Senin dusuklerden haberi yok mu da boyle ustune ustune geliyor
Amin canim insallah uzun zaman sonra agir ogrencilerim oldu o da aksi gibi hamilelige denk geldi .Gecen senekiler hafifti normal ders işliyorduk .Kek kahve makarna puding yapmayi filan ogretmistim
Bir kez daha soylerse nasil kizin üzülüyorsa ben de uzuluyorum de .Ama yasli olmasi daha iyi benimki benle yarışırSon düşüğü bilmiyor. Söylemedik üzülüyor diye eşim söylemek istemedi. İlk düşükte de çok üzüldü şansımız yok ki diyor. Niye kendine bakmadın diyor ne bileyim bunaltıyor beni. Şimdi bunu da duysa hacıya hocaya gidelim der. Bi dünya muska getirmiş bunları tak diyor :) yok belini bağlayalım yok yaka yapalım ne bileyim dünya kadar şey.... işin bilimsel yanıyla ilgilenmiyorlar yani....
Ayy anım takma öyle şeyler. Ben çok korkarım. Zikir grubumuz yeter bize ben duanın ve ibadetin gücüne çok inanırım. Zamanı gelince olacak inşallah bebeklerimiz ben inanıyorum. Aile biraz dediğin gibi cahil sanırım fakat görümcen biraz dik dursun ne demek eşi umursamıyor yok böyle birşey sadece kendisini etkileyen birşey değil bencil olmasın. Kadının anne olma hakkını elinden alamaz belki çok basit birşey belki sperm kanalı tıkalı belki sadece hormonal. Kesinlikle bunları söyle ona eşin kızmazsa eğer çünki seneler geçtikten sonra çok geç olabilir menopoza girmeden birşeyler yapsın. Benim mesleğim olmasa bile ev temizliğine giderim yine de bu işin peşini bırakmam akıllı olsun. Zaten sonuç alınamayacak birşeyse Allah’ın taktiri derim katlanırım fakat hiçbirşey bilmiyorsam, birşey yapmadan da bekleyemem. Böyle şeyler beni benden alıyor çok sinirlendim.Son düşüğü bilmiyor. Söylemedik üzülüyor diye eşim söylemek istemedi. İlk düşükte de çok üzüldü şansımız yok ki diyor. Niye kendine bakmadın diyor ne bileyim bunaltıyor beni. Şimdi bunu da duysa hacıya hocaya gidelim der. Bi dünya muska getirmiş bunları tak diyor :) yok belini bağlayalım yok yaka yapalım ne bileyim dünya kadar şey.... işin bilimsel yanıyla ilgilenmiyorlar yani....
Ayy anım takma öyle şeyler. Ben çok korkarım. Zikir grubumuz yeter bize ben duanın ve ibadetin gücüne çok inanırım. Zamanı gelince olacak inşallah bebeklerimiz ben inanıyorum. Aile biraz dediğin gibi cahil sanırım fakat görümcen biraz dik dursun ne demek eşi umursamıyor yok böyle birşey sadece kendisini etkileyen birşey değil bencil olmasın. Kadının anne olma hakkını elinden alamaz belki çok basit birşey belki sperm kanalı tıkalı belki sadece hormonal. Kesinlikle bunları söyle ona eşin kızmazsa eğer çünki seneler geçtikten sonra çok geç olabilir menopoza girmeden birşeyler yapsın. Benim mesleğim olmasa bile ev temizliğine giderim yine de bu işin peşini bırakmam akıllı olsun. Zaten sonuç alınamayacak birşeyse Allah’ın taktiri derim katlanırım fakat hiçbirşey bilmiyorsam, birşey yapmadan da bekleyemem. Böyle şeyler beni benden alıyor çok sinirlendim.
Yazık üzüldüm. Allah yardımcımız olsun hepimizin.Valla ben çok uğraştım söyledim ama kıpırtı yok bıraktım kendi hallerine. Yani araştırayım çabalayayım gibi bi şey yok. Eşimde karışma diyor kendileri bilir dedi.
Hayırlısı ile bebişlere kavussaakta adamların organları dinlense vitaminden allak bullak oldu ciğer bağırsak falanhttps://www.google.com.tr/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/bu-vitaminleri-doktorsuz-almayin-7822520
Kızlar bunu bir okuyun. Endişelendim biraz.
Evet canım ya çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca. Ama ne yapayım araştırıyorum habire okumak istiyorum. Şimdi de yabancı sitelere bakıyorum çeviremiyorum da doğru düzgün. Eşimde uyuyor ona okutcam anlatsın bana onlar neler yapıyormuş çok merak ediyorum güzel araştırmalarıda varHayırlısı ile bebişlere kavussaakta adamların organları dinlense vitaminden allak bullak oldu ciğer bağırsak falan
Evet canım ya çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca. Ama ne yapayım araştırıyorum habire okumak istiyorum. Şimdi de yabancı sitelere bakıyorum çeviremiyorum da doğru düzgün. Eşimde uyuyor ona okutcam anlatsın bana onlar neler yapıyormuş çok merak ediyorum güzel araştırmalarıda var
Hemen atıyorumCnm yabancı sitelerin linkini atsana bi bakayım.
Cnm bu Almanca ama !!!!!Hemen atıyorum
http://aminosaeuren.org/
Bak bakalım neler diyorlar adamı kaldırdım saçmalama yarın bakarım diyor.
Eşiniz tercüman mı yada öğretmenmi diyim varsa güzel bilgiler ilgi çekici bizlede paylasırmısınz cevirdikten sonraEvet canım ya çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca. Ama ne yapayım araştırıyorum habire okumak istiyorum. Şimdi de yabancı sitelere bakıyorum çeviremiyorum da doğru düzgün. Eşimde uyuyor ona okutcam anlatsın bana onlar neler yapıyormuş çok merak ediyorum güzel araştırmalarıda var
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/j.1939-4640.2004.tb02853.x/fullCnm bu Almanca ama !!!!!
Eee canım bende varım morfoloji 0 ile hamile kalanBir tane daha umudum oldu. Bu çiftte de morfoloji sıfırmış ama hamiş kalmış çok sevindim. Bizde de morfoloji sıfır ama bende normal hamile kalabilirim inşallah. Bunu hiç okumamıştım yeni eklendi sanırım. Hepimize umut olsun. :)
Kaptan canım. Tabiki paylaşırım.Eşiniz tercüman mı yada öğretmenmi diyim varsa güzel bilgiler ilgi çekici bizlede paylasırmısınz cevirdikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?