Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynen
Kuzum aynı düşünce bende de var 3. Gün baktırıyordum demi prolaktine
3. Gün baktırcaksın ben ilk defa gecen ocak ayında öğrendim bu illeti. Adetim 4 gün gecikti hayatında ilk defa. Meğer sebebi bu hormonmus. Tabi sonra sene icinde nezaman kafaya takmam tavan yapsa adetim gecikti ve hormon yükselmişti.

İnşallah cok tesekkur ederim. Hem böyle umut etmiş de olmuyorum her ay adet oldum diye üzülmüyorum da. En azından hasar düşene kadar bekleyeyim canım da sıkılmasın istiyorum

Kuzum ben son 2 hamileligimde kullandim clexane. Ise yaramadi
Kan pıhtılaşması için mi kullandım.ya benm tutunamama problemi yok sağlıksız gebelik bence benm durumlar biri kalp durması digeri bos gebelik.herhalde kan pıhtılaşma sndan olmaz değillmi bos gebelik durumu

Kan pıhtılaşması için mi kullandım.ya benm tutunamama problemi yok sağlıksız gebelik bence benm durumlar biri kalp durması digeri bos gebelik.herhalde kan pıhtılaşma sndan olmaz değillmi bos gebelik durumu

Olabilir bence cnm. Test sonuçları çıkarsa anlarız da inş hakkımızda hayırlısı olur. Bizim bi arkadaş 4/5 defa kimyasal gebelik yaşadı sonra genetik test yaptı pırtılaşma çıktı iğne ilaç kullandı şimdi çocuğu oldu 2 aylık çok şükür.... inş bizede nasip olur Kızlar....

Bazi doktorlar genelde ileri gebelik haftasinda sorun yaratiyo diyolar. Benim pihtilasma degerlerimden en onemlilerinde sorun yok 2tanesinde var onlem amacli verdiler ama ben sagliksiz gebelikten oldugunu dusumuyorum. Insallah spermin hasarindandir.

Bu arada 35 gün oldu adet olmadım kürtajdan sonra normal mi acaba bu kadar hiç doktora da gidesm yok

Kızlar DNA hasar sonucumuz böyle çıkmış Kaan Hoca istemişti gidince bi bakar mısınız ? Anlayan varsa. Nasıl olmalı.

Ya bi türlü yüklemedi anlamadım bişiler oldu. %40 DNA hasarı diyor. Orta kötü dereceli sperm diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…