Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İşte bizim de oksidadif stres yüksek %36 kaan hoca çok geç cevap verecek ozamana kadar catlamassam.bende korkuyrm artık korunmayı bırakaymmı bırakmayymı bilmiyorum
Canim bi arkadasim hasari olmayinca onu onemsememis yaa ne zaman cevap verecek
Sanırım ros içinde imprtly,endol,trental veriodu hoca.ama itiraf edeyim ben arginine karnitine ve q10 a güveniyorum
Biz endol kullandik ama dustu mu biomiyorum hafta ici yazarim.
Bu arada bizim tüm testler 5 günde cıktı mikrogende cnm düzen geç cıkarıo
Malesed oyle. Ne kadar tuttu peki?
%20 li bişe die okumuştum ben yanlış hatırlamıosam arayıp sorsuna
Yok canim bizim 18 artmis yaziyo bence o da 15 falandir

Alt taki notta normal aralığa göre 1.5 kat artmış diyordu bende hesabına göre %20 %24 vs olabilir diye düşünüyordu m saol canm
Yok canim o 1.5 kat sizin degeri demiyor. Bilimsel verilere gore 1.5 kat uzeri artisi ifade ediyor. Bizde de oyle yaziyo. Bizim 18 bizimkine de artmis yaziyo sonuc.

Canım çok sevindim senin adına inşallah bebişte gelir

Yok canim o 1.5 kat sizin degeri demiyor. Bilimsel verilere gore 1.5 kat uzeri artisi ifade ediyor. Bizde de oyle yaziyo. Bizim 18 bizimkine de artmis yaziyo sonuc.
Peki %18 e demi yüksek dedi kaan hoca.şubatta cevap gelecek bir umut erken verir diye bekliyorum.benm testlerde şubatta cıkack denk gelmiş olacak

Peki %18 e demi yüksek dedi kaan hoca.şubatta cevap gelecek bir umut erken verir diye bekliyorum.benm testlerde şubatta cıkack denk gelmiş olacak
Kaan hoca yuzde olarak hesaplanmadigini soyledi. Bu testler yeni yapilmaya baslanmis sanirim ros ve apoptozis. Duzenle gorusecekti. Ben sonuc cikinca duzeni aricam ogrenicem. Yuzde olarak referans kac.

Canim bi arkadasim hasari olmayinca onu onemsememis yaa ne zaman cevap verecek

Biz endol kullandik ama dustu mu biomiyorum hafta ici yazarim.

Malesed oyle. Ne kadar tuttu peki?

Yok canim bizim 18 artmis yaziyo bence o da 15 falandir
Bilemiyorum işte %likte kaç die.650 tl yaptırdık nakitte cnm hepsini.inşallah sizinde düştü kaçtı sizinki kaç ay önce yaptırdınız son testi cnm ?

Şimdi şöyle dediğim gibi bana
1. Doktor pco
2. Doktor değil
3. Doktor değil
4. Doktor değil
5. Doktor prof. Tu ve malesef pco dedi.
Ama en son profa gittiğimde 4 kilo filan fazlam vardı. Ve malesef pco da kilo hormonları bozuyor hormonlarda yumurta üretimi ve çatlamasını bozuyor. Sanırım kilo alınca kistler çoğalıyor. O yüzdende kilo vermek istiyorum ben. Şuan 60 kiloyum 52 olsam çok daha iyi olacak herşey. Biliyorum hem bayan hem erkek faktörü ile uğraşmak zor ama kendini de ihmal etme. Kilo almamaya gayret et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…