- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Morfoloji göreceli die biliyorum bakan göze göre değişir mikrogen ince eleyip sık dokuyan bi merkez onunda zamanla artıcagına inanıyorum cnm önce Allah sonra vitaminlerimize güveniyorum daha önce başka lapta 6 bile gelmişti morfoloji bizim burda 0 cıktı.ileri hareket %21 toplamda bizim onda da düşüş oldu cnm bizim sayımız azdı toplamda 10 milyondu şimdi 13,5 olmuşBir melek gelsin çok sevindim canım. Sizde haraket sorunu mu vardı tam hatırlayamadım. Normalde hasar düşünce morfoloji yükselmiyor muydu? bizde de sıfır böyle şeyleri duyunca da üzülüyorumnuükselmiyor diye.
İnşallah daha iyi sonuçlara ulaşırız hep birlikte. Bu zorlu yolda olan herkese allahım yardım etsin.Morfoloji göreceli die biliyorum bakan göze göre değişir mikrogen ince eleyip sık dokuyan bi merkez onunda zamanla artıcagına inanıyorum cnm önce Allah sonra vitaminlerimize güveniyorum daha önce başka lapta 6 bile gelmişti morfoloji bizim burda 0 cıktı.ileri hareket %21 toplamda bizim onda da düşüş oldu cnm bizim sayımız azdı toplamda 10 milyondu şimdi 13,5 olmuş
Sizin ros kaç çıktı .kaan hocanın cevabı için sizin tarih daha yakın banada yazarmısınz buradan.DNA hasarı yok bizdede ros yüksek ama cevap teeee şubatta gelecek.size gelen mesaj un benzeri gelecektir bize deanladım canım bızımkı %33 du ıste tam 35 gun flan gectı tekrar yaptırdık %13 dusmustu ama onlarlar bırlıkte oksodaf streste yaptırdık dna cok ııyı guzel bı sekılde dusmus ama ros cok yuksek cıkmıs ona ne dıycek onu merakla beklıyorum :)
umarım sızınkıde dusmutur canım rabbım gonlumuz gore versın
Bu arada 31 aralık cevap günü sandımda heyecanlandm meğer 31 ocakmıs ha cevap tarihiyanı gununu doldurmayamı bakıyo napıyo anlamıyorum eger gununde cevap verırse kafayı yerım bızımde 31 ocak le le le sakıne yanı
Canm cok tşk ederim kaan hocadan cvp bekliuoruZ belki o da der demezse bile ben bi bakarım.bu arada ist varmı yokmu bilmiyoruz milrogen biZ ank yaptırdıkBir melek gelsin Canım bu arada oksidatif sitrese nac 600 var o iyi geliyormuş yani içinde sistein var vücutta glütasyon yapımına yardımcı oluyor Buda oksidatif sitresi azaltıyor. Bilgin olsun araştır olur mu?
Iyyy ben hiç içine bakmıyorum ki. Keşke duymasaydım.Kızlar merhaba. İncir kürü için aldığımız kuru incir kurtlarından fenalık geldi. Sizin aldıklarınızda da oluyor mu kurt. Görünce içim kaldırmıyor kurtsuz olanıda neredeyse yok gibi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu kurtçuklarla
Zeytinyağında bekliyor ya incir onun içinde ölü olanına rastladım. Sonra takıntı haline geldi inceleyip duruyorum. Eskiden bende çok severdim kuru inciri haşur huşur yerdim. Artık yiyemiyorum. Eşime de inceleyip yediriyorumIyyy ben hiç içine bakmıyorum ki. Keşke duymasaydım.
Sen nasıl yapıyorsun da görüyorsun?
Bende inceliyorum çok şükür hiç denk gelmedim :)Zeytinyağında bekliyor ya incir onun içinde ölü olanına rastladım. Sonra takıntı haline geldi inceleyip duruyorum. Eskiden bende çok severdim kuru inciri haşur huşur yerdim. Artık yiyemiyorum. Eşime de inceleyip yediriyorum
Ben 101den aldım hiç bir sey olmadıKızlar merhaba. İncir kürü için aldığımız kuru incir kurtlarından fenalık geldi. Sizin aldıklarınızda da oluyor mu kurt. Görünce içim kaldırmıyor kurtsuz olanıda neredeyse yok gibi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu kurtçuklarla
Afillim nasılsın bebiş nasıl?kaç haftalık oldu canım.Allah sana ve eşin e bağışlasın yavrunuIyi aksamlar kizlar tatil olunca burda kimsecikler kalmamis
3 gunluk tatili değerlendiriyorum canim yatiyorum .10.Haftadayiz .Rabbim size de nasip etsin insallahAfillim nasılsın bebiş nasıl?kaç haftalık oldu canım.Allah sana ve eşin e bağışlasın yavrunu
Bende iyim canım ocağın 8de eşim test verecek bakalım hasar düşmüş mü sabırlı ve umutla bekliyoruz canım.Sen nasilsin B Beyza_2018
Öyle tabi canım vaktini bekliyor oda.insallah tez zamanda kavuşursun kavusuruz inşallahBen yine adet oldum kızlar hem de 2 gün erken demek ki vakti zamanı var bunun değerlerin düzelmesi ile falan alakası yok Rabbimin ol demesine bakar vakti gelmemiş o yüzden arkadaşlar üzmeyin kendinizi elinizden geleni yapın ama değerler kötü diye kendinizi hırpalamayın her nasip vaktine esirdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?