Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim
Cok sevindim canim darisi gebelige olsun
Insallah guzel çıkar hepsi

Babanneme gittim dün, umreden bir ot getirmiş, bunu içenin çocuğu oluyormuş dedi. Bizim durumumuzu da bilmiyor ama içine doğdu herhalde.Bir de sıkıntıyı bende sanıyor. Bakıyim ne otuymuş dedim, baktim sizden görmüştüm, çoban çökertene benziyor, internetten baktim aynisi, bunu çorbalara falan nane gibi ek dedi. Kadına da erkeğe de yariyormuş, kolesterolü düşürüyormuş. Babanne bu ot sana da yarar dedim, paylaştık :) bu gidişle babannemin de çocuğu olabilir İşin şakası ne bulursam deniyorum artik, belki kutsal topraklardan şifa gelmiştir...

Canım Allah iyiliğini versin güldürdün beni Insallah şifa olur canım kutsal topraklardan gelmiş kullan tabi bakarsın şifa ondadır

Canım güneydoğulu insanları genellememek lazım bence onlar cahil insanlardır benim eşimin ailesi de güneydoğulu çocuğum olmuyor diye dışlamak bi yere dursun eltimin yeni bebişi oldu o gün hepsinin aklı bende kaldı üzülmüş müyümdür diye beni arayıp çaktırmadan teselli verdiler. Evet insanlar sürekli soruyor bebek yok mu diye onu buradaki insanlar da soruyor eltimin bebeği var diye daha çok kıymet vermiyorlar yani o cahil grubuna da Rabbim akıl versin.

Amin cnm Allah insanı cahillerle uğraşmak zorunda bırakmasın inş... zor ne laftan anlıyorlar ne sözden. Ben kaynanama çok sık gitmem lüzumlu lüzumsuz konuşuyor diye. Geçen aradılar illa yemeğe gelin diye. Benimde sancım vardı düşük yapacaktım hastanedeydim bakarız dedim eşimi aradım gidelim illa dedi yaşlı tek yazık vs... tamam dedim gittik. Ben erken gittim eşimde okul çıkışı geldi. Mutfakta köşeye sıkıştırmış görümcemde vardı “ sen daha çocuk yapamadın mı diye ısrarla soruyor” Kürtçe konuşamıyorum ama anlıyorum cvpta veremedim çok üzüldüm ama. Görümcem kızdı karışma sana ne dedi. Yaşlı kalbini kırmakta istemiyorum durumu da biliyor oğlunun durumunu yani yine de soruyor. Tuhaf olan oğluna sormaz bunu bana inatla soruyor. Aslında kötü niyetli değildir biliyorum ama işte ben hassas olduğum için batıyor galiba bana. Bu ruh durumundan bi an önce çıkmak rahata kavuşmak istiyorum. İnş hepimiz bi an önce bu psikolojiden çıkarız.

Meryem ana otu mu canım geçen ay bende getirttim kullanmadım içmekten ziyade ilişki anı dahil üzerinde taşı diyor Cevat Akşit hoca

Meryem ana otu mu canım geçen ay bende getirttim kullanmadım içmekten ziyade ilişki anı dahil üzerinde taşı diyor Cevat Akşit hoca
Şimdi görsellerden baktim canim meryem ana otu değil, çoban çökertene benziyor. Babaannem adini bilmiyor.

Benim kayınvalidem de Kürtçe konuşur ben hiç anlamıyorum benle Türkçe konuşur ama bana hiç sormaz eşime de sormuyormuş benden çekiniyor olabilir ama görümcemler yavaştan sormaya başladılar n’aptınız Dr a gidiyoruz demiştiniz ne diyor gibisinden görümceminde 4 yıl bebeği olmamış şimdi 4 tane var o anlıyor biraz beni kayınvalidem evlendiğimiz yıldan beri sürekli rüyasında bizim bebeğimiz olduğunu gördüğünü söyler haftasonu yine dedi direk soramamanın diğer yolu sanırım

Şimdi görsellerden baktim canim meryem ana otu değil, çoban çökertene benziyor. Babaannem adini bilmiyor.
İnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedava

İnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedava
İnsallah tüp, aşilama vs. Bebek bir sekilde olsun da bizim de korunma derdimiz yok diye olaya iyi yönünden bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…