- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 39
InsaAllah canım teşekkür ederim icim bi nebze dahi olsa rahatlıyor senin çocuğun varmı
Ben kendime solgar folic asit ile efa 1200 kullanıyorum omega 3 yani tabi arada içmeyi unutuyorumEvet canım biliyorum fakat şuan kullandığımız vitaminde de 100 mg var. Nasıl olacak bilmiyorum sürekli kullanırsak ağır gelir mi? Birde BM’yle kendime göre bir multivitamin bulamadım birindenolan diğerin de yok.
Normal yoldan gebe kaldım sonrada düşük yaptım cnm.Tüp bebek, aşılaylamı yoksa normal yoldan mi olduda düşük yaptın
Yok hiç oluşmadı canım. Anladım canım tamamGebelik olustumu sizde hiç.oluşmadı ise anexxin ,v testi yaptırmanzda yarar var bazen spermler erken ölebiliyormus bu test onu belirliyor
Allahm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm isteyen herkese versin ürün kür vs birşeyler kullaniyormusun
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine portakal sık iç canım bol bol.yat dinlen.Allah şifa versin.Kizlar cok hastayim dua edin
Geçmiş olsun cnm grip mi oldun?? Dikkat et kendine lütfen bol meyve ye.Kizlar cok hastayim dua edin
Amin cnm inş.....Faydasını görürsünüz insaAllah güzel haberler alın inş.
Canım macun u nerde yaptırdınız? Ne var içeriğinde ?Promen k kullanıyor eşim. Bide bi macun yaptırdık onu kullanıyor. Bide Kaan hocanın yeme içme önerilerini dikkate alıyoruz.
Geçmiş olsun. Atlatamadın bir türlü. İnşallah heman şifa bulursun.Kizlar cok hastayim dua edin
Canım macun u nerde yaptırdınız? Ne var içeriğinde ?
Aynı şehirde yaşamıyorsunuz sanırım. Size kalıcı geldiklerine göre. Ben 2,5 senedir evliyim. Benim eşim çok despottur. Keskin kırmızı çizgileri vardır kimse aşamaz onları ailesi de dahil o yüzden o kadar rahatım ki evime hiç karışmazlar habersiz gelmezler. Beni el üstünde tutuyorlar allah razı olsun.Kizlar kac gundur kv.lerleyim catlatacaklar beni orta yerimden ya
Kv.m mukemmelikler abidesi
Hic biseyi kotu yapmamis
Her seyi mukemmel ya herseyi
Mukemmel hasta bakmis mukemmel cocuk buyutmus mukemmel yemek yaparmis mukemmel ev yonetirmis evin alip verilmesi gerekn seyleri ona aitmis onlari da mukemmel yaparmis Allah Allahhhhhhh. Hic bir kul mukemmel degilken o nasil mukemmel olabiliyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?