Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm yemeyin ya market tavuğunu. Dr kesinlikle tüketmeyin dedi bize. Yumurtada aynı şekilde. Köyden getirtiyoruz biz yumurtayı. Ve İnan’ın ki o kadar farklı ki market yumurtasından sarısı koy koyu.

Cnm yemeyin ya market tavuğunu. Dr kesinlikle tüketmeyin dedi bize. Yumurtada aynı şekilde. Köyden getirtiyoruz biz yumurtayı. Ve İnan’ın ki o kadar farklı ki market yumurtasından sarısı koy koyu.
Ay ben hiiiççç dikkat etmiyorum eşim çok yemek seçiyor ya

Canim ben 20 aydir ugrasiyorum eski tarih kalmis ama burda yazdiklarinizi mutlaka okuyorum surekli. Bende tup bebek denedim bu ay sonuc bekliyorum canim:)

Kızlar eşim hormon testi veri dün bugün sonuçlar çıktı sizce nasıl??????
Fsh 4,8
Lh. 4,8
Total testosteron. 2,88
Prolaktin. 11,12

tup bebekte hangi asamadasin canim hayirli ugurlu olsun canim

Canim ben 20 aydir ugrasiyorum eski tarih kalmis ama burda yazdiklarinizi mutlaka okuyorum surekli. Bende tup bebek denedim bu ay sonuc bekliyorum canim:)
tamam canim yazayim hayirli olsun bebegini insallah kucagini alirsin bende ocak ortasinda baslayacagim tup bebege

Kızlar eşim hormon testi veri dün bugün sonuçlar çıktı sizce nasıl??????
Fsh 4,8
Lh. 4,8
Total testosteron. 2,88
Prolaktin. 11,12
Testesteron düşük sanki varmı referans aralığı bizim ki 12 lerde

Testesteron düşük sanki varmı referans aralığı bizim ki 12 lerde
Testosteron 2.4/9 arası canım bizim. 1.8 çıkmıştı 4 ay önce şimdi 2.8 alt sınırın biraz üzerine çıkmış çok şükür. Varikosel etkiliyor testiste üretilen hormon olduğu için. İnşallah biraz daha yükselir.

biz hic hormon testi yaptirmadik canim bilemiyorum
Kuzum bence baktırmakta fayda var kan versin bir ara eşin. Belki aile hekiminizde yapabilir bazı kan testlerini yapıyorlar. Fsh hormon düşüklüğü sperm sayısını çok etkiliyor. Keza testosteron da etkileyen hormonlardan.

Kızlar eşim gösterdi de gülsem mi? ağlasam mı?
Bilemedim. Sinir olmadım da değil. İnsanlar neler düşünüyor. Ben hamile olduğumu öğrensem şükür orucu tutup yatıp kalkıp şükrederim herhalde.
Rabbim bize de evlat mutluluğunu yaşatsın inşallah.

Eklentiler

• B389F65B-EAAF-4452-A073-94277FA5DAEE.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 86
canim kac dr.a gittiysek hepsi gerek yok dedi anlamadim anacim bu hormonlara kimse neden bakmak istemiyor bilmiyorum. Neden sinirlendin canim ya bence biraz simarmis kadin ama yinede guzel olmus bence baya ugrasmis yapmak icin

Bence en orijinal sürpriz@afillim in o çok güzel bir sürpriz yapmıştı

canim kac dr.a gittiysek hepsi gerek yok dedi anlamadim anacim bu hormonlara kimse neden bakmak istemiyor bilmiyorum. Neden sinirlendin canim ya bence biraz simarmis kadin ama yinede guzel olmus bence baya ugrasmis yapmak icin
Bizden de istemedi ben istettim eşime. Oda istemiş sağ olsun yaptı. Biraz düzeltmişiz. :)
Tok canım bu sürpriz hiç bana göre değilmiş beğenmedim ilk bir güldüm sonra sinirime dokundu galiba.

Bizden de istemedi ben istettim eşime. Oda istemiş sağ olsun yaptı. Biraz düzeltmişiz. :)
Tok canım bu sürpriz hiç bana göre değilmiş beğenmedim ilk bir güldüm sonra sinirime dokundu galiba.
Ama sinir bozucu gerçekten halloween yemekleri gibi

Ben onun süprizini bilmiyorum.
Canım evlilik yildonunlerinde hamile oldugunu gösteren testi sarıp hediye olarak vermişti sürpriz olmuştu adam şok olmuştu.Allah mutluluk larini daim etsin inşallah saglikla bebeklerini kucaklarina alsinlar

Bende 2. Bebeğimde ilk bebeğime aldığım kıyafetin üzerine not yazıp (bebeğimzn dilinden) testleri birlikle kutuya koyup vermiştim yemekte.çok güzel bisey beğenip aldım sana dedm.eşimde sok olmuştu 14 ay sonra bulmuştuk ama çabuk kaybettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…