Niye bozulsunlar ki bozulcak olsalar sohbete dahil olurlarBir sey soracagim on sayfadaki listeyi surekli yazan kisilerle guncellesem sizce nasil olur? Arkadaslar bozulur mu sizce?
Cok sevindim canim darisi gebelige olsunKizlar oksidatif stres yuzde 7 olmus normal sinira gelmis 18di artmis yaziyordu. Apoptozis de 41di 3olmus. Hepsi duzeldi cok sukur. Bende enfeksiyon var bu ay yalan olur hamilelik onumuzdeki ay bakcaz artik. Enfeksiyon engeller sanirim
Insallah guzel çıkar hepsiKızlar;
tromboli paneli
Anti tpo
Genetik k ile başlayan bi test ve bi sürü test daha yaptırdım bugün. Öldüm yorgunluktan ya. İnş sonuçlarım hakkımda hayırlı olur. Bi testim 10 gün sonra çıkacak biri 40 gün veya 2 ay sonra diğer testlerimde yarın çıkacak inş....
Teşekkürler cnm inş dediğin gibi olurCok sevindim canim darisi gebelige olsun
Insallah guzel çıkar hepsi
Cok sevindim canim darisi gebelige olsun
Amin kuzum yaa insallahhhh
Canım Allah iyiliğini versin güldürdün beniBabanneme gittim dün, umreden bir ot getirmiş, bunu içenin çocuğu oluyormuş dedi. Bizim durumumuzu da bilmiyor ama içine doğdu herhalde.Bir de sıkıntıyı bende sanıyor. Bakıyim ne otuymuş dedim, baktim sizden görmüştüm, çoban çökertene benziyor, internetten baktim aynisi, bunu çorbalara falan nane gibi ek dedi. Kadına da erkeğe de yariyormuş, kolesterolü düşürüyormuş. Babanne bu ot sana da yarar dedim, paylaştık :) bu gidişle babannemin de çocuğu olabilirİşin şakası ne bulursam deniyorum artik, belki kutsal topraklardan şifa gelmiştir...
Canım Allah iyiliğini versin güldürdün beniInsallah şifa olur canım kutsal topraklardan gelmiş kullan tabi bakarsın şifa ondadır
Yaprak dökümünü tekrar tekrar izleyen sen miydin canım yanlış mi hatırlıyorum
Çok teşekkürler cnm ysrında ysparım silik çıkarsa anlarım ki buhündü bilgin için çok saol cnmmKuzum 12. Gun yumurtlamissin. Yumurta catlayinca siliklesiyomus siliklesmis senin de biraz
Benim de bugum siliklesti az once
Çok saol cnmm bnmBugn yarın yumurtlamn olacak ben çok kullandm bazen aşırı kopkoyu olmayabiliyor da
Canım güneydoğulu insanları genellememek lazım bence onlar cahil insanlardır benim eşimin ailesi de güneydoğulu çocuğum olmuyor diye dışlamak bi yere dursun eltimin yeni bebişi oldu o gün hepsinin aklı bende kaldı üzülmüş müyümdür diye beni arayıp çaktırmadan teselli verdiler. Evet insanlar sürekli soruyor bebek yok mu diye onu buradaki insanlar da soruyor eltimin bebeği var diye daha çok kıymet vermiyorlar yani o cahil grubuna da Rabbim akıl versin.Kesinlikle okuldan bi arkadaşta 5 yılda 5 düşük yapmış ne paralar harcadık diyor oturduğum yerde ağlıyordum okadar kötüydüm diyor proflar falan havada uçuşuyordu. Burada ünlü bi ailenin gelini çok baskı altındalarmış zaten Güney doğuda bi gelinin çocuğu olmuyorsa beş kuruşluk değer vermezler. Bi pratisyen doktor demiş pırtılaşma testi yaptırdınız mı diye. Öyle anlamışlar ki ileri derecede pırtılaşma var. Gebe kalınca iğne kullanmış yine olmamış düşük yapmış sonra başka basit bi doktor gebe kalmadan önce aspirin kullan demiş bir iki ay yapmış ve çocuğu oldu 2 oğlu var çok şükür. Kadın diyor ki 2 milyonluk ilaç için 5 sene + 5 düşük yaşadım
Canım güneydoğulu insanları genellememek lazım bence onlar cahil insanlardır benim eşimin ailesi de güneydoğulu çocuğum olmuyor diye dışlamak bi yere dursun eltimin yeni bebişi oldu o gün hepsinin aklı bende kaldı üzülmüş müyümdür diye beni arayıp çaktırmadan teselli verdiler. Evet insanlar sürekli soruyor bebek yok mu diye onu buradaki insanlar da soruyor eltimin bebeği var diye daha çok kıymet vermiyorlar yani o cahil grubuna da Rabbim akıl versin.
Ne demek canimm insallah kaliriz bu ayÇok teşekkürler cnm ysrında ysparım silik çıkarsa anlarım ki buhündü bilgin için çok saol cnmm
Yok o ben değildim. Ben muhteşem yüzyil izlerdim ya çilgin gibi tvnin başinda beklerdimYaprak dökümünü tekrar tekrar izleyen sen miydin canım yanlış mi hatırlıyorum
Meryem ana otu mu canım geçen ay bende getirttim kullanmadım içmekten ziyade ilişki anı dahil üzerinde taşı diyor Cevat Akşit hocaBabanneme gittim dün, umreden bir ot getirmiş, bunu içenin çocuğu oluyormuş dedi. Bizim durumumuzu da bilmiyor ama içine doğdu herhalde.Bir de sıkıntıyı bende sanıyor. Bakıyim ne otuymuş dedim, baktim sizden görmüştüm, çoban çökertene benziyor, internetten baktim aynisi, bunu çorbalara falan nane gibi ek dedi. Kadına da erkeğe de yariyormuş, kolesterolü düşürüyormuş. Babanne bu ot sana da yarar dedim, paylaştık :) bu gidişle babannemin de çocuğu olabilirİşin şakası ne bulursam deniyorum artik, belki kutsal topraklardan şifa gelmiştir...
Şimdi görsellerden baktim canim meryem ana otu değil, çoban çökertene benziyor. Babaannem adini bilmiyor.Meryem ana otu mu canım geçen ay bende getirttim kullanmadım içmekten ziyade ilişki anı dahil üzerinde taşı diyor Cevat Akşit hoca
Benim kayınvalidem de Kürtçe konuşur ben hiç anlamıyorum benle Türkçe konuşur ama bana hiç sormaz eşime de sormuyormuş benden çekiniyor olabilir ama görümcemler yavaştan sormaya başladılar n’aptınız Dr a gidiyoruz demiştiniz ne diyor gibisinden görümceminde 4 yıl bebeği olmamış şimdi 4 tane var o anlıyor biraz beni kayınvalidem evlendiğimiz yıldan beri sürekli rüyasında bizim bebeğimiz olduğunu gördüğünü söyler haftasonu yine dedi direk soramamanın diğer yolu sanırımAmin cnm Allah insanı cahillerle uğraşmak zorunda bırakmasın inş... zor ne laftan anlıyorlar ne sözden. Ben kaynanama çok sık gitmem lüzumlu lüzumsuz konuşuyor diye. Geçen aradılar illa yemeğe gelin diye. Benimde sancım vardı düşük yapacaktım hastanedeydim bakarız dedim eşimi aradım gidelim illa dedi yaşlı tek yazık vs... tamam dedim gittik. Ben erken gittim eşimde okul çıkışı geldi. Mutfakta köşeye sıkıştırmış görümcemde vardı “ sen daha çocuk yapamadın mı diye ısrarla soruyor” Kürtçe konuşamıyorum ama anlıyorum cvpta veremedim çok üzüldüm ama. Görümcem kızdı karışma sana ne dedi. Yaşlı kalbini kırmakta istemiyorum durumu da biliyor oğlunun durumunu yani yine de soruyor. Tuhaf olan oğluna sormaz bunu bana inatla soruyor. Aslında kötü niyetli değildir biliyorum ama işte ben hassas olduğum için batıyor galiba bana. Bu ruh durumundan bi an önce çıkmak rahata kavuşmak istiyorum. İnş hepimiz bi an önce bu psikolojiden çıkarız.
İnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedavaŞimdi görsellerden baktim canim meryem ana otu değil, çoban çökertene benziyor. Babaannem adini bilmiyor.
İnsallah tüp, aşilama vs. Bebek bir sekilde olsun da bizim de korunma derdimiz yok diye olaya iyi yönünden bakalımİnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedava
ben izliyordum canim ama bitirdimYaprak dökümünü tekrar tekrar izleyen sen miydin canım yanlış mi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?