Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tmm cnm çokk saol ilk kez yaptıgım için tam bilmiyorUm 2 çizgide tam kırmızı olunca yapılıyor yani sonraki 3 günde
Şimdi canım lh kormonu pik yaptı bugün sende yumurtanı çatlatacak o hormon kırmızılık ondan.yumurta catlayınca testin silik çıkacak çünkü lh hızla çekilecek o anda yumurta tüplerde olacak .sende orada sperm bulunsun diye cabalayacaksın

Stres kesinlikle etkiliyor canm ama ben cok inanıyorum sizinkide suan düşüyor gör bak şubatta tekli rakam gelicek cnm

Kizlar buraya ben dosya yukle diyorum ama resim yukleyemiyorum bana bi tarif eder misiniz?

Bende iyim canım naptın canım enfeksiyon için ilaç kullanıyor Sun demi
Antibiyotik verdi kullanmadim. Onceden gorustugum 2 doktor da kullanma simdilik yazmis ben de dogal yontemleri deniyorum sirkeli su falan. Bi de flora duzenleyici fitil vardi onu kullaniyorum. Gecmezse adet sonrasi kullanicam. Senin de az kaldi test cok heyecanliyim

Sorma canım korkuyorum da düşmek yerine artar die.

Beth18 canım bende dediğin topiği biraz okudum inşallah bizde onlar gibi mutlu sona ulaşırız şuan hepsinin çocukları var. Sonuna kadar okuyamadım ama profillerinden baktım hepsinin bir şekilde olmuş. Ve hamile kaldıktan sonra iletişimi bırakmamışlar. 2. 3. Çocuğu olan bile var. Bizde birbirimize destek olarak o günleri görürüz inşallah. Ve paylaşımlar çok önemli kim ne kullandıysa duyduysa birbirlerini bilgilendirmişler. Sende mühim şeyleri ekran görüntüsü alarak bizlerlede paylaş kuzum.
Birde canım her telefonda oluyor mu bilmiyorum ama benim telefonumda, telefonda varolan resmî yüklemiyor bu sayfadayken dosya yükle deyip resmini çekince bir tek yüklüyor telefonumda elma olan telefondan sadece bunda mı böyle yapıyor bilemedim.

Gönderiyorum canım bak bu L Longway2015
Tamam canlarım çok teşekkür ederim Biz 2 aydır keçiboynuzu kürü yapıyoruz Kaan hoca havuç yiyin ve ısırgan otu için demişti ona başladık. Bide sizden görüp incire başladım. Bir şey soracağım bi yerde okumuştum l carnitin l ariginin ve q10 solgar ın alıp kullanmaya başladık yeni. Sizce nasıl?

Çak iyi yapmışsın canım çünkü onlarıkullanip çok fayda gören oldu.en yeni mesala Bir melek gelsin kullandı ve faydasını gördüler yanlış hatirlamiyirsam

Öyle mii merak ettim Bir melek gelsin . peki sizce emodex i de alayım mı şimdi ona da başlayalım mı?
Bu üçünü kullanıyorsanız gerek yok gibi ama diğer arkadaşlar tavsiye edebilir.bence şimdilik bu üçü ve beslenme düzeni yeter gibi.muhtemelen impryl ve klomen verecektir.bize öyle vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…