- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
Cnm yemeyin ya market tavuğunu. Dr kesinlikle tüketmeyin dedi bize. Yumurtada aynı şekilde. Köyden getirtiyoruz biz yumurtayı. Ve İnan’ın ki o kadar farklı ki market yumurtasından sarısı koy koyu.Evet canım marketten. Burada serbest gezim tavuk bulmak çok zor. Köylere gitmen gerekiyor sahipleri de fiyatı çok uçuruyor maaşallah. Eşimin arkadaşının çiftliği var yumurtayı ondan almaya başladık. Marketten organik diye alıyorduk ama hiç alakası yok.
Ay ben hiiiççç dikkat etmiyorum eşim çok yemek seçiyor yaCnm yemeyin ya market tavuğunu. Dr kesinlikle tüketmeyin dedi bize. Yumurtada aynı şekilde. Köyden getirtiyoruz biz yumurtayı. Ve İnan’ın ki o kadar farklı ki market yumurtasından sarısı koy koyu.
Canim ben 20 aydir ugrasiyorum eski tarih kalmis ama burda yazdiklarinizi mutlaka okuyorum surekli. Bende tup bebek denedim bu ay sonuc bekliyorum canim:)Merhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
Insallah bebeklerimiz sirasiyla gelecek kucaklarimiza kizlar hissediyorum insallah...
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
- @Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE
- @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
-Pandora- 27, Ankara, 8 aydır bekliyor - @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor
- @azra3434
Beth18 30, İstanbul, 2.5 yıldır bekliyor - C candu 29, İstanbul 14 aydir bekliyor
zeynepppppppp 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor - B Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
- @just_married 31, 5.5 yildir bekliyor 2 tup bebek 4 asilama negatif 1 dogal hamilelik 8 haftalikken kalbi durmus.
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor
Saklicennet 26, 17 aydir bekliyor. Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor
İyi cnm normal değerlerde. Özellikle prolaktin çok iyi.Kızlar eşim hormon testi veri dün bugün sonuçlar çıktı sizce nasıl??????
Fsh 4,8
Lh. 4,8
Total testosteron. 2,88
Prolaktin. 11,12
tup bebekte hangi asamadasin canim hayirli ugurlu olsun canimkızlar ben de tüp bebeğe başladım : ( daha önceki aşılamamızda emodex kullandık yıkanmış sperm sayısı 1,2 çıktı, sonra promen kullandık 10 milyona çıktı ama sonuç negatiftoplam sperm 72 milyondu... ileri hızıda artmıştı... %67 olmuş... ileri hareketi bilmiyorum sanırım 0, yavaş hareket sanırım 67... ileri hareket %20 idi. promen den dolayımı 0 acaba... kafam allak bullak. başka arkadaşımda Promen kullanıyor aynısı onun eşinede oldu
tamam canim yazayim hayirli olsun bebegini insallah kucagini alirsin bende ocak ortasinda baslayacagim tup bebegeCanim ben 20 aydir ugrasiyorum eski tarih kalmis ama burda yazdiklarinizi mutlaka okuyorum surekli. Bende tup bebek denedim bu ay sonuc bekliyorum canim:)
Testesteron düşük sanki varmı referans aralığı bizim ki 12 lerdeKızlar eşim hormon testi veri dün bugün sonuçlar çıktı sizce nasıl??????
Fsh 4,8
Lh. 4,8
Total testosteron. 2,88
Prolaktin. 11,12
biz hic hormon testi yaptirmadik canim bilemiyorumKızlar eşim hormon testi veri dün bugün sonuçlar çıktı sizce nasıl??????
Fsh 4,8
Lh. 4,8
Total testosteron. 2,88
Prolaktin. 11,12
Testosteron 2.4/9 arası canım bizim. 1.8 çıkmıştı 4 ay önce şimdi 2.8 alt sınırın biraz üzerine çıkmış çok şükür. Varikosel etkiliyor testiste üretilen hormon olduğu için. İnşallah biraz daha yükselir.Testesteron düşük sanki varmı referans aralığı bizim ki 12 lerde
Çok şükür zeynepcim 5 ay önce 16 çıkmıştı üst sınırın 1 değer üzeriydi. Düşünebilmişiz :))İyi cnm normal değerlerde. Özellikle prolaktin çok iyi.
Kuzum bence baktırmakta fayda var kan versin bir ara eşin. Belki aile hekiminizde yapabilir bazı kan testlerini yapıyorlar. Fsh hormon düşüklüğü sperm sayısını çok etkiliyor. Keza testosteron da etkileyen hormonlardan.biz hic hormon testi yaptirmadik canim bilemiyorum
Hepimizin canm benim aminİnşallah dahada iyi olur canım
canim kac dr.a gittiysek hepsi gerek yok dedi anlamadim anacim bu hormonlara kimse neden bakmak istemiyor bilmiyorum. Neden sinirlendin canim ya bence biraz simarmis kadin ama yinede guzel olmus bence baya ugrasmis yapmak icinKızlar eşim gösterdi de gülsem mi? ağlasam mı?
Bilemedim. Sinir olmadım da değil. İnsanlar neler düşünüyor. Ben hamile olduğumu öğrensem şükür orucu tutup yatıp kalkıp şükrederim herhalde.
Rabbim bize de evlat mutluluğunu yaşatsın inşallah.
Ben onun süprizini bilmiyorum.Bence en orijinal sürpriz@afillim in o çok güzel bir sürpriz yapmıştı
Bizden de istemedi ben istettim eşime. Oda istemiş sağ olsun yaptı. Biraz düzeltmişiz. :)canim kac dr.a gittiysek hepsi gerek yok dedi anlamadim anacim bu hormonlara kimse neden bakmak istemiyor bilmiyorum. Neden sinirlendin canim ya bence biraz simarmis kadin ama yinede guzel olmus bence baya ugrasmis yapmak icin
Ama sinir bozucu gerçekten halloween yemekleri gibiBizden de istemedi ben istettim eşime. Oda istemiş sağ olsun yaptı. Biraz düzeltmişiz. :)
Tok canım bu sürpriz hiç bana göre değilmiş beğenmedim ilk bir güldüm sonra sinirime dokundu galiba.
Canım evlilik yildonunlerinde hamile oldugunu gösteren testi sarıp hediye olarak vermişti sürpriz olmuştu adam şok olmuştu.Allah mutluluk larini daim etsin inşallah saglikla bebeklerini kucaklarina alsinlarBen onun süprizini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?