Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Takilma evet hı hı de geç. Tipik kv modeli .Hepsi mukemmel
Benimki dun aramis kuzum napar diyor ultrason cihazım yok nerden bileyim diyesim geldi
Normalde gördüğüm ilgiden fazlasini sirf hamile oldugum icin gormek beni cidden rahatsiz ediyor alttan alttan iyi bak mesajları

Geçmiş olsun. Atlatamadın bir türlü. İnşallah heman şifa bulursun.
Evet ya cok sagol canim .Cocuklar kirli hava derken bahtsizlik yasiyorum .Bugun cok bağırdım durduramayinca komutlar hep bangir bangir cikiyor ancak duyuyorlar .Onun da etkisi var

evet farkli sehirlerdeyiz ama gelirler bazen 1 bazen 2 ay kalirlar Allahim catlayacam catlayacam. Ohh senin keyfin yerinde anacim benim ilk yillar boyleydi cok yumusak yuzluyum hem ben hem esim. Kv. Sanki kralice herkes onu hos tutmaya calisiyor cildircam bende kendimi spor salonuna atiyorum bunlar boyle yaptikca

ay cekilmiyolar ya kkmseye olmadigim kadar saygili hep guler yuzluyum onlara karsi ama artik beni bogdular ya. Bazen o icimizde tuttuklarimizi soyleyip rahatlamak istiyorum

Kisa sureli goruyorsan bosver hic aldirma .Biz ayri sehirlerdeydik ben buraya atandim buraya ev kurduk hemen buraya tasindilar

Evet ya cok sagol canim .Cocuklar kirli hava derken bahtsizlik yasiyorum .Bugun cok bağırdım durduramayinca komutlar hep bangir bangir cikiyor ancak duyuyorlar .Onun da etkisi var
Canım sen özel eğitim öğretmeni misin?
İlerleyen aylarda nasıl yapacaksın allah yardımcın olsun.

Kiz benim kv de kendini çok över :) anliyorum seni.

Beth18
Bir iki ay yanında kalmaları bu aşamada da zor olur takipli ilişkiye girmek falan uzun yatmalar geç duş almalar. Zamanlamaları kötü. Genel anlamda çok konuşup kendini öven insanları sevmem ama onlar büyük bir de anneler ya susmazlar. Benim k.v de bazen ona tatlı falan yapıyorum birşey diyemiyor ama anlıyorum demek istiyor. Sadece acaba böyle olsa daha mı iyi olurdu böyle de olur muydu diyor. O gün bu gündür onun mutfağında birşey yapmıyorum. Ben kendi evimde yapıyorum ona götürüyorum.
Bir de temizlik hastası biri gelsin evine arkasından oturduğu yeri terlikleri falan siliyor. Elimi bile sürmüyorum aşırıya kaçıyor. Ben de çok taviz vermiyorum. Kedisi var deli oluyor onun için o pisletse sorun olmuyor hiç
Eşimden dolayı bana hiç çocukla ilgili şeyler soramıyorlardı hep ne yapalım torun yerine bizde kedi severiz diyorlardı. Beni çok güldürüyor. Benim şansım eşimin keskin ve net olması galiba. Çok şükür. :)

Benim kv kendine çok özgüvenli. Aynı limonlunun kv gibi en iyi yemeği yapar, her şeyin en iyisini bilir. Şu an eltimlerde yaşiyor bebeklerine bakmak için, her telefonda ben bebeğe gül gibi bakiyorum çok sansli çok diye kendini övüp duruyor. Eltim nasil dayaniyor anlamiyorum.Bebekte 1 yaşinda babanneyi pek sevmiyor, o ne yaparsa yapsın gidiyor , kaşlarını çatiyor, yüzüne ya da kafasına pat diye bir vuruyor çok gülüyorum ama dedesini çok seviyor. Kp ben de cok severim.

Canım sen özel eğitim öğretmeni misin?
İlerleyen aylarda nasıl yapacaksın allah yardımcın olsun.
Evet partnerim erkek degilse erkenden rapor almak zorunda kalcaktim agir otizmlilerle calisiyorum .Bir tanesinin sagi solu belli olmuyor onune km gelirse ezip geciyor
Aaa sizin için mi taşındılar.
Sayılır bizim olmamiz bahaneleri oldu

Benim kv de de geçen beni mutfakta sıkıştırmış niye hala çocuk yok diye ısrarla soruyor. 3 sene oldu bi çocuk bile yapamadınız diyor. Biliyor oğlunun durumunu sanki ben istemiyorum da çocuğumun olmasını. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin işte.... eşimden çekiniyorlar ama beni tek yakalayınca laf sokuyor kayınvalidecim. Ben hiç sana karışmıyorum alışveriş yapıyorsun harcıyorsun sürekli karışmıyorumdiyor. Bende kendim kazandım kendime harcıyorum kime ne dedim....

Evet partnerim erkek degilse erkenden rapor almak zorunda kalcaktim agir otizmlilerle calisiyorum .Bir tanesinin sagi solu belli olmuyor onune km gelirse ezip geciyor

Sayılır bizim olmamiz bahaneleri oldu
Ayy canım oda çok zor allah yardımcın olsun. Herkes yapamaz .

Oğlunun sıkıntısını bile bile seni niye sıkıştırıyor ya deli mi ne :) benim kv de önceden hep sıkıştırırdı bebek bebek diye, öleceğim gideceğim bir torunum yok diyordu daha 48 yaşindayken :) eltimin olunca sustu bir dönem.. sonra yine başlamişti ki bizim durum belli oldu. Neyse sıkıntıyı öğrendi artik demez diyordum bu seferde peşpese tüp bebek yapin diyor. Bizim komşunun bir tanidiği 11. Tüp bebekte olmuş vakit kaybetmeyin diyor, neyse eşim konuştu da bana bisey demiyor artik.

Aaaa inanmıyorum oda başkaymış. Alışverişine de karışıyor yani pes. Şimdiden böyle olmasın usulüne uygun kes önünü.

Ya yaşlı işte anlamıyor eşim kızıyor niye soruyorsun olursa söyleriz falan diye ama ne olmuş sizde hemen alınıyorsunuz diyor. Etkinin çocuklarını kucağına alıyor şapur şupur öpüyor senin ki de kosaydı severdik diyor. Çıldırtacak bu kadın beni ya. Yaşlı işte birşeyde denilmiyor. Kızınında 6 senedir çocuğu olmuyor eniştesi azospermi kızına hiç sormaz ama bide tembihliyor çocuk sormayın üzülüyor diyor bana gelince el kızım ondan umursamıyor galiba.

Bizim sıkıntımızı da sadece eşimin ailesi biliyor. Varikosel değerlerimiz düzelir diye kimseye demedik. Düzelecekte inşallah.
Benim kayın validem de aksine herkesin çocuğu olacak diye birşey Yok nasip diyor. Olmazsa yapacak birşey Yok olmasın ne yapalım dedi bu közde ben niye öyle dedi olacak inşallah çözümü var niye demedi diye kafama takmıştım.

Kuzum görümcene de üzüldüm şimdi
Kaan hocaya yönlendirsene bir ihtimal olur belki.

Kuzum görümcene de üzüldüm şimdi
Kaan hocaya yönlendirsene bir ihtimal olur belki.
Cnm söylüyorum aslında her zaman. Durumları yok kocası umursamıyor. Olursa olur olmazsa olmaz deyip geçiyor. Bazen görümcem sıkıntıdan bayılıyor. Onlara da üzülüyorum aslında ama yani küçük görmek değil de biraz cahiller araştırmıyorlar uğraşmıyorlar çabalamıyorlar. Biz desekte bi çaba sarfetmiyorlar....

Canim biz bebek hasreti nasil celiyorsak aslinda onlarda torun hasreti cekiyorlar, yazık kızının olmayinca, sizin de olmayinca onun için de çok üzücü.. Sen üzüntünü belli etmiyosundur kızı kadar, o seni üzülmüyor saniyo olabilir. Işte kaynana sonuçta o da seni bunaltiyor demekki

Senin dusuklerden haberi yok mu da boyle ustune ustune geliyor
Ayy canım oda çok zor allah yardımcın olsun. Herkes yapamaz .
Amin canim insallah uzun zaman sonra agir ogrencilerim oldu o da aksi gibi hamilelige denk geldi .Gecen senekiler hafifti normal ders işliyorduk .Kek kahve makarna puding yapmayi filan ogretmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…