Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar
Ben esime ne zamandir bisey uapmiyorum
Sadece promen k iciyor ve hazirlattigim balli karisimdan yiyor
Yaptiklarinizi bi yazar misiniz? Biraz umidimi kestim tup bebege bagladim ya ondan sanirim
Canım inciri ve ısırgan otunu da kesme bunlarında çok faydası var

Gunaydin kizlar
Ben esime ne zamandir bisey uapmiyorum
Sadece promen k iciyor ve hazirlattigim balli karisimdan yiyor
Yaptiklarinizi bi yazar misiniz? Biraz umidimi kestim tup bebege bagladim ya ondan sanirim

günaydın ben çörekotu suyunu haşlayıp içiriyorum
inciri kaynatıp içiyoruz
birde bal ile çörekotunu karıştırdım başka bir ilaç kullanmıyoruz

kızlar ben de tüp bebeğe başladım : ( daha önceki aşılamamızda emodex kullandık yıkanmış sperm sayısı 1,2 çıktı, sonra promen kullandık 10 milyona çıktı ama sonuç negatif toplam sperm 72 milyondu... ileri hızıda artmıştı... %67 olmuş... ileri hareketi bilmiyorum sanırım 0, yavaş hareket sanırım 67... ileri hareket %20 idi. promen den dolayımı 0 acaba... kafam allak bullak. başka arkadaşımda Promen kullanıyor aynısı onun eşinede oldu

promeni doktor mu verdi size canım?

yok duyarak aldık ama iki gün önce tüp bebek için üroloji doktoruna gittiğimizde kullanmaya devam edelim mi diye sorduk edin dedi... testlere ne kadar ayrıntılı baktı bilmiyorum ama...kullanacağız ama...

anladım cnm sizin bu kaçıncı denemeniz tüp bebekte

evet canım 2 yıldır hiç hamile kalmadım korunmuyoruz hiç değerler iyi mi yani bu sonuca göre?
Bence çok iyi a+b %50 bin üzerinde olması gerek dizinde üzerinde sayıda gayet güzel morfoloji 1 ama takviyelerle düzelir yavaş ileri, hızlı ileri bile olabilir sadece vitamin takviyeleri ve sağlıklı beslenme önemli. Bizim sadece %7 ileri haraket 43 milyon ve sıfır morfoloji doktorlar normal yolla şansınız var dedi. Morfoloji de önemli olan şiddetli baş boyun anomali olmamalı mesela %70 in üzerinde baş anomali veya boyun anomali olmamalı. Üzülme kendinizi motive edin olur inşallah. B bin bile bu değerlerle ümidim var ama bizde varikosel var onun tedavisini olcaz inşallah.

canım söylediğin değerlerin çoğunu anlamıyorum bizim testimiz bu bir bakabilir misin dediğin gibi iyi mi sonucu eğer iyileştirilebilecek birşeyse doktora gitmeyi hiç istemiyoruz umarım öyledir kür yapmaya başladık.

Eklentiler

• IMG-20171018-WA0106.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 99
Sayılarınız gayet iyi. A+b %38miş sorun değil yükselir biraz daha ama bu bile yeterli olabilir daha düşükleri var hamile. Yıkama sonrası sperm sonuçlarınızda iyi aşılamada olabilir. Morfolojide baş anomalisi 55 ara parça anomali var oda 24 bunlar biraz fazla gibi ama aşırı değil. Bunlar yumurtaya giremiyor ve dölleyemiyor. Sperm DNA hasarından kaynaklı da olabilir genetik içeriğine bakılması gerek bence. Ben yerinizde olsam bu testleri yapıp problemin kaynağını çözmeye çalışırım eğer problem yoksa zaten olur Yada aşılama veya tüp bebek ilk denemede başarılı olur. Ama problem çözülmezse dediğim gibi hiç biri olmayabilir. İhtimal dahilinde olanları söylüyorum canım moralini bozma olur mu? Yaşın gençse eğer minimum 6 ay takviyelerle düzeltmeye çalışırım bazı vitaminler vücutta eksik olunca sperm düzgün biçimde üretilmiyor. Erkeklerin vücudu yanlış saniyede 1000 sperm üretiyormuş sen düşün artık günde 50 milyonla 200 milyon arası sperm üretiyorlarmış. Ve bunları vitaminler mineral antioksidan besinler yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Cnm bu test iyi ya takviyelerle de daha yükselebilir. Benim değerler bundan daha düşüktü gebe kaldım gerçi düşük oldu galiba bende pırtılaşma var ondan oldu yani. Bu testi tüp bebek laboratuvarında mı yaptın??? Orası en doğru sayımı yapıyor. Elle sayım yapıyorlar makinayla değil.

Zeynepcim eğitim araştırmada tüp bebek bölümü makinayla mı sayım yapıyor bilgin var mı? Bugün yapıp yarın sabah veriyor sonuçları.

Çak iyi yapmışsın canım çünkü onlarıkullanip çok fayda gören oldu.en yeni mesala Bir melek gelsin kullandı ve faydasını gördüler yanlış hatirlamiyirsam
Evt canm doğru hatırlıyorsun bu üçlüyü kullanıyorum solgarın 1 ay oldu test yaptık sayımız 1 aya rağmen arttı cok şükür.ve asla bırakmayı düşünmüyor eşim Allah tan bi mani cıkmazsa

Zeynepcim eğitim araştırmada tüp bebek bölümü makinayla mı sayım yapıyor bilgin var mı? Bugün yapıp yarın sabah veriyor sonuçları.
Cnm elle yani manuel sayım yapılıyor. Biz hep eğitim araştırma tüp bebek bölümünde test yapıyoruz çok memnunuz. Hatta bi defa test yapmak için ilk örneği eğitim araştırma tüp bebek bölümünde örnek verdik 22 milyon çıktı sonraki hafta özelde yaptık testi. 80 milyon çıktı morfoloji falan 8 çıktı ileri hızlı % 70 falandı arada uçurum vardı. Özelin sonucuna göre bizim hiç sorunumuz yok süperiz hatta :)

Haha ahh ahh bende bir kez özele gitsemde sevinsem. Hiç öyle sonuçlar görmedik. Hep sıfır morfoloji, sıfır morfoloji, %3,4,7 ileri haraket. Gerisi haraketsiz. Hep bu sonuçları görüyoruz. Birde mix form anomali var morfoloji bozukluğu bizde %60. Kimse de bu sıkıntı yok galiba. Bizde herşey var.
Çok erken veriyorlar ya makinadır diye kendimi avutuyordum.

canım çok teşekkür ederim daha bilmediğim çok şey varmış çok aydınlattın beni..
sence dna hasar testi yaptırdıktan sonra doktora mı gitmeliyim yoksa evde vitamin desteğine devam mı etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…