Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar selam, benim prolaktinin dostinex icince düsüyor bırakınca yükseliyor. Eşimin değerleri şuan kötü ben de oyüzden zaten olmaz diye ilacımı icip düşürmüyorum prolaktini. Cünkü dna hasarı yüzde 50 hamile kalamadım 1 yıl korunmadan ovu testi kullanmama ragmen, aşılamaya rağmen yani zaten kalamıyorum.Ama smdi sanki ben sebepmişim gibi huzursuzum. Yani beni şuan bi nevi süt koruyor cünkü süt hormonum yüksek.

Çok geçmiş olsun canım. Bazı hocalar DNA hasarı yükselen korunmayı tavsiye ediyor çünki gebelik oluşsa bile düşük olma olasılığı yüksek olduğu için. Sende bir nevi korunuyor sayılıyorsun. Hekimlerinizle görüşerek karar vermeniz en mantıklısı. En kısa zamanda DNA hasarınız düşer inşallah.

Kizlar eşimin işyerinden bir arkadaşı da eşiyle 3-4 aydır bebek deniyorlarmış ama olmuyormuş, doktora gitmişler 15 milyon sperm çıkmış ama hareket morfoloji falan iyiymiş, kız da ben gibi üzülüyormuş neyse sonuç olarak kocama iş yerinde kader ortağı çıktı beraber ısırgan otu çayı demleyip içmişler bugün :) her gün içeceklermiş. İyi yarinda çoban çökerten demleyin dedim

kader ortagi bulmus ama arkadaslarinizin olabilri sanki canim. Bende kendimi spora verdim sabah gittim pilates ve kardio calistim simdi gidip spinnig yapacagim bacaklarimda dermen kalirsa tabi

Cnm prolaktinin kaç çıkıyor ???Mr çekildiniz mi , Adenom var mı ? Eşimde var prolaktin yüksekliği 142 di en son MR çekildi 3.5 mm mikroadenom çıktı. Dostinex 5 mg kullanıyor şimdi. İnş düşmüştür 1 ay oldu ilacı kullanmaya başlayalı. Haftada 2 gün yarım tane kullanıyor. Sizde ne kadar sürede düşüyordu???

Kuzum aynı düşünce bende de var 3. Gün baktırıyordum demi prolaktine

kader ortagi bulmus ama arkadaslarinizin olabilri sanki canim. Bende kendimi spora verdim sabah gittim pilates ve kardio calistim simdi gidip spinnig yapacagim bacaklarimda dermen kalirsa tabi
Evet onların durumu bizimki kadar değil tabiki, doktor 1 sene deneyin demiş.

anladim canim
2 milyondan 75 milyona hikayem var ya onu okuyorum kafinlar ne kadar samimi ben buraninda boylr olmasini oyle cok isterim ki kizlar...
Onlar kadar olur muyuz bilmiyorum ama bizde iyiz canım birbirimizin derdiyle denetleniyoruz,bende okuyorum orayı ara ara.ne güzel 2 3.cocugunu bile yapan var Allah bizede nasip etsin

Onlar kadar olur muyuz bilmiyorum ama bizde iyiz canım birbirimizin derdiyle denetleniyoruz,bende okuyorum orayı ara ara.ne güzel 2 3.cocugunu bile yapan var Allah bizede nasip etsin
haklisin burasi da guzel. Bende istiyorum insaallah hepimizin olur

Kızlar ya biraz araştırma yaptım da düşüklerle ilğili şu yazıları buldum sizde bi bakar mısınız ;

Dostinex hemen düşürür merak etme. Ben 64 gördüm max. Ama ilacı kullandıgım an 4e iniyor. Adenom vs yok sadece stres kaynaklı yükselme yasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…