- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
3. Gün baktırcaksın ben ilk defa gecen ocak ayında öğrendim bu illeti. Adetim 4 gün gecikti hayatında ilk defa. Meğer sebebi bu hormonmus. Tabi sonra sene icinde nezaman kafaya takmam tavan yapsa adetim gecikti ve hormon yükselmişti.Kuzum aynı düşünce bende de var 3. Gün baktırıyordum demi prolaktine
İnşallah cok tesekkur ederim. Hem böyle umut etmiş de olmuyorum her ay adet oldum diye üzülmüyorum da. En azından hasar düşene kadar bekleyeyim canım da sıkılmasın istiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bazı hocalar DNA hasarı yükselen korunmayı tavsiye ediyor çünki gebelik oluşsa bile düşük olma olasılığı yüksek olduğu için. Sende bir nevi korunuyor sayılıyorsun. Hekimlerinizle görüşerek karar vermeniz en mantıklısı. En kısa zamanda DNA hasarınız düşer inşallah.
Dostinex hemen düşürür merak etme. Ben 64 gördüm max. Ama ilacı kullandıgım an 4e iniyor. Adenom vs yok sadece stres kaynaklı yükselme yasıyorum
Kuzum ben son 2 hamileligimde kullandim clexane. Ise yaramadi
Bence de kuzummm olalimanladim canim
2 milyondan 75 milyona hikayem var ya onu okuyorum kafinlar ne kadar samimi ben buraninda boylr olmasini oyle cok isterim ki kizlar...
Canim bi yanlislik olmasin neden cikarilasin ki?Listeden cikarilimisim. Caniniz saolsun kızlar.
Kan pıhtılaşması için mi kullandım.ya benm tutunamama problemi yok sağlıksız gebelik bence benm durumlar biri kalp durması digeri bos gebelik.herhalde kan pıhtılaşma sndan olmaz değillmi bos gebelik durumuKuzum ben son 2 hamileligimde kullandim clexane. Ise yaramadi
Kan pıhtılaşması için mi kullandım.ya benm tutunamama problemi yok sağlıksız gebelik bence benm durumlar biri kalp durması digeri bos gebelik.herhalde kan pıhtılaşma sndan olmaz değillmi bos gebelik durumu
Bazi doktorlar genelde ileri gebelik haftasinda sorun yaratiyo diyolar. Benim pihtilasma degerlerimden en onemlilerinde sorun yok 2tanesinde var onlem amacli verdiler ama ben sagliksiz gebelikten oldugunu dusumuyorum. Insallah spermin hasarindandir.Kan pıhtılaşması için mi kullandım.ya benm tutunamama problemi yok sağlıksız gebelik bence benm durumlar biri kalp durması digeri bos gebelik.herhalde kan pıhtılaşma sndan olmaz değillmi bos gebelik durumu
Canım yüksek en fazla %20yi geçmemiş lazım hasariniz var ama tedaviyle düzelir inşallahKızlar DNA hasar sonucumuz böyle çıkmış Kaan Hoca istemişti gidince bi bakar mısınız ? Anlayan varsa. Nasıl olmalı.
Cnm görünmüyor mesajda hasar tahlilinKızlar DNA hasar sonucumuz böyle çıkmış Kaan Hoca istemişti gidince bi bakar mısınız ? Anlayan varsa. Nasıl olmalı.
Gebelik testi sandim bir anEki Görüntüle 2088501 Kızlar ovulasyon 13. Gün 25 günde bir hasta oluyorum bugün ilişki olck demi
Ah ahhh keşke cnmGebelik testi sandim bir an
Ben de sevinmistim topikten bir gebe daha cıktı diye. O günlerde gelecek insallah canimAh ahhh keşke cnm
Canım bende gebelik testi sandım inşallah onuda görürüz bence ya çatlamış yada catmalak üzere bu akşamı değerlendirEki Görüntüle 2088501 Kızlar ovulasyon 13. Gün 25 günde bir hasta oluyorum bugün ilişki olck demi
İnş cnmmmBen de sevinmistim topikten bir gebe daha cıktı diye. O günlerde gelecek insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?