Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji göreceli die biliyorum bakan göze göre değişir mikrogen ince eleyip sık dokuyan bi merkez onunda zamanla artıcagına inanıyorum cnm önce Allah sonra vitaminlerimize güveniyorum daha önce başka lapta 6 bile gelmişti morfoloji bizim burda 0 cıktı.ileri hareket %21 toplamda bizim onda da düşüş oldu cnm bizim sayımız azdı toplamda 10 milyondu şimdi 13,5 olmuş

İnşallah daha iyi sonuçlara ulaşırız hep birlikte. Bu zorlu yolda olan herkese allahım yardım etsin.
Mikrogenin istanbulda yeri var mı? Biz hasara baktıracağımız zaman ne yapacağız hiç bilmiyorum.

Sizin ros kaç çıktı .kaan hocanın cevabı için sizin tarih daha yakın banada yazarmısınz buradan.DNA hasarı yok bizdede ros yüksek ama cevap teeee şubatta gelecek.size gelen mesaj un benzeri gelecektir bize de

yanı gununu doldurmayamı bakıyo napıyo anlamıyorum eger gununde cevap verırse kafayı yerım bızımde 31 ocak le le le sakıne yanı
Bu arada 31 aralık cevap günü sandımda heyecanlandm meğer 31 ocakmıs ha cevap tarihi

Canm cok tşk ederim kaan hocadan cvp bekliuoruZ belki o da der demezse bile ben bi bakarım.bu arada ist varmı yokmu bilmiyoruz milrogen biZ ank yaptırdık

Kızlar merhaba. İncir kürü için aldığımız kuru incir kurtlarından fenalık geldi. Sizin aldıklarınızda da oluyor mu kurt. Görünce içim kaldırmıyor kurtsuz olanıda neredeyse yok gibi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bu kurtçuklarla

Iyyy ben hiç içine bakmıyorum ki. Keşke duymasaydım.
Sen nasıl yapıyorsun da görüyorsun?

Iyyy ben hiç içine bakmıyorum ki. Keşke duymasaydım.
Sen nasıl yapıyorsun da görüyorsun?
Zeytinyağında bekliyor ya incir onun içinde ölü olanına rastladım. Sonra takıntı haline geldi inceleyip duruyorum. Eskiden bende çok severdim kuru inciri haşur huşur yerdim. Artık yiyemiyorum. Eşime de inceleyip yediriyorum

Bende inceliyorum çok şükür hiç denk gelmedim :)

Ben 101den aldım hiç bir sey olmadı

Ben yine adet oldum kızlar hem de 2 gün erken demek ki vakti zamanı var bunun değerlerin düzelmesi ile falan alakası yok Rabbimin ol demesine bakar vakti gelmemiş o yüzden arkadaşlar üzmeyin kendinizi elinizden geleni yapın ama değerler kötü diye kendinizi hırpalamayın her nasip vaktine esirdir...

Öyle tabi canım vaktini bekliyor oda.insallah tez zamanda kavuşursun kavusuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…