- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Cnm biz kullanıyoruz. İleri hızlı için işe yaradı bizde. Yani iyi bi vitaminkızlar promen k kullanıp netice alan var mı
Baska doktora da sordum bakalim ona gore kullanicam kuzumCanım antibiyotik leri birçok şey için verebiliyor kar mesala ben hastalandım verdi arkadaşa başka bir doktor kulak iltihabı için vermiş
Amin canim darisi hepimize insallah.Çok şükür cnm gözün aydın inş darısı gebelik haberine .
Ayyy canım ya çok sevindim senin adına senin sonucu bekliyordum klomen ve emodex mi alıyordu eşin oksidatif stres için.yada ben mi yanlış hatırlıyorumKizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim
Canm bunu kan tahlilinden mi anlıo kaçıncı gün gidilmesi gerek hiç bilgim yok kusura bakmaErken yaslanma orani canim. Ya benim gunde bir veya 2 kez su gibi akinti geliyodu. 2ay once de bakteriyel vajinozis cikmisti. Ilaclar gecirmedi veya tekrarladi demek ki. Doktor hamile kalmak istiyorum diye fitil vermedi. Antibiyotik verdi ama onda da mantar icin yaziyo anlamadim
Canim cok sagolll. Ya bakteriyel vajinozismis gebelige engel degil dedi ama cogu yerde engel yaziyor bilmiyorum. Antibiyotik verdi ama mantar icin yaziyo prospektuste anlamadim
Hangisi 10gün acabaKızlar;
tromboli paneli
Anti tpo
Genetik k ile başlayan bi test ve bi sürü test daha yaptırdım bugün. Öldüm yorgunluktan ya. İnş sonuçlarım hakkımda hayırlı olur. Bi testim 10 gün sonra çıkacak biri 40 gün veya 2 ay sonra diğer testlerimde yarın çıkacak inş....
Cnm kan pırtılaşma testi 10 gün sonra çıkar dedi.Hangisi 10gün acaba
Bnmde sonuçlar cıktıda anca şubatta giderim almaya aradım çıkmış dedi kan pıhtılasmasıCnm kan pırtılaşma testi 10 gün sonra çıkar dedi.
Genetik mor mu ne oda 40 yada 60 gün arası çıkar dedi.
Niye şubatı bekliyorsun ki ???? Sonucun ne ???Bnmde sonuçlar cıktıda anca şubatta giderim almaya aradım çıkmış dedi kan pıhtılasması
Eşimn anca izni olacak hafta sonu için.genetik kromozom testi 2 aya cıkıyorNiye şubatı bekliyorsun ki ???? Sonucun ne ???
Pardon hafta içi anca izni olacak subata.zaten genetik çıkmadı onuda bekliyoruz hepsini birlikte alacağız git gel yapmayalım 2.5 saat uzaklıkta memleketNiye şubatı bekliyorsun ki ???? Sonucun ne ???
Canim muayenede gordu ben akinti var diyince inceledi. Enfeksiyon devam ediyor dedi. 2ay once smearda cikmisti enfeksiyon. Yok yok tabi sorabilirsin.Canm bunu kan tahlilinden mi anlıo kaçıncı gün gidilmesi gerek hiç bilgim yok kusura bakma
Kuzum klomen 20 gun kullandi. Sonra endol kullandim emodexi hep kullandim bizim hasar da vardi sukur hepsi dustuAyyy canım ya çok sevindim senin adına senin sonucu bekliyordum klomen ve emodex mi alıyordu eşin oksidatif stres için.yada ben mi yanlış hatırlıyorum
Ben bu ovülasyon kitlerinden hiçbirşey anlamıyorum çok karışık bi türlü emin olunmuyor. Cnm 28 günde bi adet oluyorsan 10.,12. , 14. , 16. Gün ilişki olsun demişti doktor bana.Kızlar 12. Gün baştaki 10 dk sonra böyle kızardı sizce hangi gün yumurtlama günü Eki Görüntüle 2087787
Bende ilk kez yaptım kuzum anlamadım malesef ben 25 gündw bir oluyorumBen bu ovülasyon kitlerinden hiçbirşey anlamıyorum çok karışık bi türlü emin olunmuyor. Cnm 28 günde bi adet oluyorsan 10.,12. , 14. , 16. Gün ilişki olsun demişti doktor bana.
O zaman 11. Gün çatlıyor yumurtan muhtemelen. 7. 9.11.13. Günler ilişki yaşarsan olur inş. Boşver ovülasyon kitlerini.Bende ilk kez yaptım kuzum anlamadım malesef ben 25 gündw bir oluyorum
Bugn yarın yumurtlamn olacak ben çok kullandm bazen aşırı kopkoyu olmayabiliyor daKızlar 12. Gün baştaki 10 dk sonra böyle kızardı sizce hangi gün yumurtlama günü Eki Görüntüle 2087787
Kuzum 12. Gun yumurtlamissin. Yumurta catlayinca siliklesiyomus siliklesmis senin de birazKızlar 12. Gün baştaki 10 dk sonra böyle kızardı sizce hangi gün yumurtlama günü Eki Görüntüle 2087787
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?