Bende 2. Bebeğimde ilk bebeğime aldığım kıyafetin üzerine not yazıp (bebeğimzn dilinden) testleri birlikle kutuya koyup vermiştim yemekte.çok güzel bisey beğenip aldım sana dedm.eşimde sok olmuştu 14 ay sonra bulmuştuk ama çabuk kaybettik
Etkisini aldiniz mi bende denemek istiyordum bunu hep500 mg lık 50 kapsül var solgarda arginine günde 2 kez yani sabah akşam veriyorum q10 100 mg günde 1 tane l carnitine ise 1 çorba kaşığı içiyor 1500 mg yazıyo şişesinde cnm hepsi solgarın
Adetimi bekliyorum allah izin verirse adetle beraber igneler... bu ay ofis histereskopi oldum.bir sey cikmadi ama iliski yasaktup bebekte hangi asamadasin canim hayirli ugurlu olsun canim
tamam canim yazayim hayirli olsun bebegini insallah kucagini alirsin bende ocak ortasinda baslayacagim tup bebege
Kaybetmek çok acı birde seninle hamile olanların çocuğu gözünün önünde büyüğünü görünce daha da acı.Allahtan anlayislilar çok hassas davranıyorlar sagolsunlarBende 2. Bebeğimde ilk bebeğime aldığım kıyafetin üzerine not yazıp (bebeğimzn dilinden) testleri birlikle kutuya koyup vermiştim yemekte.çok güzel bisey beğenip aldım sana dedm.eşimde sok olmuştu 14 ay sonra bulmuştuk ama çabuk kaybettik
öyle ilk bebeğimle birlikte olanlar doğum yaptı büyüttü ikinci bebeğim temmuzda dogacakta.hiç hayal kurmamak lazımmıs 2.yi kaybedince çok iyi anladm.artık adete gün saymıyorum.şu ay bu ay mı demeyecgm çok yıkılıyrm aksi oluncaKaybetmek çok acı birde seninle hamile olanların çocuğu gözünün önünde büyüğünü görünce daha da acı.Allahtan anlayislilar çok hassas davranıyorlar sagolsunlar
Bende de öyle gücüm yok artık.ilk gebeligimde düşünce hemen olsun istemiştim bunda gidene üzülüyorum daha çok.ogrenilmis çaresizlik var birazöyle ilk bebeğimle birlikte olanlar doğum yaptı büyüttü ikinci bebeğim temmuzda dogacakta.hiç hayal kurmamak lazımmıs 2.yi kaybedince çok iyi anladm.artık adete gün saymıyorum.şu ay bu ay mı demeyecgm çok yıkılıyrm aksi olunca
Yani 1 ay kullanım sonucu test ZamanımıZa denk geldi sayımız artmıştı ben ona bağlıyorum 2 ay daha kullanıp tekrar test vericez o zmn net belli olur ama eşim etkisini hissettiğini söylüyor her açıdanEtkisini aldiniz mi bende denemek istiyordum bunu hep
Ümidini kaybedersen herşey biter testler bazen beklediğimiz gibi cıkmasada yinede saçma bi sebebe bağlayıp devam etmeliyiz ben öyle yapıyorum umudunu hiç yitirme canmBazen bi ümitsizlik kaplıyor zihnimi. Sonra bi mutsuzluk ne bilim kızlar ya. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Senın kaç tane düşükler. Kaç haftalıkken olduKaybetmek çok acı birde seninle hamile olanların çocuğu gözünün önünde büyüğünü görünce daha da acı.Allahtan anlayislilar çok hassas davranıyorlar sagolsunlar
Allah daim etsin. Ama siz daha oncede yazmistiniz buraya ayrica profilinize de baktim her yere ayni seyi kopyala yapistit yapmissiniz. Daha sonra profiliniz inaktifti. İsgillenmemek elde degil. Bu 3luyu cogu kisi oneriyorSperm düşüklüğü morfoloji bozukluğu olanlar sivi L carnitin, zinco 220 ve pharmaton gingseng kapsül kullansın.1.5 yıl korunmadik denemedigimiz kalmadı en son bunları kullandık.Bunlarda fayda etmeseydi yaza tüp bebek düşünüyorduk. Çok şükür gerek kalmadı. Sperm kalitesini çok iyi artıyor. 1.5 ayda sonuç aldık şu an 3 aylık hamileyim.
Evet daha öncede yazdım şimdide yazdım bu sayfalarda bi çare umut aramanın ne demek olduğunu ben hepinizden çok iyi biliyorum. Daha önce yaptığım paylasimim ön sayfalarda kaldığı için tekrar yazıp derdine bi çare arayanlara umut olsun diye yazmıştım. Hamile kaldığımı öğrendiğimde sevincimi paylaşmak ve bizim derdimize derman olan şeylerin paylaşımini yapmak için bazı sayfalara kopyala yapıştir yaptığım doğrudur ve bu yüzden admin tarafından banlandim. Sonra adminle görüşmem neticesinde hesabım tekrar aktif hale geldi. Tekrar paylaşarak hata ettim herhalde. Satıcı değilim reklamcı değilim. Bu sayfayada bu son yazışim. İnşallah rabbim herkesin derdine deva olur. Sağlıcakla kalın.Allah daim etsin. Ama siz daha oncede yazmistiniz buraya ayrica profilinize de baktim her yere ayni seyi kopyala yapistit yapmissiniz. Daha sonra profiliniz inaktifti. İsgillenmemek elde degil. Bu 3luyu cogu kisi oneriyor
Ben reklam diye sikayet ettim canim, yeni üye hep de l-carnitin falan geçmiş her mesajinda, ne hikmetse...Allah daim etsin. Ama siz daha oncede yazmistiniz buraya ayrica profilinize de baktim her yere ayni seyi kopyala yapistit yapmissiniz. Daha sonra profiliniz inaktifti. İsgillenmemek elde degil. Bu 3luyu cogu kisi oneriyor
carnitin marka değil. Bu kadar bilgisizsiniz malesef. Markanın reklamı olur.Ben reklam diye sikayet ettim canim, yeni üye hep de l-carnitin falan geçmiş her mesajinda, ne hikmetse...
L carniti
carnitin marka değil. Bu kadar bilgisizsiniz malesef. Markanın reklamı olur.
Seni Allaha havale ediyorum. Günahımi alıyorsun. Hayırlı günler.Bu arada solgar kullaniyoruz çogumuz reklama gerek yok
Beni bilen biliyor bu topikte, hadi size de iyi günlerSeni Allaha havale ediyorum. Günahımi alıyorsun. Hayırlı günler.
benim eşimde aynısını diyor, hatta normalde hiç sevmiyor bu işler için ilaç kullanmayı (daha önce emodex kullanmıştır) ama bunu kendi almak istiyorYani 1 ay kullanım sonucu test ZamanımıZa denk geldi sayımız artmıştı ben ona bağlıyorum 2 ay daha kullanıp tekrar test vericez o zmn net belli olur ama eşim etkisini hissettiğini söylüyor her açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?