Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ümidini kaybedersen herşey biter testler bazen beklediğimiz gibi cıkmasada yinede saçma bi sebebe bağlayıp devam etmeliyiz ben öyle yapıyorum umudunu hiç yitirme canm
İnşallah Rabbim hepimize nasip eder o mutlu haberi. Tam iyiyim diyorum. Bir şey oluyo gözüm doluyor. Bu aralar böyleyim.

Ya kızlar benim kafama takıldı. Kaan Hoca bizden sadece DNA hasar testi istedi. Başka bir şey istemedi. Burda gördüğüm kadarıyla oksidatif stres falan gibi testler varmış. Yaptırmalı mıydık? Ama Kaan hoca söylemedi.

Oksidatif stres değilde canlılık testi olsaydı keskr anexxin v diye bir test.

Oksidatif stres değilde canlılık testi olsaydı keskr anexxin v diye bir test.

Peki DNA hasarı çıkmayıp oksidatif stres ve canlılık problemi yaşayan var mı ??? Yada bunlardan dolayı yani canlılık ve oksidatif stresden dolayı düşük olur mu???

Selvi25 Nerde yapılıyor o canım. Herhangi bir ilde olur mu ya da Ankara da nerde olabilir? Bide bize DNA hasar testini hrs hastanesinde yaptırdı. Herkes gen art düzen falan buralarda yaptırmış. Sizce farkeder mi?

Peki DNA hasarı çıkmayıp oksidatif stres ve canlılık problemi yaşayan var mı ??? Yada bunlardan dolayı yani canlılık ve oksidatif stresden dolayı düşük olur mu???
Vala canım olurmu bilmiyorum ama bizim DNA hasarı yok canlılık ta problem yok ama oksidatif stres yüksek mesela.ama o stres düşüğe sebep olmaz.stresin neden olduğu DNA hasarı düşüğe sebep olur bizde cevap bekliyoruz bakalım

Selvi25 Nerde yapılıyor o canım. Herhangi bir ilde olur mu ya da Ankara da nerde olabilir? Bide bize DNA hasar testini hrs hastanesinde yaptırdı. Herkes gen art düzen falan buralarda yaptırmış. Sizce farkeder mi?
Fark edermi bilmiyorum ama biz düzen de yaptırdık ankarada ama istemediyse bekleyin derim.biz uzaktan gidiyoruz diye kaan hocaya muayene olmadan 3 ünü de yaptırdık. İyiki yaptırdk oksidatif stres yüksek cıktı.DNA hasarı yok.yaptırmamış olsak anlamayacagız

Bizden de önce sadece hasar istedi sonra ki aylarsa panel şeklinde istesi cnm hasar oksidatif stres canlılık yani

Bizdede aynı durum var msj tarihim 27 şubat sizinki ne zamn erkense banada yazarmısın merak ediorumda ne söyleyecek cnm

Bizden de önce sadece hasar istedi sonra ki aylarsa panel şeklinde istesi cnm hasar oksidatif stres canlılık yani
Bende buradan okuduğum kadarıyla DNA hasarı istiyormuş diye.zaten geç ncevap geliyor uzaktayız sürekli güt gel olmaz gitmişken kaybedecek bişeyimiz yoktu yaptırdık.haatta eşim yaptırayım genetik testinide dedide yok dedim okadar da değil600 TL idi ayrı olarak onun fiyatı

Yazarım tabi. bizim siizden önce ama şubatın kaçı şuan tam hatırlamıyrm .sizin kaç oksidatif stres varmı düşükler
Hasarımız düştü cok şükür ama oksidatif stres 4,9 cıktı normal deger 1,42 olmalıydı.ben hiç hamile kalamadım daha canm korunmamaza rağmen sayımız düşük bizim ml de 3 milyon

Panele bizde 650 tl ödedik nakitte.mikrogende istemişti kaan hoca orda yaptırdık.

Kızlar arginine, karnitin ekstra çinko falan kullanılıyor sunuz galiba. Multi vitaminlerin içerisinde olduğu için ben kullandırmıyorum. Sorun olmuyor sanırım.

Hasarımız düştü cok şükür ama oksidatif stres 4,9 cıktı normal deger 1,42 olmalıydı.ben hiç hamile kalamadım daha canm korunmamaza rağmen sayımız düşük bizim ml de 3 milyon
Şuan biz emodex kullanıyoruz cevap gelinceye kadar siz ne kullanıyorsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…