bende baktim canim krshazel nikli (dogru yazmamis olabilirim :)) 3.yi dogurdu sanirim baloncuk tek cocukla kalmis bir dusugu daha olmus. Benim samsung ve eklemiyor nedenini bilmiyorum dosya ekle diyorum eklemiyorBeth18 canım bende dediğin topiği biraz okudum inşallah bizde onlar gibi mutlu sona ulaşırız şuan hepsinin çocukları var. Sonuna kadar okuyamadım ama profillerinden baktım hepsinin bir şekilde olmuş. Ve hamile kaldıktan sonra iletişimi bırakmamışlar. 2. 3. Çocuğu olan bile var. Bizde birbirimize destek olarak o günleri görürüz inşallah. Ve paylaşımlar çok önemli kim ne kullandıysa duyduysa birbirlerini bilgilendirmişler. Sende mühim şeyleri ekran görüntüsü alarak bizlerlede paylaş kuzum.
Birde canım her telefonda oluyor mu bilmiyorum ama benim telefonumda, telefonda varolan resmî yüklemiyor bu sayfadayken dosya yükle deyip resmini çekince bir tek yüklüyor telefonumda elma olan telefondan sadece bunda mı böyle yapıyor bilemedim.
Hic korkma emin ol dusmustur.Sorma canım korkuyorum da düşmek yerine artar die.
Dosya yükle dedm direkt dokümanlar falan dedi oradan sectm canımbende baktim canim krshazel nikli (dogru yazmamis olabilirim :)) 3.yi dogurdu sanirim baloncuk tek cocukla kalmis bir dusugu daha olmus. Benim samsung ve eklemiyor nedenini bilmiyorum dosya ekle diyorum eklemiyorSelvi25 nasil yaptin canim??
Tamam o zaman bakalım günler günler sonra gelecek cevapta ne diyecek. DNA hasarı düşünce hız morfoloji sayı olumlu etkileniyor mu ? Bizim hepsi düşükte. Günaydın Arkadaşlar bu arada.Bu üçünü kullanıyorsanız gerek yok gibi ama diğer arkadaşlar tavsiye edebilir.bence şimdilik bu üçü ve beslenme düzeni yeter gibi.muhtemelen impryl ve klomen verecektir.bize öyle vermisti
ileri hareketi kaçtı?Merhaba kızlar Kaan Aydos hocaya tedavi olan var mı? Biz test sonucumuzu gönderdik 2 ay sonra dönüş yaptı kendisi
morfoloji %1
total sperm sayısı 92.800
yavaş hareketli %61
genel olarak bu sonuca göre sizin doğal yol ile çocuğunuz olabilir bir problem yok yinede dna hasar testi yaptırın demiş ama burada ki arkadaşlar bu sonuca göre çocuğunuz olmaz demişlerdi aklım çok karıştı
ileri hareketi kaçtı?
canım ortalama aynı değerlerimiz ama gerçekten dna hasarı yaptırmamızda fayda var benceileti hareketi %8
canım ortalama aynı değerlerimiz ama gerçekten dna hasarı yaptırmamızda fayda var bence
Yanlız değilsin canım bende de hepsi düşük yanlız değilsin.Tamam o zaman bakalım günler günler sonra gelecek cevapta ne diyecek. DNA hasarı düşünce hız morfoloji sayı olumlu etkileniyor mu ? Bizim hepsi düşükte. Günaydın Arkadaşlar bu arada.
tam 2,5 yıl oldu canım.... 2 negatif aşılamam var, bir tane doğla yoldan hamile kalıp düşüğüm var, şimdi tüp bebeğe başvurduk adetimi bekliyorum ve bu süreçte eşime dün promen k aldık...anladım canım peki doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor yoksa biz gidip hastaneden dna hasarı testi yaptırmak istiyoruz desek yeterli mi
biz 2 yıldır istiyoruz sizin ne kadar oldu uyguladığınız tedavi yada ilaç var mı?
Maaşallah sonuçlar hiç kötü değil korkma. Peki 2 yıldır korunmasız istiyorsunuz olmadımdeğil mi?Merhaba kızlar Kaan Aydos hocaya tedavi olan var mı? Biz test sonucumuzu gönderdik 2 ay sonra dönüş yaptı kendisi
morfoloji %1
yavaş hareketli %61
genel olarak bu sonuca göre sizin doğal yol ile çocuğunuz olabilir bir problem yok yinede dna hasar testi yaptırın demiş ama burada ki arkadaşlar bu sonuca göre çocuğunuz olmaz demişlerdi aklım çok karıştı
tam 2,5 yıl oldu canım.... 2 negatif aşılamam var, bir tane doğla yoldan hamile kalıp düşüğüm var, şimdi tüp bebeğe başvurduk adetimi bekliyorum ve bu süreçte eşime dün promen k aldık...
Maaşallah sonuçlar hiç kötü değil korkma. Peki 2 yıldır korunmasız istiyorsunuz olmadımdeğil mi?
aynen canım... doktora gidin. bende gitseydim keşke ama eşim bu konularda biraz katı maalesefanladım yani doğal yol ile olabilmesi için yıllarca beklemek gerekli demekki , biz henüz doktora gitmedik dna hasar testini yaptırıp öyle gidelim diyorum birde bu süreçte birkaç kür uyguluyoruz belki işe yarar umudu ile..
aynen canım... doktora gidin. bende gitseydim keşke ama eşim bu konularda biraz katı maalesefbelki ikna edebilirsem göndereceğim
Olur tabi canım birtane sağlıklı olanı yetiyor zaten doğru demiş .sen yinede tabi yaptır DNA hasarıniMerhaba kızlar Kaan Aydos hocaya tedavi olan var mı? Biz test sonucumuzu gönderdik 2 ay sonra dönüş yaptı kendisi
morfoloji %1
yavaş hareketli %61
Burada yükselen arkadaşlar var neden yükselmesine ki.morfoliye bile yukselmez diyorlar ama onda bile yükselenler varTamam o zaman bakalım günler günler sonra gelecek cevapta ne diyecek. DNA hasarı düşünce hız morfoloji sayı olumlu etkileniyor mu ? Bizim hepsi düşükte. Günaydın Arkadaşlar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?