Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim
Ayyy canım ya çok sevindim senin adına senin sonucu bekliyordum klomen ve emodex mi alıyordu eşin oksidatif stres için.yada ben mi yanlış hatırlıyorum

Canm bunu kan tahlilinden mi anlıo kaçıncı gün gidilmesi gerek hiç bilgim yok kusura bakma

Kızlar;
tromboli paneli
Anti tpo
Genetik k ile başlayan bi test ve bi sürü test daha yaptırdım bugün. Öldüm yorgunluktan ya. İnş sonuçlarım hakkımda hayırlı olur. Bi testim 10 gün sonra çıkacak biri 40 gün veya 2 ay sonra diğer testlerimde yarın çıkacak inş....

Hangisi 10gün acaba

Ayyy canım ya çok sevindim senin adına senin sonucu bekliyordum klomen ve emodex mi alıyordu eşin oksidatif stres için.yada ben mi yanlış hatırlıyorum
Kuzum klomen 20 gun kullandi. Sonra endol kullandim emodexi hep kullandim bizim hasar da vardi sukur hepsi dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…