Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende iyim canım ocağın 8de eşim test verecek bakalım hasar düşmüş mü sabırlı ve umutla bekliyoruz canım.
Kanaman durdu demi
Insallah dusmustur canim .Su an yok kanamam cok şükür ara ara oluyor hemen hastaneye gidiyoruz.

Kızlae güya yarın yumurtlama günüm sizce yarın iyice belirginleşir mi Eki Görüntüle 2087008
Canım bence silik çizgiyi görünce gün aşırı koyu görünce o gün ve ertesi gün sonra tekrar bir gün arayla diye düşünüyorum. Çünkü araştırmacılar genelde hamile kalan kadınların yumurtlamadan önce ki günlerde olan birlikteliklerden kaldığını söylüyorlar.

Tamam cnm çok teşekkür ederim

Slm kızlar..... nasılsınız ?
C cetiha88 cnm üzülme vakti gelmemiş demek ki ??? Ama artık gerçekten kafana takmayan lazım. Herşey yolundaysa olabilir herhangi bi ay. Umudunu yitirme. Ben erken adet olduğumda seviniyordum. Herkese hayırlı güzel mutlu bi sene diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun. Dualarınız kabul olsun inş.....

Insallah en kisa zamanda bebisiniz gobusunuzde olur ve düşündükçe mutlu olursunuz. Cektiginiz tum sancilar son bulur

arkadaslar bende bir sorun yok esimin hizli har.%0 yavas har%19 hareketsiz %80 sayi 45milyon morfoloji %3 ..tup bebek dusunuyoruz acaba bu sekilde degeri olup hamile kalan varmi?

arkadaslar bende bir sorun yok esimin hizli har.%0 yavas har%19 hareketsiz %80 sayi 45milyon morfoloji %3 ..tup bebek dusunuyoruz acaba bu sekilde degeri olup hamile kalan varmi?
DNA hasarı varmı peki.hasar çünkü spermlerin hareketini engellermiş diyor kaan hoca

tabi bu en son testi 6 ay sonra yaptik belki hasar tekrar yukselmis olabilir...kaan bey direk bize dna hasar testi yaptrn demisti ve hareketlilik vs sorun teskil etmesn hasar iyise olr demisti
Bende hareket 0 iken hamile kaldım ama düşük oldu şimdi yükseldi ama bakalım artık ne gösterecek hayat

siz normalmi yoksa tup bebekmi..biz tup bebek dusunuyoruz ilk defa olck
Normal yolla hemde değerler çok kötü iken sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 iken hamile kaldım ama düştü iki kere de öyle idi sonki hamileliği m de ileri hız 4 idi yavaş ileri 16 idi

Kızlar hepinize mutlu yıllar diliyorum inşallah bu yılda hepimiz hamiş oluruz inşallah bebişlerimiz gelir artık bekletmeden :)

Normal yolla hemde değerler çok kötü iken sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 iken hamile kaldım ama düştü iki kere de öyle idi sonki hamileliği m de ileri hız 4 idi yavaş ileri 16 idi
ins burda bi doktora gorunduk %95 tutar dedide ne bileyim daha kapsamli bi hast.gidelimndedik acibadem vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…