Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende baktim canim krshazel nikli (dogru yazmamis olabilirim :)) 3.yi dogurdu sanirim baloncuk tek cocukla kalmis bir dusugu daha olmus. Benim samsung ve eklemiyor nedenini bilmiyorum dosya ekle diyorum eklemiyor Selvi25 nasil yaptin canim??

dna hasarı düşen arkadaşlar okudukça çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz. bizde ocak ayının son haftası kaan hocaya gideceğiz. dna hasarımız yüzde 43 idi. emodex ve nac 600 kullanıyoruz gitmeden 1 kez daha yaptıralım diyorum hoca son haline göre ilaç yazsın diye. bir yandan da korkuyorum ya yükseldiyse diye ama düşenleri görünce mutlu oluyorum. inşallah bizimki de düşer

Dosya yükle dedm direkt dokümanlar falan dedi oradan sectm canım

Bu üçünü kullanıyorsanız gerek yok gibi ama diğer arkadaşlar tavsiye edebilir.bence şimdilik bu üçü ve beslenme düzeni yeter gibi.muhtemelen impryl ve klomen verecektir.bize öyle vermisti
Tamam o zaman bakalım günler günler sonra gelecek cevapta ne diyecek. DNA hasarı düşünce hız morfoloji sayı olumlu etkileniyor mu ? Bizim hepsi düşükte. Günaydın Arkadaşlar bu arada.

Merhaba kızlar Kaan Aydos hocaya tedavi olan var mı? Biz test sonucumuzu gönderdik 2 ay sonra dönüş yaptı kendisi
morfoloji %1
total sperm sayısı 92.800
yavaş hareketli %61
genel olarak bu sonuca göre sizin doğal yol ile çocuğunuz olabilir bir problem yok yinede dna hasar testi yaptırın demiş ama burada ki arkadaşlar bu sonuca göre çocuğunuz olmaz demişlerdi aklım çok karıştı

ileri hareketi kaçtı?

canım ortalama aynı değerlerimiz ama gerçekten dna hasarı yaptırmamızda fayda var bence

anladım canım peki doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor yoksa biz gidip hastaneden dna hasarı testi yaptırmak istiyoruz desek yeterli mi

biz 2 yıldır istiyoruz sizin ne kadar oldu uyguladığınız tedavi yada ilaç var mı?

tam 2,5 yıl oldu canım.... 2 negatif aşılamam var, bir tane doğla yoldan hamile kalıp düşüğüm var, şimdi tüp bebeğe başvurduk adetimi bekliyorum ve bu süreçte eşime dün promen k aldık...

Maaşallah sonuçlar hiç kötü değil korkma. Peki 2 yıldır korunmasız istiyorsunuz olmadımdeğil mi?

tam 2,5 yıl oldu canım.... 2 negatif aşılamam var, bir tane doğla yoldan hamile kalıp düşüğüm var, şimdi tüp bebeğe başvurduk adetimi bekliyorum ve bu süreçte eşime dün promen k aldık...

anladım yani doğal yol ile olabilmesi için yıllarca beklemek gerekli demekki , biz henüz doktora gitmedik dna hasar testini yaptırıp öyle gidelim diyorum birde bu süreçte birkaç kür uyguluyoruz belki işe yarar umudu ile..

aynen canım... doktora gidin. bende gitseydim keşke ama eşim bu konularda biraz katı maalesef belki ikna edebilirsem göndereceğim

Gunaydin kizlar
Ben esime ne zamandir bisey uapmiyorum
Sadece promen k iciyor ve hazirlattigim balli karisimdan yiyor
Yaptiklarinizi bi yazar misiniz? Biraz umidimi kestim tup bebege bagladim ya ondan sanirim

Olur tabi canım birtane sağlıklı olanı yetiyor zaten doğru demiş .sen yinede tabi yaptır DNA hasarıni

Tamam o zaman bakalım günler günler sonra gelecek cevapta ne diyecek. DNA hasarı düşünce hız morfoloji sayı olumlu etkileniyor mu ? Bizim hepsi düşükte. Günaydın Arkadaşlar bu arada.
Burada yükselen arkadaşlar var neden yükselmesine ki.morfoliye bile yukselmez diyorlar ama onda bile yükselenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…