Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
InsaAllah canım teşekkür ederim icim bi nebze dahi olsa rahatlıyor senin çocuğun varmı

Yok cnm bende 3 senedir uğraşıp duruyorum eşimin varimoseli vardı 6 ay önce ameliyat oldu. Sperm değerleri biraz düzeldi ama yine de normal seviyede değil. iki düşüğüm var. Bu düşüklerin sebebini araştırıyoruz.

Ben kendime solgar folic asit ile efa 1200 kullanıyorum omega 3 yani tabi arada içmeyi unutuyorum

Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm isteyen herkese versin ürün kür vs birşeyler kullaniyormusun

Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm isteyen herkese versin ürün kür vs birşeyler kullaniyormusun

Promen k kullanıyor eşim. Bide bi macun yaptırdık onu kullanıyor. Bide Kaan hocanın yeme içme önerilerini dikkate alıyoruz.

Sagolun kizlar faranjit geciyor 2 hafta sonra yine tekrarliyor .En kirli hava seçildi olduğum yer Aksamlari disari cikmiyorum ama nefesim daraliyor kömür kokusundan

Kizlar kac gundur kv.lerleyim catlatacaklar beni orta yerimden ya
Kv.m mukemmelikler abidesi
Hic biseyi kotu yapmamis
Her seyi mukemmel ya herseyi
Mukemmel hasta bakmis mukemmel cocuk buyutmus mukemmel yemek yaparmis mukemmel ev yonetirmis evin alip verilmesi gerekn seyleri ona aitmis onlari da mukemmel yaparmis Allah Allahhhhhhh. Hic bir kul mukemmel degilken o nasil mukemmel olabiliyor anlamadim

Bunlar bir gunde soylenen seyler degil
Yaklasik 5 yildir bana anlatilan ve artik ezberledigim seyler
Sizin kv.leriniz nasil
Resmen catlayacam artik
Bir sey de diyemiyorum
Yaslilar saygisiszlik olmasin
Kotu dusundugumu zannetmesin diye

Canım macun u nerde yaptırdınız? Ne var içeriğinde ?

Aktardan malzemeleri aldık evde kendimiz yaptık. İçeriği;

50 gr zencefil
50 gr çoban çökerten
50 gr gingsen
50 gr çakşır kökü
50 gr zerdeçal
50 gr çam fıstığı
50 gr keçi boynuzu pekmezi
50 gr kuru üzüm çekirdeği
50 gr polen
50 gr keçi boynuzu tozu
1 kg hakiki bal.

Bunlardı galiba belki bir iki eksik malzeme olabilir.

Aynı şehirde yaşamıyorsunuz sanırım. Size kalıcı geldiklerine göre. Ben 2,5 senedir evliyim. Benim eşim çok despottur. Keskin kırmızı çizgileri vardır kimse aşamaz onları ailesi de dahil o yüzden o kadar rahatım ki evime hiç karışmazlar habersiz gelmezler. Beni el üstünde tutuyorlar allah razı olsun.
Eşimden çekiniyorlar hatta bazen anneme birşey diyormuş bide aman oğlum duymasın kızar çok diyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…