Cnm bu test iyi ya takviyelerle de daha yükselebilir. Benim değerler bundan daha düşüktü gebe kaldım gerçi düşük oldu galiba bende pırtılaşma var ondan oldu yani. Bu testi tüp bebek laboratuvarında mı yaptın??? Orası en doğru sayımı yapıyor. Elle sayım yapıyorlar makinayla değil.
Biz özellikle sorduk cnm elle sayım yapılıyor dedi hem laboratuvar çalışanı hemde orada çalışan üroloji doktorumuz. İçin rahat olsun. Kendini kandırmak yersiz gerçekler böyle yani.Hahaahh ahh bende bir kez özele gitsemde sevinsem. Hiç öyle sonuçlar görmedik. Hep sıfır morfoloji, sıfır morfoloji, %3,4,7 ileri haraket. Gerisi haraketsiz. Hep bu sonuçları görüyoruz. Birde mix form anomali var morfoloji bozukluğu bizde %60. Kimse de bu sıkıntı yok galiba. Bizde herşey var.
Çok erken veriyorlar ya makinadır diye kendimi avutuyordum.
Bence doktora gitmelisin canım. Hatta eşin hormon değerlerine de baktırsın kan tahlili yaptırsın. Prof dr Kaan Aydos var Ankara da ama ben onu tavsiye ederim. Sitesi var mail de atabiliyorsun ama çok yoğun geç cevap veriyor ve randevuda geç veriyor. Sitesini biraz incele çok aydınlatıcı şeyler bulacaksın.canım çok teşekkür ederim daha bilmediğim çok şey varmış çok aydınlattın beni..
sence dna hasar testi yaptırdıktan sonra doktora mı gitmeliyim yoksa evde vitamin desteğine devam mı etmeliyim?
Bence doktora gitmelisin canım. Hatta eşin hormon değerlerine de baktırsın kan tahlili yaptırsın. Prof dr Kaan Aydos var Ankara da ama ben onu tavsiye ederim. Sitesi var mail de atabiliyorsun ama çok yoğun geç cevap veriyor ve randevuda geç veriyor. Sitesini biraz incele çok aydınlatıcı şeyler bulacaksın.
inşallah şu söyledikleriniz banada umut olduBence çok iyi a+b %50 bin üzerinde olması gerek dizinde üzerinde sayıda gayet güzel morfoloji 1 ama takviyelerle düzelir yavaş ileri, hızlı ileri bile olabilir sadece vitamin takviyeleri ve sağlıklı beslenme önemli. Bizim sadece %7 ileri haraket 43 milyon ve sıfır morfoloji doktorlar normal yolla şansınız var dedi. Morfoloji de önemli olan şiddetli baş boyun anomali olmamalı mesela %70 in üzerinde baş anomali veya boyun anomali olmamalı. Üzülme kendinizi motive edin olur inşallah. B bin bile bu değerlerle ümidim var ama bizde varikosel var onun tedavisini olcaz inşallah.
Muhakkak yaptır ve bizlerle paylaş ben ve arkadaşlarım elimizden geldiğince yardımcı oluruz.evet cnm biz sonuçları mail attık 2 ay sonra dönüş yaptı sonuçların kötü olmadığını ve normal yol ile hamilelik olabileceğini söylemiş yinede dna hasar testi yaptırın demiş
Sizin değerleriniz nasıl çok mu düşük?inşallah şu söyledikleriniz banada umut oldu
biz en son aşılama yapacağımız gün toplam sperm 72 milyon çıktı, a tipinin karşısı boştu b tipi %67 idi... d tipi %33. yıkanmış sperm sayısı 10 milyonSizin değerleriniz nasıl çok mu düşük?
Ne olduki cnm promen k dan dolayı ben anlanadım sayıa artmş hareket artmş ne güzel iştekızlar ben de tüp bebeğe başladım : ( daha önceki aşılamamızda emodex kullandık yıkanmış sperm sayısı 1,2 çıktı, sonra promen kullandık 10 milyona çıktı ama sonuç negatiftoplam sperm 72 milyondu... ileri hızıda artmıştı... %67 olmuş... ileri hareketi bilmiyorum sanırım 0, yavaş hareket sanırım 67... ileri hareket %20 idi. promen den dolayımı 0 acaba... kafam allak bullak. başka arkadaşımda Promen kullanıyor aynısı onun eşinede oldu
Ne olduki cnm promen k dan dolayı ben anlanadım sayıa artmş hareket artmş ne güzel işte
evet iyi çok şükür daha pozitif ama a tipi hareket yani ileri hızlı yoktu hiç... umarım zamanla oda olur. oysaki a tipi hız %20 idi...
Promen k yapmaz bence cnm zaten doktorlar onu hız ve sayı için veriliyorevet iyi çok şükür daha pozitif ama a tipi hareket yani ileri hızlı yoktu hiç... umarım zamanla oda olur. oysaki a tipi hız %20 idi...
Cnm bizde kullanıyoruz promen k yı bizde de ileri hızlı arttı çok şükür. Özellikle sperm hareketleri için tercih edilen bi vitamin bu.evet iyi çok şükür daha pozitif ama a tipi hareket yani ileri hızlı yoktu hiç... umarım zamanla oda olur. oysaki a tipi hız %20 idi...
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? biz sadece bir kutu bitirdik, 2. ye geçtik şimdiCnm bizde kullanıyoruz promen k yı bizde de ileri hızlı arttı çok şükür. Özellikle sperm hareketleri için tercih edilen bi vitamin bu.
L arginin hangisini aldın solgar ı bulanıyorum bide kaç mg olanı aldın canım ?Evt canm doğru hatırlıyorsun bu üçlüyü kullanıyorum solgarın 1 ay oldu test yaptık sayımız 1 aya rağmen arttı cok şükür.ve asla bırakmayı düşünmüyor eşim Allah tan bi mani cıkmazsa
Bizde bir kutu bitti hamile kaldım sonra düşük yaptım şimdi ikinci kutuda. Ki bizim hareksiz spermimiz % 98 di. Bi kutu kullandık % 82 ye indi çok şükür.ne kadar zamandır kullanıyorsunuz? biz sadece bir kutu bitirdik, 2. ye geçtik şimdi
Üzülme değerlerin kötü değil. Bak bizde %93 hareketsiz var. Benim o zaman hiç umudum olmamalı. A+b %50 olması gerek ama sizin 67 bu çok güzel birşey birde ileri hızlı yani a değerini 20 gördüyseniz. Bir daha olmayacak diye birşey yok. Sadece sperm değerleri kendi kendine yükselsin diye bir köşe de beklememek lazım. Sabır ve azim mühim olan. Çaba göstermek gerek.biz en son aşılama yapacağımız gün toplam sperm 72 milyon çıktı, a tipinin karşısı boştu b tipi %67 idi... d tipi %33. yıkanmış sperm sayısı 10 milyonbu kadarını biliyorum
inşallah canım inşallah allah bu yolda hepimize sabır versinÜzülme değerlerin kötü değil. Bak bizde %93 hareketsiz var. Benim o zaman hiç umudum olmamalı. A+b %50 olması gerek ama sizin 67 bu çok güzel birşey birde ileri hızlı yani a değerini 20 gördüyseniz. Bir daha olmayacak diye birşey yok. Sadece sperm değerleri kendi kendine yükselsin diye bir köşe de beklememek lazım. Sabır ve azim mühim olan. Çaba göstermek gerek.
maşallah o değerlerle hamile kaldıysanız umut var demekBizde bir kutu bitti hamile kaldım sonra düşük yaptım şimdi ikinci kutuda. Ki bizim hareksiz spermimiz % 98 di. Bi kutu kullandık % 82 ye indi çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?