor. Karnımda adet sancısı da başladı 2018 e 3 kişi girsek diye hayal ederken adetli gireceğim iyi mi neyse vardır bunda da bir hayır.

Yok bence adet bu. Az önce gittim hala geliyor. Karnımda adet sancısı da başladı 2018 e 3 kişi girsek diye hayal ederken adetli gireceğim iyi mi neyse vardır bunda da bir hayır.
23. Gunde neden geldi ki? Bayagi. Bayagi adet seklinde mi kanaman?

23. Gunde neden geldi ki? Bayagi. Bayagi adet seklinde mi kanaman?
Yani bende şaşırdım. Kasıklarımda adet gibi sancı var. Peçeteye de silince geliyor. 7 ile 10 ocak arası bekliyordum epey bi erken oldu bu. Belim ağrıyor halsizim adet zamanı da böyle olurum. Yani adet bence bu ama neden bu kadar erken oldu anlamadım.

Kızlar Kaan Hoca bizden DNA hasar testi istedi muayeneye gittiğimizde. O çıkınca mail atacağız dönecek falan ama sanırım baya uzun sürecek gibi o cevap süresi. Bize hiç bir ilaç takviye vermedi. Sadece beslenme tavsiyesinde bulundu. Sizce ben vitamin falan başlayayım mı napim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…