- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
İstemedi biz de Bursa dayız ama istemeyince yaptırmadan çıktım geldim ben. Gerçi sömestr da annemler orda gideceğim inşallah ama. Beklesem mi ki acaba belki sonra ister .Fark edermi bilmiyorum ama biz düzen de yaptırdık ankarada ama istemediyse bekleyin derim.biz uzaktan gidiyoruz diye kaan hocaya muayene olmadan 3 ünü de yaptırdık. İyiki yaptırdk oksidatif stres yüksek cıktı.DNA hasarı yok.yaptırmamış olsak anlamayacagız
Şey l carnitin ve q10 u başladık ama şey arginine yeni netten sipariş verdim artık. Eczanede bulamayınca. İnşallah görürüz faydasını ya. Ben başka bir şey kullanmıyorum ama emodex falan kan hoca da vermedi. Bunlara başladım emodex e gerek var mı bileemdim3 ü ne birden mi başladın canm ? 15-20 günde fayda hissettik biz ona göre sabredin canm bi süre bırakmayın
Ben de bulamayınca netten sipariş verdim. Bakalım bi sorun çıkmaz inşallah canım çok teşekkür ederimCanm bak ben şimdi sipariş verdim depo sayımdaymış salı günü gelicek dedi eczacımız
Ya ben spermiyogram ı tam okuyamıyorum sanırım ana 13 milyon Yazıyordu sayı acaba o ml de ki mi. Morfoloji de %1. Hız da yerlerde hayırlısı bakalımHasarımız düştü cok şükür ama oksidatif stres 4,9 cıktı normal deger 1,42 olmalıydı.ben hiç hamile kalamadım daha canm korunmamaza rağmen sayımız düşük bizim ml de 3 milyon
BEnimde aklında çinko ve e vitamini ama kan degerlerine bakıp başlamayı planlıyorum onada bi türlü baktıramadık ama düşükse başlıcam canmKızlar arginine, karnitin ekstra çinko falan kullanılıyor sunuz galiba. Multi vitaminlerin içerisinde olduğu için ben kullandırmıyorum. Sorun olmuyor sanırım.
Imprtly endol trental hocanın verdikleri ama biliyosun bunların yanında solgarlarıŞuan biz emodex kullanıyoruz cevap gelinceye kadar siz ne kullanıyorsnz
Kaan hocanın cevabını bekle bence emodex için çünkü farklı bi vitamin verebilirŞey l carnitin ve q10 u başladık ama şey arginine yeni netten sipariş verdim artık. Eczanede bulamayınca. İnşallah görürüz faydasını ya. Ben başka bir şey kullanmıyorum ama emodex falan kan hoca da vermedi. Bunlara başladım emodex e gerek var mı bileemdim
Bizim toplamda 13,5 milyon ml de 3 milyon ona iyi bak eğer ml de 13 milyonda bence iyi bi degerYa ben spermiyogram ı tam okuyamıyorum sanırım ana 13 milyon Yazıyordu sayı acaba o ml de ki mi. Morfoloji de %1. Hız da yerlerde hayırlısı bakalım
Cnm bizdende sadwce onu istemişti 6 ay sonunda düştü hasar cnm daha sonrada hiç istemediYa kızlar benim kafama takıldı. Kaan Hoca bizden sadece DNA hasar testi istedi. Başka bir şey istemedi. Burda gördüğüm kadarıyla oksidatif stres falan gibi testler varmış. Yaptırmalı mıydık? Ama Kaan hoca söylemedi.
Soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.BEnimde aklında çinko ve e vitamini ama kan degerlerine bakıp başlamayı planlıyorum onada bi türlü baktıramadık ama düşükse başlıcam canm
Gebelik olustumu sizde hiç.oluşmadı ise anexxin ,v testi yaptırmanzda yarar var bazen spermler erken ölebiliyormus bu test onu belirliyorİstemedi biz de Bursa dayız ama istemeyince yaptırmadan çıktım geldim ben. Gerçi sömestr da annemler orda gideceğim inşallah ama. Beklesem mi ki acaba belki sonra ister .
Canm işte e vitamin fazlası karacigere Zarar veriomuş ya ondan kan tahlili yaptırsak cok iyi olur die düşündümSoruma cevap verdiğin için teşekkür ederim canım.
Bende vitamin açısından kan testi yaptıralım diyorum hem eşime hem bana. Hangi vitaminlerin eksiklikleri çıkıyor bilmiyorum ama yaptırmakta fayda var bence de. Eşim 50 gün 100 mg e vitamini kullandı multivitaminin içinde Yok diye umarım morfolojiye iyi gelir.
Ben once benim yaptiklarimi paylasayim
4 yillik evliyiz ilk 2 yil cocuk dusunmedik gezip tozduk sonraki sene istedik ancak olmadi. Benim sag tupum tikali esimin hiz, sayi ve morfoloji sorunu ortaya cikti. Dr.lar tup bebek dedi. Baslayacaktik benim saglik problemlerim cikti ara verdik. gectiginiz agustos ayinda tup bebek yaptirdik ancak bebegimin kalbi atmadi bende esime keciboynuzu, dut pekmezli balli ve icinde en az 10 cesit urun olan karisim yaptim. Sabah aksam ac karna yiyor. Sonra emodex aldik sabah aksam tok karna iciyor. Birde oglen evicap iciyor. Her gun ceviz badem balli sut. Sabah ac karna zeytin yaginda bekletilmis incir yiyor. Once Kaan aydostan randevu aldik ama kasimda gidecegiz.o yuzden cuma gunu icin baska Bi urologtan randevu aldik. Hormonlarina falan baktiracagiz birde kullandigimiz ilaclari soracagiz. Benim hikayem boyle...
Evet canım biliyorum fakat şuan kullandığımız vitaminde de 100 mg var. Nasıl olacak bilmiyorum sürekli kullanırsak ağır gelir mi? Birde BM’yle kendime göre bir multivitamin bulamadım birindenolan diğerin de yok.Canm işte e vitamin fazlası karacigere Zarar veriomuş ya ondan kan tahlili yaptırsak cok iyi olur die düşündüm
hosgeldin canim ama tikaniklik kurlerle gecmez ki benimde sag tupum tikali ama gecmez diye bir sey yapmiyorum bana laporoskopi falan demedi dr eki acik oldugu icinBizde 1 sene düşünmedik çocuk sonra bebeğimiz olsun dedik olmadı doktora başvurduk tahlil test hepsi yapıldı eşim 3 defa test yapıldı sonuç ıyi sonra doktor bana hsg çektir dedi çektirdim sonuç tüplerim kapalı doktor bana laparoskopi dedi yaşım itibariyle tehlikeliymis korktum açıkçası internetten eşimle deli gibi araştırıyoruz ameliyat yaptıranlar sonucunda olumlu olumsuz herşey oluyormuş bizde doğal kürler denemeye karar verdik şimdi brokoli kürü deniyorum 5.gün böbreklerimde çok ağrı oluyor insaAllah ıyi sonuç çıkıcak ve bebisimiz olucak bu arada 2 yıllık evliyim
Internette çok araştırdım ıyi gelen oluyormuş bi umut insaAllah ıyi gelir dün hsg sonucumu gösterdim doktora bana da laparoskopiyi söyledi ama yaşım itibariyle tehlikeli dedi bende yaptırmak istemiyorum kötü yanıda varhosgeldin canim ama tikaniklik kurlerle gecmez ki benimde sag tupum tikali ama gecmez diye bir sey yapmiyorum bana laporoskopi falan demedi dr eki acik oldugu icin
Bir şey yapmayınca da ıyilesmez tıkanıklık ben deniyorum insaAllah sifasıyla olucak ki araştır bi internetten i.saracoglu açıklama yapmış bi çok kiside deniyor faydasını gören vardırhosgeldin canim ama tikaniklik kurlerle gecmez ki benimde sag tupum tikali ama gecmez diye bir sey yapmiyorum bana laporoskopi falan demedi dr eki acik oldugu icin
Cnm allah yardımcın olsun inş açılır denemekte fayda var en azından yaptım içim rahat dersin.Bir şey yapmayınca da ıyilesmez tıkanıklık ben deniyorum insaAllah sifasıyla olucak ki araştır bi internetten i.saracoglu açıklama yapmış bi çok kiside deniyor faydasını gören vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?