Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sorun degil aldik ama nasip olmadi kismet bizde tup bebek onerdi doktor...ins olr ins..bebek ayri birsey

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Naçizane bir tavsiye vermek istiyorum, tüp bebek aşamasına kadar en azından eşiniz antioksidan açısından beslensin DNA hasarınız Yok ama önlem olarak iyi olabilir. İkiniz içinde bu süreçte sağlıklı beslenmek çok önemli.

dogrudur haklisiniz bizde oyle dusunduk en azindan sansimiz artsin...

Kotuyum kizlar
Kararsizim yine
Tup bebek yaptirsak mi esim ameliyat mi olsa karar vermistik saniyordum ama ben tup bebek yaptirmak istemiyorum

Kotuyum kizlar
Kararsizim yine
Tup bebek yaptirsak mi esim ameliyat mi olsa karar vermistik saniyordum ama ben tup bebek yaptirmak istemiyorum
Canım benim neden bu kararsızlığının nedeni?
Karar noktasında çok dahil olmak istemiyorum aslında fakat iyi yapılan ameliyat sonucu değerlerin düşme olasılı çok düşük. Ya yerinde kalır Yada yükselir. Reflü varsa olması şart gibi birşey. Bak biz ikinci ameliyatı olmak üzereyiz tüm komplikasyonları göze olarak.
Dediğim gibi önemli olan uzman eller.
Tüp bebekte yaptırabilirsin tabi değerleriniz herşey normal görünüyor. Yaş konusu söz konusu Burada da senin hormonal değerlerin önemli... bu kararsızlıkta süreç ilerliyor allah yardımcımız olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

aslinda adetime 15 gun var adetimin 2. Gunu tup bebek tedavisine baslayacaktik ama kucuk bi sey bile kararimdan dondürüyor bilmiyorum

Hadi bakalim hayirlisi olsun Saklicennet ama esimle konistum tup bebek tutsada tutmasada ameliyat olacak uff kararsizlik zor gercekten

Benimde bu gunler yumurtlama gunlerim her gunu degerlendirmeye calisiyorum
Belki tup bebek oncesi bir mucize olur

İnşallah olur neden olmasın bir sürü kişi var bu şekil de... ben bile değerlendirdim ameliyat olacağımız halde bir umut. :)

Kotuyum kizlar
Kararsizim yine
Canım bence ameliyattan önce denerdim yerinde olsam.imkanin varsa.vitaminleri eşin kullansın ve iyi bir yerde yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…