Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İstemedi biz de Bursa dayız ama istemeyince yaptırmadan çıktım geldim ben. Gerçi sömestr da annemler orda gideceğim inşallah ama. Beklesem mi ki acaba belki sonra ister .

3 ü ne birden mi başladın canm ? 15-20 günde fayda hissettik biz ona göre sabredin canm bi süre bırakmayın
Şey l carnitin ve q10 u başladık ama şey arginine yeni netten sipariş verdim artık. Eczanede bulamayınca. İnşallah görürüz faydasını ya. Ben başka bir şey kullanmıyorum ama emodex falan kan hoca da vermedi. Bunlara başladım emodex e gerek var mı bileemdim

Hasarımız düştü cok şükür ama oksidatif stres 4,9 cıktı normal deger 1,42 olmalıydı.ben hiç hamile kalamadım daha canm korunmamaza rağmen sayımız düşük bizim ml de 3 milyon
Ya ben spermiyogram ı tam okuyamıyorum sanırım ana 13 milyon Yazıyordu sayı acaba o ml de ki mi. Morfoloji de %1. Hız da yerlerde hayırlısı bakalım

Kızlar arginine, karnitin ekstra çinko falan kullanılıyor sunuz galiba. Multi vitaminlerin içerisinde olduğu için ben kullandırmıyorum. Sorun olmuyor sanırım.
BEnimde aklında çinko ve e vitamini ama kan degerlerine bakıp başlamayı planlıyorum onada bi türlü baktıramadık ama düşükse başlıcam canm

Kaan hocanın cevabını bekle bence emodex için çünkü farklı bi vitamin verebilir

Cnm bizdende sadwce onu istemişti 6 ay sonunda düştü hasar cnm daha sonrada hiç istemedi

BEnimde aklında çinko ve e vitamini ama kan degerlerine bakıp başlamayı planlıyorum onada bi türlü baktıramadık ama düşükse başlıcam canm
Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.
Bende vitamin açısından kan testi yaptıralım diyorum hem eşime hem bana. Hangi vitaminlerin eksiklikleri çıkıyor bilmiyorum ama yaptırmakta fayda var bence de. Eşim 50 gün 100 mg e vitamini kullandı multivitaminin içinde Yok diye umarım morfolojiye iyi gelir.

İstemedi biz de Bursa dayız ama istemeyince yaptırmadan çıktım geldim ben. Gerçi sömestr da annemler orda gideceğim inşallah ama. Beklesem mi ki acaba belki sonra ister .
Gebelik olustumu sizde hiç.oluşmadı ise anexxin ,v testi yaptırmanzda yarar var bazen spermler erken ölebiliyormus bu test onu belirliyor

Canm işte e vitamin fazlası karacigere Zarar veriomuş ya ondan kan tahlili yaptırsak cok iyi olur die düşündüm

Bizde 1 sene düşünmedik çocuk sonra bebeğimiz olsun dedik olmadı doktora başvurduk tahlil test hepsi yapıldı eşim 3 defa test yapıldı sonuç ıyi sonra doktor bana hsg çektir dedi çektirdim sonuç tüplerim kapalı doktor bana laparoskopi dedi yaşım itibariyle tehlikeliymis korktum açıkçası internetten eşimle deli gibi araştırıyoruz ameliyat yaptıranlar sonucunda olumlu olumsuz herşey oluyormuş bizde doğal kürler denemeye karar verdik şimdi brokoli kürü deniyorum 5.gün böbreklerimde çok ağrı oluyor insaAllah ıyi sonuç çıkıcak ve bebisimiz olucak bu arada 2 yıllık evliyim

Canm işte e vitamin fazlası karacigere Zarar veriomuş ya ondan kan tahlili yaptırsak cok iyi olur die düşündüm
Evet canım biliyorum fakat şuan kullandığımız vitaminde de 100 mg var. Nasıl olacak bilmiyorum sürekli kullanırsak ağır gelir mi? Birde BM’yle kendime göre bir multivitamin bulamadım birindenolan diğerin de yok.

hosgeldin canim ama tikaniklik kurlerle gecmez ki benimde sag tupum tikali ama gecmez diye bir sey yapmiyorum bana laporoskopi falan demedi dr eki acik oldugu icin

hosgeldin canim ama tikaniklik kurlerle gecmez ki benimde sag tupum tikali ama gecmez diye bir sey yapmiyorum bana laporoskopi falan demedi dr eki acik oldugu icin
Internette çok araştırdım ıyi gelen oluyormuş bi umut insaAllah ıyi gelir dün hsg sonucumu gösterdim doktora bana da laparoskopiyi söyledi ama yaşım itibariyle tehlikeli dedi bende yaptırmak istemiyorum kötü yanıda var

Bir şey yapmayınca da ıyilesmez tıkanıklık ben deniyorum insaAllah sifasıyla olucak ki araştır bi internetten i.saracoglu açıklama yapmış bi çok kiside deniyor faydasını gören vardır

Bir şey yapmayınca da ıyilesmez tıkanıklık ben deniyorum insaAllah sifasıyla olucak ki araştır bi internetten i.saracoglu açıklama yapmış bi çok kiside deniyor faydasını gören vardır
Cnm allah yardımcın olsun inş açılır denemekte fayda var en azından yaptım içim rahat dersin.

InsaAllah canım teşekkür ederim icim bi nebze dahi olsa rahatlıyor senin çocuğun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…