Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
promen ile solgar larginin kullandık bizde yoksa %60 lardaydı hareketsiz sperm

İnşallah cok tesekkur ederim. Hem böyle umut etmiş de olmuyorum her ay adet oldum diye üzülmüyorum da. En azından hasar düşene kadar bekleyeyim canım da sıkılmasın istiyorum
Stres kesinlikle etkiliyor canm ama ben cok inanıyorum sizinkide suan düşüyor gör bak şubatta tekli rakam gelicek cnm
inşallahh biz de o günü görürüz. Siz bu düşüklüğü korumak icin ilaclara devam ediyosunuz dmi? Sitesinde okudum bırakınca antioksidanları hasar yeniden yükselebiliyormus

L arginin hangisini aldın solgar ı bulanıyorum bide kaç mg olanı aldın canım ?
500 mg lık 50 kapsül var solgarda arginine günde 2 kez yani sabah akşam veriyorum q10 100 mg günde 1 tane l carnitine ise 1 çorba kaşığı içiyor 1500 mg yazıyo şişesinde cnm hepsi solgarın

Valla cnm aynen devam ediyorum ilaçlara ve vitaminlere hoca eger değişiklik yaparsa verdiği ilaç ve vitaminle geçeriz ama solgarı bırakmam onlara herzaman devam ediceZ cnm

Kızlar menünüzde ne var????

Benim menü ;
Fırınlanmış Hamsi
Yeşillik salatası
Çorba
Maden suyu içecek olarak

zeynepppppppp
Bende de yayla çorbası yoğurdu annem mayalamış. :)
Körili kremalı mantarlı tavuk
Fırında domatesli makarna
Mevsim salatası
Bugün sağlıksız oldu ama haftada bir gün yapıyorum dayanamıyorum :-(
İçimiz dışımız havuç mercimek nohut kuru fasülye
Esmer pirinç pilavı bol bol yeşillik oldu.
Ama bu hafta fena bıraktık. Hamburger de yedik

Cnm tavuk marketten mi ??? Biz belki 2 senedir tavuk yemiyoruz marketten. Menü güzel maşallah :)

Cnm tavuk marketten mi ??? Biz belki 2 senedir tavuk yemiyoruz marketten. Menü güzel maşallah :)
Evet canım marketten. Burada serbest gezim tavuk bulmak çok zor. Köylere gitmen gerekiyor sahipleri de fiyatı çok uçuruyor maaşallah. Eşimin arkadaşının çiftliği var yumurtayı ondan almaya başladık. Marketten organik diye alıyorduk ama hiç alakası yok.

Biz pirinçi tamamen bırakmak istiyoruz. Başlıbaşına Sağlıksız. Bulgur en mahsumu.
Aslında ben hiç pirinç yapmazdım taki nohut kuru fasülye gibi gıdalar bir kaşık pirinçle yenmesi gerektiğini öğrenene kadar. Bende araştırdım esmer pirinç sağlıklı ve faydalıymış. Nohut yaptığımda yanına çok az yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…