Benim kayınvalidem de Kürtçe konuşur ben hiç anlamıyorum benle Türkçe konuşur ama bana hiç sormaz eşime de sormuyormuş benden çekiniyor olabilir ama görümcemler yavaştan sormaya başladılar n’aptınız Dr a gidiyoruz demiştiniz ne diyor gibisinden görümceminde 4 yıl bebeği olmamış şimdi 4 tane var o anlıyor biraz beni kayınvalidem evlendiğimiz yıldan beri sürekli rüyasında bizim bebeğimiz olduğunu gördüğünü söyler haftasonu yine dedi direk soramamanın diğer yolu sanırım
Öyle canım İnş tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz benim kendi annem bile artık her ay adet oldun mu diye sorar oldu kayınvalidem ilk yıllarda arastırıyor diye kızardım oysakiAslında omlarında kötü niyeti yok torunlarını görmek sevmek istiyorlar doğal olarak. Benim görümceminde 7 yıldır çocuğu olmuyor onun eşinden kaynaklı. Geçen kaynanam diyor ki tek derdim kızımında oğlumunda çocuklarının olduğunu görmek. Kızına çok üzülüyor ama elden gelen birşey yok maalesef..... sabredip bekliycezzzx
Güzel olmus canim eline sağlık bir sonraki duzenlemeyi hamile simgesi koymak icin yaparsın insallahAfilim92 yaptim canim ilk sayfada
Canım bizim doğal yolla da pahalıya gelecek gibi.İnş şifa olur bence az önce çatlatma iğnelerimi aldım raporla 250 tl ye aldım yarın başlıyorum valla doğal yolla bebek sahibi olmak hem nimet hem de bedava
Ankara ve İstanbul da var canım ankarada düze n labaratuvar ı biliyorum bide bitane daha var unuttm adını arkadaşlar yardımcı olurlarKızlar, bu sperm dna hasarı testini hangi illerde hangi lab. larda yaptırabiliriz?
Merhaba ank ve ist da die biliyorum düzen lap mikrogen lap da yapılıyorKızlar, bu sperm dna hasarı testini hangi illerde hangi lab. larda yaptırabiliriz?
Eşimle ugraşmaktan kendime fırsat gelmiyor ki smear bende yaptırmıstım dr bişe yok demişti bi sonucu bende bulayımda bakayım belkide adam önemsemedi olmazsa başka dr a gider tekrar yaptırırım smearla anlaşılıyorsa canmCanim muayenede gordu ben akinti var diyince inceledi. Enfeksiyon devam ediyor dedi. 2ay once smearda cikmisti enfeksiyon. Yok yok tabi sorabilirsin.
Ay canım o sen miydin ya pardon
ay agzindan bal damliyor insallah canimGüzel olmus canim eline sağlık bir sonraki duzenlemeyi hamile simgesi koymak icin yaparsın insallah
askolsun canim isteyen herkesi ekliyorum ben bastaki muhabbetlere dahil olmamissin demekki hemen ekliyorum canim. senin yasin genc olma olasiligin cok fazla insallah tez vakitte hamile kalirsin. Sen kac senedir bekliyosun bide 24 yasindaydin di mi?
ekliyorum canim yasin kacti?Bende yokum benide ekleyin 2.5 yıldır bekliyorum 2 düşük var bendede
evet belli bir bolumden sonrasi youtube.tan degil farkli internet sitelerinden izlemistim bendeAy canım o sen miydin ya pardonartık youtubede de yok
26 yasındaym sehrimi söylemeym soyaddan direkt ifşa olurımay agzindan bal damliyor insallah canim
askolsun canim isteyen herkesi ekliyorum ben bastaki muhabbetlere dahil olmamissin demekki hemen ekliyorum canim. senin yasin genc olma olasiligin cok fazla insallah tez vakitte hamile kalirsin. Sen kac senedir bekliyosun bide 24 yasindaydin di mi?
ekliyorum canim yasin kacti?
Muayenede de gorur kuzum enfeksiyon var mi yok mu senin akintin oluyo mu?Eşimle ugraşmaktan kendime fırsat gelmiyor ki smear bende yaptırmıstım dr bişe yok demişti bi sonucu bende bulayımda bakayım belkide adam önemsemedi olmazsa başka dr a gider tekrar yaptırırım smearla anlaşılıyorsa canm
Yani sürekli değil ama ay sonuna doğru su gibi akıntım oluyo bazende beyaz katı bi akıntı oluyo cnmMuayenede de gorur kuzum enfeksiyon var mi yok mu senin akintin oluyo mu?
Canım o normal döngüsü olan kadınlarda oluyormuş. Bende de oluyor acaba hamilemiyim acaba diyorum ama hep hüsran. Akıntının rengi ve kokusu önemli olan.Yani sürekli değil ama ay sonuna doğru su gibi akıntım oluyo bazende beyaz katı bi akıntı oluyo cnm
Cnm herkeste oluyor o akıntı. Su gibi oluyor. Normal bu galiba....Yani sürekli değil ama ay sonuna doğru su gibi akıntım oluyo bazende beyaz katı bi akıntı oluyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?