Insallah dusmustur canim .Su an yok kanamam cok şükür ara ara oluyor hemen hastaneye gidiyoruz.Bende iyim canım ocağın 8de eşim test verecek bakalım hasar düşmüş mü sabırlı ve umutla bekliyoruz canım.
Kanaman durdu demi
Canım bence silik çizgiyi görünce gün aşırı koyu görünce o gün ve ertesi gün sonra tekrar bir gün arayla diye düşünüyorum. Çünkü araştırmacılar genelde hamile kalan kadınların yumurtlamadan önce ki günlerde olan birlikteliklerden kaldığını söylüyorlar.Kızlae güya yarın yumurtlama günüm sizce yarın iyice belirginleşir mi Eki Görüntüle 2087008
Tamam cnm çok teşekkür ederimCanım bence silik çizgiyi görünce gün aşırı koyu görünce o gün ve ertesi gün sonra tekrar bir gün arayla diye düşünüyorum. Çünkü araştırmacılar genelde hamile kalan kadınların yumurtlamadan önce ki günlerde olan birlikteliklerden kaldığını söylüyorlar.
Amin canım inşallahCanlarim saglikli huzurlu ve bebisli bir yil diliyorum hepinize
Canim saat kacta yapiyosun bunu? Ilk idrarda degil dimi?Kızlae güya yarın yumurtlama günüm sizce yarın iyice belirginleşir mi Eki Görüntüle 2087008
DNA hasarı varmı peki.hasar çünkü spermlerin hareketini engellermiş diyor kaan hocaarkadaslar bende bir sorun yok esimin hizli har.%0 yavas har%19 hareketsiz %80 sayi 45milyon morfoloji %3 ..tup bebek dusunuyoruz acaba bu sekilde degeri olup hamile kalan varmi?
kaan hocadan tedavi olduk ilk basta %33 cikti sonra %20 en son %13 indi...kaan hoca normalde olabilir tup bebekte olabilir demisti...DNA hasarı varmı peki.hasar çünkü spermlerin hareketini engellermiş diyor kaan hoca
Hasar da dzelme olunca hareket artmadımıkaan hocadan tedavi olduk ilk basta %33 cikti sonra %20 en son %13 indi...kaan hoca normalde olabilir tup bebekte olabilir demisti...
tabi bu en son testi 6 ay sonra yaptik belki hasar tekrar yukselmis olabilir...kaan bey direk bize dna hasar testi yaptrn demisti ve hareketlilik vs sorun teskil etmesn hasar iyise olr demistiHasar da dzelme olunca hareket artmadımı
Bende hareket 0 iken hamile kaldım ama düşük oldu şimdi yükseldi ama bakalım artık ne gösterecek hayattabi bu en son testi 6 ay sonra yaptik belki hasar tekrar yukselmis olabilir...kaan bey direk bize dna hasar testi yaptrn demisti ve hareketlilik vs sorun teskil etmesn hasar iyise olr demisti
siz normalmi yoksa tup bebekmi..biz tup bebek dusunuyoruz ilk defa olckBende hareket 0 iken hamile kaldım ama düşük oldu şimdi yükseldi ama bakalım artık ne gösterecek hayat
Normal yolla hemde değerler çok kötü iken sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 iken hamile kaldım ama düştü iki kere de öyle idi sonki hamileliği m de ileri hız 4 idi yavaş ileri 16 idisiz normalmi yoksa tup bebekmi..biz tup bebek dusunuyoruz ilk defa olck
ins burda bi doktora gorunduk %95 tutar dedide ne bileyim daha kapsamli bi hast.gidelimndedik acibadem vsNormal yolla hemde değerler çok kötü iken sayı 9 milyon ileri hız 0 morfoloji 0 iken hamile kaldım ama düştü iki kere de öyle idi sonki hamileliği m de ileri hız 4 idi yavaş ileri 16 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?