Tmm cnm çok saol yarında ovulasyon yapayım mı yine cnmCanım bende gebelik testi sandım inşallah onuda görürüz bence ya çatlamış yada catmalak üzere bu akşamı değerlendir
Cnm %15 altı olmalı yüksek ama tedaviyle düzelir bizim %65 ti %7 ye düştü şükürYa bi türlü yüklemedi anlamadım bişiler oldu. %40 DNA hasarı diyor. Orta kötü dereceli sperm diyor.
Kaan Hoca ile mi tedavi oldunuz peki canım? Bide neler kullandınız %7 yi düşmesi çok güzelCnm %15 altı olmalı yüksek ama tedaviyle düzelir bizim %65 ti %7 ye düştü şükür
Canım bencTmm cnm çok saol yarında ovulasyon yapayım mı yine cnm
Yap çünkü bu kirmizigi gidince catlamis oluyor die biliyorumTmm cnm çok saol yarında ovulasyon yapayım mı yine cnm
Menagon igne ve emodeks kullandık cnm kaan hocaya tedavi oldk siz ne zaman gitceksinizKaan Hoca ile mi tedavi oldunuz peki canım? Bide neler kullandınız %7 yi düşmesi çok güzel
Tmm cnmCanım benc
Yap çünkü bu kirmizigi gidince catlamis oluyor die biliyorum
Sen bugünden sonra çalışmaları sıklastır 3 gün önemli senin içinEki Görüntüle 2088501 Kızlar ovulasyon 13. Gün 25 günde bir hasta oluyorum bugün ilişki olck demi
Biz gittik o zaman DNA hasarına baktırmadan gitmiştik işte önce bunu yaptırın dedi. Biz de tahlili verip geldik şimdi mail attım ama kim bilir ne zaman dönerMenagon igne ve emodeks kullandık cnm kaan hocaya tedavi oldk siz ne zaman gitceksiniz
Tedaviniz bitti mi şimdi canım? Başka herhangi bir şey yaptınız mı bu süreçte.Menagon igne ve emodeks kullandık cnm kaan hocaya tedavi oldk siz ne zaman gitceksiniz
Olabiliyo canim 10 15 gun icinde gelmezse gidersinBu arada 35 gün oldu adet olmadım kürtajdan sonra normal mi acaba bu kadar hiç doktora da gidesm yok
Canım siz de tedavi olmuş muydunuz hasardan?Canım yüksek en fazla %20yi geçmemiş lazım hasariniz var ama tedaviyle düzelir inşallah
Canım tedavideyiz eşim iki aydan fazladır klomen ve impryl kullanıyordu sonra Kaan hoca art Med de ekledi.eşim önümüzdeki hafta test verecek inşallah düşmüştür.bizde hasar 54tuCanım siz de tedavi olmuş muydunuz hasardan?
Iyiyim kuzum sen nasilsin?Bestttt canım nasılsın
Bende iyim canım naptın canım enfeksiyon için ilaç kullanıyor Sun demiIyiyim kuzum sen nasilsin?
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah düşmüştür Ben mail attım ama cevap gelinceye kadar 1-2 ay daha geçerCanım tedavideyiz eşim iki aydan fazladır klomen ve impryl kullanıyordu sonra Kaan hoca art Med de ekledi.eşim önümüzdeki hafta test verecek inşallah düşmüştür.bizde hasar 54tu
Vitamin vermedi mi hiç canimAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah düşmüştür Ben mail attım ama cevap gelinceye kadar 1-2 ay daha geçer
Tmm cnm çokk saol ilk kez yaptıgım için tam bilmiyorUm 2 çizgide tam kırmızı olunca yapılıyor yani sonraki 3 gündeSen bugünden sonra çalışmaları sıklastır 3 gün önemli senin için
45 gün sonra cnm cvp yazcakBiz gittik o zaman DNA hasarına baktırmadan gitmiştik işte önce bunu yaptırın dedi. Biz de tahlili verip geldik şimdi mail attım ama kim bilir ne zaman döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?