Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aslında omlarında kötü niyeti yok torunlarını görmek sevmek istiyorlar doğal olarak. Benim görümceminde 7 yıldır çocuğu olmuyor onun eşinden kaynaklı. Geçen kaynanam diyor ki tek derdim kızımında oğlumunda çocuklarının olduğunu görmek. Kızına çok üzülüyor ama elden gelen birşey yok maalesef..... sabredip bekliycezzzx

Öyle canım İnş tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz benim kendi annem bile artık her ay adet oldun mu diye sorar oldu kayınvalidem ilk yıllarda arastırıyor diye kızardım oysaki Hepsinin tek derdi bizi mutlu görmek elbette İnş tez zamanda bu stresli zorlu süreçten kurtuluruz işime bile yansıyor rahat olmak istiyorum artık.

İnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedava
Canım bizim doğal yolla da pahalıya gelecek gibi.
Bu bebişler masraflı

Bende yokum benide ekleyin 2.5 yıldır bekliyorum 2 düşük var bendede

Kızlar, bu sperm dna hasarı testini hangi illerde hangi lab. larda yaptırabiliriz?
Ankara ve İstanbul da var canım ankarada düze n labaratuvar ı biliyorum bide bitane daha var unuttm adını arkadaşlar yardımcı olurlar

Canim muayenede gordu ben akinti var diyince inceledi. Enfeksiyon devam ediyor dedi. 2ay once smearda cikmisti enfeksiyon. Yok yok tabi sorabilirsin.
Eşimle ugraşmaktan kendime fırsat gelmiyor ki smear bende yaptırmıstım dr bişe yok demişti bi sonucu bende bulayımda bakayım belkide adam önemsemedi olmazsa başka dr a gider tekrar yaptırırım smearla anlaşılıyorsa canm

Güzel olmus canim eline sağlık bir sonraki duzenlemeyi hamile simgesi koymak icin yaparsın insallah
ay agzindan bal damliyor insallah canim

Beth18
Canım listeye baktım da ben yokum. Sayılmıyorum galiba bende umut yok.
askolsun canim isteyen herkesi ekliyorum ben bastaki muhabbetlere dahil olmamissin demekki hemen ekliyorum canim. senin yasin genc olma olasiligin cok fazla insallah tez vakitte hamile kalirsin. Sen kac senedir bekliyosun bide 24 yasindaydin di mi?

Bende yokum benide ekleyin 2.5 yıldır bekliyorum 2 düşük var bendede
ekliyorum canim yasin kacti?

26 yasındaym sehrimi söylemeym soyaddan direkt ifşa olurım

Muayenede de gorur kuzum enfeksiyon var mi yok mu senin akintin oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…