Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaçıncı gün cnm kaç günde bir hasta oluorsun
Normalde 30du dusuklerden sonra duzenim bozuldu. 19. Gunumde pozitifi yakaladim. Yalniz akintim var enfeksiyon varsa gebeligi engelliyodur yarin gidicem bi. Insallah enfeksiyon degildir.

Bestttt , R rvydmrt ve diğer arkadaşlar inşallah pazitifi görürsünüz canlarim.bende hasar düşer degelecek ay peşinizden gelirim inşallah

İçeriği de bu.

Kızlar ben macun aldım şu istagramda satılan “Hanımlara özel macun” kullandım 5/6 gün ama başım dönüyor onu kullanınca. Hormonlarım aslında normal ama sebepsiz infertilite olanlarda kullanıyor. Genelde pco hastalarında çok işe yarıyor ama ne bileyim kullanayım dedim. Eşim kullanma diyor ama kullanasımda var.... bildiğin sarı iltihabım oluyor normalde kupkuruyumdur ama iltihabım oluşuyor yani.

Kızlar kullansam mı ???? Eşim kullanma diyor ama kullanmak istiyorum. Hata mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum.

Aslında içinde hep doğal şeyler var canım zararı olur mu bilmem.algidin yere sorsana baş dönmesi yapıyor diye

Çok iyimiş içeriği bunlar bas dönmesi yapmaz sanırım ya hepsi doğal şeyler .tabi dokunan bişey yoksa

Canım ben iki aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok canm

Yapıyorum 2 litre su içiyorum yürüyüşte yapıyorum. Seninde iltihabın oluyor mu ????
Evet canım ama az oluyor .canm eğer baş dönmesi devam ederse kullanma .sor sen yine watsaptan Seyda hanıma en geç yarına kadar dönüş yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…