- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
promen ile solgar larginin kullandık bizde yoksa %60 lardaydı hareketsiz spermÜzülme değerlerin kötü değil. Bak bizde %93 hareketsiz var. Benim o zaman hiç umudum olmamalı. A+b %50 olması gerek ama sizin 67 bu çok güzel birşey birde ileri hızlı yani a değerini 20 gördüyseniz. Bir daha olmayacak diye birşey yok. Sadece sperm değerleri kendi kendine yükselsin diye bir köşe de beklememek lazım. Sabır ve azim mühim olan. Çaba göstermek gerek.
Solgar l arginin bulamıyorum ben ya canım. Yok diyorlar.promen ile solgar larginin kullandık bizde yoksa %60 lardaydı hareketsiz sperm
bend esalı baktım yoktu... normalde hep oluyorduSolgar l arginin bulamıyorum ben ya canım. Yok diyorlar.
İnşallah cok tesekkur ederim. Hem böyle umut etmiş de olmuyorum her ay adet oldum diye üzülmüyorum da. En azından hasar düşene kadar bekleyeyim canım da sıkılmasın istiyorumÇok geçmiş olsun canım. Bazı hocalar DNA hasarı yükselen korunmayı tavsiye ediyor çünki gebelik oluşsa bile düşük olma olasılığı yüksek olduğu için. Sende bir nevi korunuyor sayılıyorsun. Hekimlerinizle görüşerek karar vermeniz en mantıklısı. En kısa zamanda DNA hasarınız düşer inşallah.
inşallahh biz de o günü görürüz. Siz bu düşüklüğü korumak icin ilaclara devam ediyosunuz dmi? Sitesinde okudum bırakınca antioksidanları hasar yeniden yükselebiliyormusStres kesinlikle etkiliyor canm ama ben cok inanıyorum sizinkide suan düşüyor gör bak şubatta tekli rakam gelicek cnm
500 mg lık 50 kapsül var solgarda arginine günde 2 kez yani sabah akşam veriyorum q10 100 mg günde 1 tane l carnitine ise 1 çorba kaşığı içiyor 1500 mg yazıyo şişesinde cnm hepsi solgarınL arginin hangisini aldın solgar ı bulanıyorum bide kaç mg olanı aldın canım ?
Eczacımız bize getiriyor ertesi gün saolsun sende arattır depoyu cnmSolgar l arginin bulamıyorum ben ya canım. Yok diyorlar.
Valla cnm aynen devam ediyorum ilaçlara ve vitaminlere hoca eger değişiklik yaparsa verdiği ilaç ve vitaminle geçeriz ama solgarı bırakmam onlara herzaman devam ediceZ cnmİnşallah cok tesekkur ederim. Hem böyle umut etmiş de olmuyorum her ay adet oldum diye üzülmüyorum da. En azından hasar düşene kadar bekleyeyim canım da sıkılmasın istiyorum
inşallahh biz de o günü görürüz. Siz bu düşüklüğü korumak icin ilaclara devam ediyosunuz dmi? Sitesinde okudum bırakınca antioksidanları hasar yeniden yükselebiliyormus
Anladım canım teşekkür ederim yordum seni500 mg lık 50 kapsül var solgarda arginine günde 2 kez yani sabah akşam veriyorum q10 100 mg günde 1 tane l carnitine ise 1 çorba kaşığı içiyor 1500 mg yazıyo şişesinde cnm hepsi solgarın
Ya aradılar 2 ayrı eczane aradı hatta şu sıra l arginin bulamadılar. AnlamadımEczacımız bize getiriyor ertesi gün saolsun sende arattır depoyu cnm
Canım artık pirinçte esmer kullanmaya çalış antioksidan içeriği yüksekmiş. Ve iyi bir lif kaynağı. :)Ay kizlar ben nohut, pilav, vişne kompostosu yaptim ya, nohutu bu siralar boşlamıştim iyi oldu.
Cnm tavuk marketten mi ??? Biz belki 2 senedir tavuk yemiyoruz marketten. Menü güzel maşallah :)zeynepppppppp
Bende de yayla çorbası yoğurdu annem mayalamış. :)
Körili kremalı mantarlı tavuk
Fırında domatesli makarna
Mevsim salatası
Bugün sağlıksız oldu ama haftada bir gün yapıyorum dayanamıyorum :-(
İçimiz dışımız havuç mercimek nohut kuru fasülye
Esmer pirinç pilavı bol bol yeşillik oldu.
Ama bu hafta fena bıraktık. Hamburger de yedik
Biz pirinçi tamamen bırakmak istiyoruz. Başlıbaşına Sağlıksız. Bulgur en mahsumu.Canım artık pirinçte esmer kullanmaya çalış antioksidan içeriği yüksekmiş. Ve iyi bir lif kaynağı. :)
Nohut fasulye candır :)Ay kizlar ben nohut, pilav, vişne kompostosu yaptim ya, nohutu bu siralar boşlamıştim iyi oldu.
Olurmu hiç herzaman yardımcı olmak isterim cnmAnladım canım teşekkür ederim yordum seni
Evet canım marketten. Burada serbest gezim tavuk bulmak çok zor. Köylere gitmen gerekiyor sahipleri de fiyatı çok uçuruyor maaşallah. Eşimin arkadaşının çiftliği var yumurtayı ondan almaya başladık. Marketten organik diye alıyorduk ama hiç alakası yok.Cnm tavuk marketten mi ??? Biz belki 2 senedir tavuk yemiyoruz marketten. Menü güzel maşallah :)
Aslında ben hiç pirinç yapmazdım taki nohut kuru fasülye gibi gıdalar bir kaşık pirinçle yenmesi gerektiğini öğrenene kadar. Bende araştırdım esmer pirinç sağlıklı ve faydalıymış. Nohut yaptığımda yanına çok az yapıyorum.Biz pirinçi tamamen bırakmak istiyoruz. Başlıbaşına Sağlıksız. Bulgur en mahsumu.
İnşallah dahada iyi olur canımEvt canm doğru hatırlıyorsun bu üçlüyü kullanıyorum solgarın 1 ay oldu test yaptık sayımız 1 aya rağmen arttı cok şükür.ve asla bırakmayı düşünmüyor eşim Allah tan bi mani cıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?