Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayllllliiiin35 canım bu msj gördün mü bilmiyorum fakat bana bilgi verir misin?

Tamda aynı şeyleri yaşamışız. Ben de bekarken adet sancısı ile çok acile gitmişimdir. Serum takıp gönderiyorlardı birde etki etmeyince ağrı kesicimi değiştiriyordu doktor. Sonra 55 kilo ile evlendim. Adetlerim düzenli idi. 30 günde bir olurdum. Evlendikten 4 ay sonra 10 gün adetim gecikti doktora gittim pco var 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi. Çocuğun zor olur dedi. Ben tabi çok kötü oldum. Eşim nedir bu niye olur dedi doktor da "Allah vergisi birşey elden birşey gelmez 3 yıl hap kullanacak bu kızı böyle kabul edeceksin" dedi. 1 hafta sonra başka doktora gittik. Pco falan değilsin nasıl öyle birşey demiş o doktor dedi. Herkesde olduğu kadar var buda normal dedi. Sonra bizim içimiz rahatladı adetim de normal düzeninde devam etti. 2015 te mantar şikayeti ile başka bir doktora gitmiştim. Alttan ultrason ile baktı. Ona da sordum. Pco falan yok herşey normal hatta bak burda yumurtan var çok güzel hemen çocuk sahibi olabilirsin dedi. Benim yine içim rahatladı henüz çocuk düşünmüyorduk. 2016 temmuzda başka bir doktora çocuk istemiyle gittim 4 ay klomen kullandık her ay pco var mı dedim yok dedi. Hatta en son bıktı benden kaç yaşında adet gördün dedi 11 dedim. Ben hiç 11 yaşında adet görmüş bir pco lu görmedim dedi. Klomenle de olmayınca en sonunda pek çok övülen bir profesöre gittik muayene etti ne dedi biliyomusun? Hafif şiddette PCO mevcut. Gülermisin ağlarmısın şimdi? Çocuk düşündüğümüz zamandan bu yana da adetimde 1 hafta 10 gün kadar gecikmeler olabiliyor. Yumurta çatlamasına dair hiçbir doktor birşey demedi. Hormanlarda bazen çok güzel bazen çok kötü çıkıyor. Kilonun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstüne birde eşimin sperm değerleri ile ilgili sıkıntılar eklendi. Böyle işte canım. Allah yardım etsin hepimize. Uzun oldu k.bakma.

ayllllliiiin35 asıl ben çok teşekkür ederim cevapladığı için. Bende 15 yaşında hasta olmaya başladım ve hiç öyle 2 -3 ayda bir değil düzenlidir bazen 3-4 gün gecikme oluyor ona da normal diyorlar. Ağrım çok oluyor ama minosetle geçiyor hemen çok şükür. Alttan hiç muayene olmadım henüz fakat ulturosonla çok baktılar böyle birşey hiç duymadım diyende hormon testine bakarak dedi zaten çok sinir olmuştum muayenede çıkması lazım asıl diye. Daha da gitmedim eşimde varikosel var değerler kötü onunki bir geçsin ben giderim diye düşündüm. 52 kiloyum şuan. Acaba sorun açarmı diye düşünmüyor değilim ama olsaydı doktorlar görürdü sanırım. Hatta ben adet olmadım 50 gün oldu dr gittim niye oldu böyle diye baktı baya inceledi hamile değilsin ama burada bir tane yumurta var bekle sökülür dedi 2 gün sonra adet oldum. O sıra stres vardı çok. Eğer pco olsaydı 1 değil birçok yumurta olması lazımdı diye düşünüyorum. Birazda Buda eklenmesin diye gitmiyorum.

Kızlar merhaba bizim tüm testler cıktı dna hasar 29 dan 50 ye cıkmıstı ya şuan cok şükür 7 ye düşmüş,canlılık %71,ama sanırım ros 4,9 cıkmıs yani bu yüksek.1,42 den küçük olması gerekirdi.bilgisi olan varmı?
Sayı da ml den 1,3 milyondan 3 milyona cıkmıştı

Ayy cok sevindim kuzum yaaaa. Ros yuksek olunca korunmayi birakabilirsiniz diyo sanirim kaan hoca. Esin sigara iciyor muydu? Bizim de ros la apoptozis cikmadi hasar 12 oldu.

Ayy cok sevindim kuzum yaaaa. Ros yuksek olunca korunmayi birakabilirsiniz diyo sanirim kaan hoca. Esin sigara iciyor muydu? Bizim de ros la apoptozis cikmadi hasar 12 oldu.
Canım seninde gözün aydın olsun zaten korunmuyorduk hiç biz cnm.ros sorun degilmi yani böyle bi yorum yaptıysa.günde 3-4 tane içio kaan hoca o kadardan bişe olmaz dedi ona o yüzden onu bıraktıramadım

Canım seninde gözün aydın olsun zaten korunmuyorduk hiç biz cnm.ros sorun degilmi yani böyle bi yorum yaptıysa
Ros hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problem

Ros hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problem
İşte bizim de oksidadif stres yüksek %36 kaan hoca çok geç cevap verecek ozamana kadar catlamassam.bende korkuyrm artık korunmayı bırakaymmı bırakmayymı bilmiyorum

Sanırım ros içinde imprtly,endol,trental veriodu hoca.ama itiraf edeyim ben arginine karnitine ve q10 a güveniyorum

Cnm gözün Aydın çok şükür. İnş sayınızda kat be kat artar en tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…