Normalde 30du dusuklerden sonra duzenim bozuldu. 19. Gunumde pozitifi yakaladim. Yalniz akintim var enfeksiyon varsa gebeligi engelliyodur yarin gidicem bi. Insallah enfeksiyon degildir.Kaçıncı gün cnm kaç günde bir hasta oluorsun
Insallah canim benimm. Yarin bi gideyim bakalim ne diyecek doktor. Senin de hasar tek test olunca hizli cikar ogrenirsin hemen. Sonra hep beraber bekleriz hamisligi
İnşallah canım benimInsallah canim benimm. Yarin bi gideyim bakalim ne diyecek doktor. Senin de hasar tek test olunca hizli cikar ogrenirsin hemen. Sonra hep beraber bekleriz hamisligi
Aslında içinde hep doğal şeyler var canım zararı olur mu bilmem.algidin yere sorsana baş dönmesi yapıyor diyeEki Görüntüle 2087346 İçeriği de bu.
Kızlar ben macun aldım şu istagramda satılan “Hanımlara özel macun” kullandım 5/6 gün ama başım dönüyor onu kullanınca. Hormonlarım aslında normal ama sebepsiz infertilite olanlarda kullanıyor. Genelde pco hastalarında çok işe yarıyor ama ne bileyim kullanayım dedim. Eşim kullanma diyor ama kullanasımda var.... bildiğin sarı iltihabım oluyor normalde kupkuruyumdur ama iltihabım oluşuyor yani.
Kızlar kullansam mı ???? Eşim kullanma diyor ama kullanmak istiyorum. Hata mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Çok iyimiş içeriği bunlar bas dönmesi yapmaz sanırım ya hepsi doğal şeyler .tabi dokunan bişey yoksaEki Görüntüle 2087346 İçeriği de bu.
Kızlar ben macun aldım şu istagramda satılan “Hanımlara özel macun” kullandım 5/6 gün ama başım dönüyor onu kullanınca. Hormonlarım aslında normal ama sebepsiz infertilite olanlarda kullanıyor. Genelde pco hastalarında çok işe yarıyor ama ne bileyim kullanayım dedim. Eşim kullanma diyor ama kullanasımda var.... bildiğin sarı iltihabım oluyor normalde kupkuruyumdur ama iltihabım oluşuyor yani.
Kızlar kullansam mı ???? Eşim kullanma diyor ama kullanmak istiyorum. Hata mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum.
Sorayım bi ama çok geç dönüyorlar....Aslında içinde hep doğal şeyler var canım zararı olur mu bilmem.algidin yere sorsana baş dönmesi yapıyor diye
Canım ben iki aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok canmEki Görüntüle 2087346 İçeriği de bu.
Selvicim sanki tansiyonum düşüyor gibiÇok iyimiş içeriği bunlar bas dönmesi yapmaz sanırım ya hepsi doğal şeyler .tabi dokunan bişey yoksa
Canım macunla birlikte çok su içmen lazım ve bol yürüyüşSelvicim sanki tansiyonum düşüyor gibi
Bende baş dönmesi yapıyor yaaaaaa tansiyonum düşüyor gibi.....Canım ben iki aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok canm
Anladm canm sana iyi gelmedi demekkiSelvicim sanki tansiyonum düşüyor gibi
Yapıyorum 2 litre su içiyorum yürüyüşte yapıyorum. Seninde iltihabın oluyor mu ????Canım macunla birlikte çok su içmen lazım ve bol yürüyüş
Belki iltihap varsa onları atıyorsundur canım. Ama yine de en sağlıklısını satan yer söyleyecektir.Yapıyorum 2 litre su içiyorum yürüyüşte yapıyorum. Seninde iltihabın oluyor mu ????
Evet canım ama az oluyor .canm eğer baş dönmesi devam ederse kullanma .sor sen yine watsaptan Seyda hanıma en geç yarına kadar dönüş yaparYapıyorum 2 litre su içiyorum yürüyüşte yapıyorum. Seninde iltihabın oluyor mu ????
Kargo dahil 60 TL canmzeynepppppppp macun ne kadar canim belki yengeme alirim
Kargo dahil 60 TL canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?