Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 uzun zmn olmuş buraya yazmayali . İsmimi listede görünce bi tuhaf oldum hamileyim bu arada çok şükür Allahım nasip etti sağlıkla devam eder inş :)
Maşallah canım Rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah bize de dua et
Bu arada nerde yaptırdin tüp bebeği canm

Dün eşimle konustum kaan hoca ile tedavideyiz cok şükür yolunda giden bişeler var testler falan düzene girdi ama eşim dio ki kaan hocanın dediklerinin yanında sen bana araştırdıklarını uygulamasan biz şuan ilerleme kaydedemezdik çünkü kaan hoca sayıdan cok hasara önem veriyor dio cok haklı kızlar.

Doğru diyorsun cnm sayıya bakmıyor ama bi arkadaş da 1 milyon 900 bin spermle hamile kalmıştı burada. İleri hizlısı %65 ti yani DNA hasarı yoksa ileri hızlısı iyiyse oluyor yani. İnş bizlerinde olur.

Doğru diyorsun cnm sayıya bakmıyor ama bi arkadaş da 1 milyon 900 bin spermle hamile kalmıştı burada. İleri hizlısı %65 ti yani DNA hasarı yoksa ileri hızlısı iyiyse oluyor yani. İnş bizlerinde olur.
Canım yüzde yüzü ileri hızlı olsa bu 1milyon 900 bin sperm yapıyor bizde ileri hızlı 5 milyon sperm var ama olmuyor kesin DNA hasarımız da vardır. Ben bu tarz nadir olan insanları kesinlikle nasibe bağlıyorum birşey veSile oluyor yoksa gerçekten güç. Yada morfoloji baya baya iyi onlarda.

Cnm morfoloji, DNA hasarı , oksidatif stres vs etken tabi. Aslında en sağlıklı olanı çoksa normal sayı az olsa bile onlar yolunu buluyor. Nasip olması da gerekli. Allah ol derse bir tane sağlıklı sperm bile döller yumurtayı.

Neden ameliyat olucak varikosel mi?
Evet canim ama bazi dr.lar ameliyati oneriyor bazilari onermiyor derecesi dusuk
Beth18 uzun zmn olmuş buraya yazmayali . İsmimi listede görünce bi tuhaf oldum hamileyim bu arada çok şükür Allahım nasip etti sağlıkla devam eder inş :)
aayyy cok sevindim canim peki nasil degerlerin betahcglerin 2 kat artis gosterdi mi? Nasil durumlar?

Merhabalar kizlar
Nasilsiniz?
Ben yorgunum ama bir suru yazili var okunacak onlari halletmem lazim...

Bir sey soracagim on sayfadaki listeyi surekli yazan kisilerle guncellesem sizce nasil olur? Arkadaslar bozulur mu sizce?

Kizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim

Kizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim
Apoptozis canlılık demekmi cnm? Bide sende enfeksiyon oldugunu nasıl anladın kendinede baktırmak istiyorumda cok şükür iyi gelmiş cnm

Evet canim ama bazi dr.lar ameliyati oneriyor bazilari onermiyor derecesi dusuk
aayyy cok sevindim canim peki nasil degerlerin betahcglerin 2 kat artis gosterdi mi? Nasil durumlar?
20 sinde transfer oldum canım 30 u test gunumdu. 126 çıktı 12 sinde tekrar verdim 371 çıktı. Cuma tekrar vericem :)

Gözün aydın canım çok sevindim.enfeksoyin çok ciddi birşey değildir inşallah doktor antibiyotik mi verdi bende kendimden şüpheleniyorum ağrım oluyor bazen de afedersin akıntı

Apoptozis canlılık demekmi cnm? Bide sende enfeksiyon oldugunu nasıl anladın kendinede baktırmak istiyorumda cok şükür iyi gelmiş cnm
Erken yaslanma orani canim. Ya benim gunde bir veya 2 kez su gibi akinti geliyodu. 2ay once de bakteriyel vajinozis cikmisti. Ilaclar gecirmedi veya tekrarladi demek ki. Doktor hamile kalmak istiyorum diye fitil vermedi. Antibiyotik verdi ama onda da mantar icin yaziyo anlamadim
Gözün aydın canım çok sevindim.enfeksoyin çok ciddi birşey değildir inşallah doktor antibiyotik mi verdi bende kendimden şüpheleniyorum ağrım oluyor bazen de afedersin akıntı
Canim cok sagolll. Ya bakteriyel vajinozismis gebelige engel degil dedi ama cogu yerde engel yaziyor bilmiyorum. Antibiyotik verdi ama mantar icin yaziyo prospektuste anlamadim

Canım antibiyotik leri birçok şey için verebiliyor kar mesala ben hastalandım verdi arkadaşa başka bir doktor kulak iltihabı için vermiş

Çok şükür cnm gözün aydın inş darısı gebelik haberine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…