Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

medipol mega da yaptırdık canım bu 2. testimiz orası tüp bebek merkezi diye biliyorum ben.

Biz özellikle sorduk cnm elle sayım yapılıyor dedi hem laboratuvar çalışanı hemde orada çalışan üroloji doktorumuz. İçin rahat olsun. Kendini kandırmak yersiz gerçekler böyle yani.

canım çok teşekkür ederim daha bilmediğim çok şey varmış çok aydınlattın beni..
sence dna hasar testi yaptırdıktan sonra doktora mı gitmeliyim yoksa evde vitamin desteğine devam mı etmeliyim?
Bence doktora gitmelisin canım. Hatta eşin hormon değerlerine de baktırsın kan tahlili yaptırsın. Prof dr Kaan Aydos var Ankara da ama ben onu tavsiye ederim. Sitesi var mail de atabiliyorsun ama çok yoğun geç cevap veriyor ve randevuda geç veriyor. Sitesini biraz incele çok aydınlatıcı şeyler bulacaksın.

evet cnm biz sonuçları mail attık 2 ay sonra dönüş yaptı sonuçların kötü olmadığını ve normal yol ile hamilelik olabileceğini söylemiş yinede dna hasar testi yaptırın demiş

inşallah şu söyledikleriniz banada umut oldu

evet cnm biz sonuçları mail attık 2 ay sonra dönüş yaptı sonuçların kötü olmadığını ve normal yol ile hamilelik olabileceğini söylemiş yinede dna hasar testi yaptırın demiş
Muhakkak yaptır ve bizlerle paylaş ben ve arkadaşlarım elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Ben 17 aydır bu işlerle uğraşıyorum diyebilirim. Senelerini vermiş arkadaşlarımızda var.
Vitamin takviyesini hiç bırakma morfoloji için keçiboynuzu. Üzüm çekirdeği ekstresi veya pycnogenolu da araştır.

Sizin değerleriniz nasıl çok mu düşük?
biz en son aşılama yapacağımız gün toplam sperm 72 milyon çıktı, a tipinin karşısı boştu b tipi %67 idi... d tipi %33. yıkanmış sperm sayısı 10 milyon bu kadarını biliyorum

Ne olduki cnm promen k dan dolayı ben anlanadım sayıa artmş hareket artmş ne güzel işte

evet iyi çok şükür daha pozitif ama a tipi hareket yani ileri hızlı yoktu hiç... umarım zamanla oda olur. oysaki a tipi hız %20 idi...

evet iyi çok şükür daha pozitif ama a tipi hareket yani ileri hızlı yoktu hiç... umarım zamanla oda olur. oysaki a tipi hız %20 idi...
Cnm bizde kullanıyoruz promen k yı bizde de ileri hızlı arttı çok şükür. Özellikle sperm hareketleri için tercih edilen bi vitamin bu.

biz en son aşılama yapacağımız gün toplam sperm 72 milyon çıktı, a tipinin karşısı boştu b tipi %67 idi... d tipi %33. yıkanmış sperm sayısı 10 milyon bu kadarını biliyorum
Üzülme değerlerin kötü değil. Bak bizde %93 hareketsiz var. Benim o zaman hiç umudum olmamalı. A+b %50 olması gerek ama sizin 67 bu çok güzel birşey birde ileri hızlı yani a değerini 20 gördüyseniz. Bir daha olmayacak diye birşey yok. Sadece sperm değerleri kendi kendine yükselsin diye bir köşe de beklememek lazım. Sabır ve azim mühim olan. Çaba göstermek gerek.

inşallah canım inşallah allah bu yolda hepimize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…