- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Canım sana birşey sormak istiyorum. Benim de adet döngüm 30-35 gün arası 5-6 ayda bir 50 ye çıktığı oldu doktora gittim rahimle alakalı bir problem görmediler. Bekarken de adet sancılarım için çok giderdim hiç birşeyin yok diyorlardı. En son bir kadına gittim ulturosonda baktı birşey yok dedi. Sonra hormon testini gösterdim lh 8 fsh 7 bana dedi ki pco olabilirsin. Şok oldum zaten eşim problemli sonra tekrar gitmedim bir de ona kafamı takmak istemiyorum. Bunca zaman fark edilmemesi anormal değilmi sence nedir? Senin adet düzeninle benim ki aynı gibi yumurtlama çatlama problemi çekiyor musuN?
Oluyor cnm. Ama bardakta kalanın altına bozar su ekleyip karıştırıp tekrar içir cnm.Canım ben multivitamini sabah aç veriyorum.
Bu ay promen k kullanıyoruz fakat ne kadar karıştırsam da dibinde tortular kalıyor.zeynepppppppp canım sende de oluyor mu?
Tamda aynı şeyleri yaşamışız. Ben de bekarken adet sancısı ile çok acile gitmişimdir. Serum takıp gönderiyorlardı birde etki etmeyince ağrı kesicimi değiştiriyordu doktor. Sonra 55 kilo ile evlendim. Adetlerim düzenli idi. 30 günde bir olurdum. Evlendikten 4 ay sonra 10 gün adetim gecikti doktora gittim pco var 3 yıl doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi. Çocuğun zor olur dedi. Ben tabi çok kötü oldum. Eşim nedir bu niye olur dedi doktor da "Allah vergisi birşey elden birşey gelmez 3 yıl hap kullanacak bu kızı böyle kabul edeceksin" dedi. 1 hafta sonra başka doktora gittik. Pco falan değilsin nasıl öyle birşey demiş o doktor dedi. Herkesde olduğu kadar var buda normal dedi. Sonra bizim içimiz rahatladı adetim de normal düzeninde devam etti. 2015 te mantar şikayeti ile başka bir doktora gitmiştim. Alttan ultrason ile baktı. Ona da sordum. Pco falan yok herşey normal hatta bak burda yumurtan var çok güzel hemen çocuk sahibi olabilirsin dedi. Benim yine içim rahatladı henüz çocuk düşünmüyorduk. 2016 temmuzda başka bir doktora çocuk istemiyle gittim 4 ay klomen kullandık her ay pco var mı dedim yok dedi. Hatta en son bıktı benden kaç yaşında adet gördün dedi 11 dedim. Ben hiç 11 yaşında adet görmüş bir pco lu görmedim dedi. Klomenle de olmayınca en sonunda pek çok övülen bir profesöre gittik muayene etti ne dedi biliyomusun? Hafif şiddette PCO mevcut. Gülermisin ağlarmısın şimdi? Çocuk düşündüğümüz zamandan bu yana da adetimde 1 hafta 10 gün kadar gecikmeler olabiliyor. Yumurta çatlamasına dair hiçbir doktor birşey demedi. Hormanlarda bazen çok güzel bazen çok kötü çıkıyor. Kilonun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Üstüne birde eşimin sperm değerleri ile ilgili sıkıntılar eklendi. Böyle işte canım. Allah yardım etsin hepimize. Uzun oldu k.bakma.Canım sana birşey sormak istiyorum. Benim de adet döngüm 30-35 gün arası 5-6 ayda bir 50 ye çıktığı oldu doktora gittim rahimle alakalı bir problem görmediler. Bekarken de adet sancılarım için çok giderdim hiç birşeyin yok diyorlardı. En son bir kadına gittim ulturosonda baktı birşey yok dedi. Sonra hormon testini gösterdim lh 8 fsh 7 bana dedi ki pco olabilirsin. Şok oldum zaten eşim problemli sonra tekrar gitmedim bir de ona kafamı takmak istemiyorum. Bunca zaman fark edilmemesi anormal değilmi sence nedir? Senin adet düzeninle benim ki aynı gibi yumurtlama çatlama problemi çekiyor musuN?
Uzunca yazdım canım. Ama prof. Küçük kistler gördüğüne göre onlar çatlamayan yumrtalardır ama her ay mı çatlamıyor bilmiyorum şimdi eşimin sonuçlarına yoğunlaştık.ayllllliiiin35 canım bu msj gördün mü bilmiyorum fakat bana bilgi verir misin?
Canım oksidatif stres canlılık testiniz de cıktımı sonucuGunaydin kizlar.. 2017 de son okula gidisimiz bugun.
Yok canim aramadilar saliya kaldi sanirimCanım oksidatif stres canlılık testiniz de cıktımı sonucu
Ayy cok sevindim kuzum yaaaa. Ros yuksek olunca korunmayi birakabilirsiniz diyo sanirim kaan hoca. Esin sigara iciyor muydu? Bizim de ros la apoptozis cikmadi hasar 12 oldu.Kızlar merhaba bizim tüm testler cıktı dna hasar 29 dan 50 ye cıkmıstı ya şuan cok şükür 7 ye düşmüş,canlılık %71,ama sanırım ros 4,9 cıkmıs yani bu yüksek.1,42 den küçük olması gerekirdi.bilgisi olan varmı?
Sayı da ml den 1,3 milyondan 3 milyona cıkmıştı
Canım seninde gözün aydın olsun zaten korunmuyorduk hiç biz cnm.ros sorun degilmi yani böyle bi yorum yaptıysa.günde 3-4 tane içio kaan hoca o kadardan bişe olmaz dedi ona o yüzden onu bıraktıramadımAyy cok sevindim kuzum yaaaa. Ros yuksek olunca korunmayi birakabilirsiniz diyo sanirim kaan hoca. Esin sigara iciyor muydu? Bizim de ros la apoptozis cikmadi hasar 12 oldu.
Ros hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problemCanım seninde gözün aydın olsun zaten korunmuyorduk hiç biz cnm.ros sorun degilmi yani böyle bi yorum yaptıysa
İşte bizim de oksidadif stres yüksek %36 kaan hoca çok geç cevap verecek ozamana kadar catlamassam.bende korkuyrm artık korunmayı bırakaymmı bırakmayymı bilmiyorumRos hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problem
Sanırım ros içinde imprtly,endol,trental veriodu hoca.ama itiraf edeyim ben arginine karnitine ve q10 a güveniyorumRos hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problem
Referans aralığı kaç yüzdelikte?İşte bizim de oksidadif stres yüksek %36 kaan hoca çok geç cevap verecek ozamana kadar catlamassam.bende korkuyrm artık korunmayı bırakaymmı bırakmayymı bilmiyorum
Düzendemi yaptırdınz canm sonuçlar çok iyiCanım seninde gözün aydın olsun zaten korunmuyorduk hiç biz cnm.ros sorun degilmi yani böyle bi yorum yaptıysa.günde 3-4 tane içio kaan hoca o kadardan bişe olmaz dedi ona o yüzden onu bıraktıramadım
Bu arada bizim tüm testler 5 günde cıktı mikrogende cnm düzen geç cıkarıoRos hasara sebep olunca sorun anladigim kadariyla. Bizim de ciksin yuksekse sorucam ama en onemsedigi sey hasar. Oksidatif stres hasara neden oldugu icin problem
Yazmıyor işte alttaki notta yükselmiş diyor başkada bisey yokReferans aralığı kaç yüzdelikte?
Hayır cnm mikrogende.ama cok zor günler geçirdik psikolojik şükür Rabbime iyi cıktı sonuç cnmDüzendemi yaptırdınz canm sonuçlar çok iyi
%20 li bişe die okumuştum ben yanlış hatırlamıosam arayıp sorsunaYazmıyor işte alttaki notta yükselmiş diyor başkada bisey yok
Cnm gözün Aydın çok şükür. İnş sayınızda kat be kat artar en tez zamanda.Kızlar merhaba bizim tüm testler cıktı dna hasar 29 dan 50 ye cıkmıstı ya şuan cok şükür 7 ye düşmüş,canlılık %71,ama sanırım ros 4,9 cıkmıs yani bu yüksek.1,42 den küçük olması gerekirdi.bilgisi olan varmı?
Sayı da ml den 1,3 milyondan 3 milyona cıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?