Tedavi bitti cnmnormal yolla deneyin dedi kaan hoca birde hasae tekrarlamasın die bi takviye verdiTedaviniz bitti mi şimdi canım? Başka herhangi bir şey yaptınız mı bu süreçte.
Şimdi canım lh kormonu pik yaptı bugün sende yumurtanı çatlatacak o hormon kırmızılık ondan.yumurta catlayınca testin silik çıkacak çünkü lh hızla çekilecek o anda yumurta tüplerde olacak .sende orada sperm bulunsun diye cabalayacaksınTmm cnm çokk saol ilk kez yaptıgım için tam bilmiyorUm 2 çizgide tam kırmızı olunca yapılıyor yani sonraki 3 günde
Stres kesinlikle etkiliyor canm ama ben cok inanıyorum sizinkide suan düşüyor gör bak şubatta tekli rakam gelicek cnmAynen
3. Gün baktırcaksın ben ilk defa gecen ocak ayında öğrendim bu illeti. Adetim 4 gün gecikti hayatında ilk defa. Meğer sebebi bu hormonmus. Tabi sonra sene icinde nezaman kafaya takmam tavan yapsa adetim gecikti ve hormon yükselmişti.
Hayır vermedi hiç yaVitamin vermedi mi hiç canim
Of beklemekte zor ama yapacak bir şey yok45 gün sonra cnm cvp yazcak
Tamam bakim ona bi ben o zaman çoğu arkadaşa da vermiş sanırım.L Longway2015 bence gidene kadar emodex kullanin canim. Bizde kaan hocaya gittikten sonra hasar testi yaptirdik. Cevap gelene kadar emodex kullandik. Antioksidan vitamin bir zarari yok
el8mde yokta canim bitti ama netten bulup atayim. Eczaneden almistim canimBeth18 bana emodex in bi görüntüsünü atar mısın canım elinde varsa bide eczaneden mi aldınız ?
Antibiyotik verdi kullanmadim. Onceden gorustugum 2 doktor da kullanma simdilik yazmis ben de dogal yontemleri deniyorum sirkeli su falan. Bi de flora duzenleyici fitil vardi onu kullaniyorum. Gecmezse adet sonrasi kullanicam. Senin de az kaldi test cok heyecanliyimBende iyim canım naptın canım enfeksiyon için ilaç kullanıyor Sun demi
Sorma canım korkuyorum da düşmek yerine artar die.Antibiyotik verdi kullanmadim. Onceden gorustugum 2 doktor da kullanma simdilik yazmis ben de dogal yontemleri deniyorum sirkeli su falan. Bi de flora duzenleyici fitil vardi onu kullaniyorum. Gecmezse adet sonrasi kullanicam. Senin de az kaldi test cok heyecanliyim
CanımHayır vermedi hiç yaBen de tutuk bi anıma geldi soramadım o zamana kadar napim diye.
Tamam canlarım çok teşekkür ederimGönderiyorum canım bak bu L Longway2015
Çak iyi yapmışsın canım çünkü onlarıkullanip çok fayda gören oldu.en yeni mesalaTamam canlarım çok teşekkür ederimBiz 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz Kaan hoca havuç yiyin ve ısırgan otu için demişti ona başladık. Bide sizden görüp incire başladım. Bir şey soracağım bi yerde okumuştum l carnitin l ariginin ve q10 solgar ın alıp kullanmaya başladık yeni. Sizce nasıl?
Öyle mii merak ettimÇak iyi yapmışsın canım çünkü onlarıkullanip çok fayda gören oldu.en yeni mesalaBir melek gelsin kullandı ve faydasını gördüler yanlış hatirlamiyirsam
Bu üçünü kullanıyorsanız gerek yok gibi ama diğer arkadaşlar tavsiye edebilir.bence şimdilik bu üçü ve beslenme düzeni yeter gibi.muhtemelen impryl ve klomen verecektir.bize öyle vermistiÖyle mii merak ettimBir melek gelsin . peki sizce emodex i de alayım mı şimdi ona da başlayalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?