Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Instagram kullanıyorsa canm linkini atsan yine yanlış anlar mı oradaki bebek haberlerine baksa belki umut olur
Canim 9.senedeler psikolojisi kaldirmiyor artik hak veriyorum .Instagram kullanmiyor.Ari sütüne ikna etmeye calistim 5 6 ay once yok istemedi .Dr a cok umut bagliyor dr degistirmiyor cok üzülüyoruz. Daha hamileyim bile diyemedim kirmamak icin.

Kaç yıllık evliler canım sorunları nedir
Kac kez hamile kaldi pihtilasmadan dolayi düşük oldu.Oncesinde ve hamilelikte ignelerini duzenli yaptirmasina ragmen olmadi .Simdi de yumurta tembelligi baslamis artik hamile kalamiyor da

Kac kez hamile kaldi pihtilasmadan dolayi düşük oldu.Oncesinde ve hamilelikte ignelerini duzenli yaptirmasina ragmen olmadi .Simdi de yumurta tembelligi baslamis artik hamile kalamiyor da
Hadi ya çok üzüldüm Rabbimden ümit kesilmez inşallah en yakın zamanda Rabbim onada hayırlı evlat nasip etsin . Çok olmuş zaman canm o yüzden psikolojisi kaldirmiyordur .nasıl yapsan bilemedim ki

Hadi ya çok üzüldüm Rabbimden ümit kesilmez inşallah en yakın zamanda Rabbim onada hayırlı evlat nasip etsin . Çok olmuş zaman canm o yüzden psikolojisi kaldirmiyordur .nasıl yapsan bilemedim ki
Lem Yelid duasini okutalim dedik onu bile istemedi .Cok kotu durumda hele abim ona daha cok uzuluyorum düşünmemek icin kendini ise veriyor yıprandılar.

Lem Yelid duasini okutalim dedik onu bile istemedi .Cok kotu durumda hele abim ona daha cok uzuluyorum düşünmemek icin kendini ise veriyor yıprandılar.
Anlıyorum aslında o psikoloji çok kötü inşallah inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder .abinde skinti yok demi

Cnm çok üzüldüm ya. Allah onunda hepimizinde yardımcısı olsun inş....

Afilim92 cnm yengenin başka sorunu var mı pırtılaşma dışında? Bağışıklıkla ilgili sorunda olabilir düşükleri. Ona da bi baktırsın bence. Vücut bebeği zararlı görüp öldürüyormuş. Araştırdım da bi çok kadında oluyormuş gebeliğin ilk 3 ayı kortizon kullanıyorlar ve sorun çıkmıyormuş. Hiçbirşeyin nedensiz olduğuna inanmıyorum iyi araştırma yapmak lazım....

Canim her seyine detayli bakildi burda profa gidiyorlar ama 6 7 senedir o da hem maddi hem manevi sömürdü. Belki diyorum vesilesi baska dr dur unvana takılmamak lazim

Afilim92 yengen adına da çok üzüldüm biz 3 senedir uğraşıyoruz bitik durumdayız yengeni düşünemiyorum bile. Allah yardımcısı olsun. Benim amcamın kızı da 13 senedir uğraşıyor kaç defa aşılama tüp bebek vs yaptı olmadı tüm paralarını harcadılar YÖK olmuyor. Bıraktılar artık uğraşmıyorlar. Amcamın kızı küçükken ateşli bi hastalık geçirmiş ondan olmuyor demiş doktor. Rahmi bi sıvı üretiyormuş oda çocuğu dışarı atıyormuş kabul etmiyormuş.

Beth18 uzun zmn olmuş buraya yazmayali . İsmimi listede görünce bi tuhaf oldum hamileyim bu arada çok şükür Allahım nasip etti sağlıkla devam eder inş :)

Anladim canim cok zor gercekten .Yengeme de denendi tup aşılama .Maddi manevi cok sarsıcı surecler .Rabbim isteyen ve hak eden herkese bu duyguyu nasip etsin insallah .Hep duamdasiniz .

Canim her seyine detayli bakildi burda profa gidiyorlar ama 6 7 senedir o da hem maddi hem manevi sömürdü. Belki diyorum vesilesi baska dr dur unvana takılmamak lazim
Kesinlikle okuldan bi arkadaşta 5 yılda 5 düşük yapmış ne paralar harcadık diyor oturduğum yerde ağlıyordum okadar kötüydüm diyor proflar falan havada uçuşuyordu. Burada ünlü bi ailenin gelini çok baskı altındalarmış zaten Güney doğuda bi gelinin çocuğu olmuyorsa beş kuruşluk değer vermezler. Bi pratisyen doktor demiş pırtılaşma testi yaptırdınız mı diye. Öyle anlamışlar ki ileri derecede pırtılaşma var. Gebe kalınca iğne kullanmış yine olmamış düşük yapmış sonra başka basit bi doktor gebe kalmadan önce aspirin kullan demiş bir iki ay yapmış ve çocuğu oldu 2 oğlu var çok şükür. Kadın diyor ki 2 milyonluk ilaç için 5 sene + 5 düşük yaşadım

Evet derman bilinmeyince insan baska seylere sariliyor .Ve o bosluk en kötüsü suistimale acik yanlis tedavinin kotu sonucuna acik .Bir de olacagina olan inanci kaybetmek cok kotu insanin umudu varsa ayakta kaliyor yoksa en ufak ruzgarda sallaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…