Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok araştırmakta iyi değil benimde psikolojim bozuldu sanki destek falan mı alsam diye de düşünmüyor değilim. :)

Kizlar spora gidop geldim nasil rahatladim
Esimde almaya geldi oyanaya oynaya eve geldim arabanin icinde
Ohh size anlattim anneme anlattim sabahta biraz esime cemkirdim annesinin huylarini fahatladim
Annemde takma bosver diyo damadin da basini sisirme djyo sen anlatip rahatliyosun o ne yapsin diyo bugun gorumceme gittiler ohh rahatiz gel keyfim gel
Ayy cadi gelinler gibi hissediyorum ama oyle degilim bi gorseniz sut dokmus kedi gibiyim onlarin yaninda hic cevap vermiyorum ama neden boyle yapiyorlar anlamiyorum. Babam rahatsiz benim o olsaydi devamli bize gelip gitseydi hic boyle olur muydu dusunuyorum...
Allahim onun kotu gununu gostermesin ama bazen inanin cok uzuluyorum
Amannn neyse tekrar tekrar anlatmaya gerek yok
Spor ve muzik gercekten cok iyi geldi
Annemde cankm benim baktin kendini ovmeye basliyo al eline kurani abdestini al okumaya basla diyo. Hem sevaba girerim hemde yuzunu gormemis olurum fena fikir degil aslinda
Hepinizi opuyorum canlarim

Canim hemen sperm donasyonu yapiyorlarmış, onlarda dert değil.

Gunaydin kizlar cok kotu bir geceydi agridan sancidan uyuyamadim

Teşekkür ederim canım zahmet verdim çok.

Geçmiş olsun canım bişe sorucam sanırım proxeed plus kullandınız sizde bugün kardeşim getirdi bizede ama hap değilmiş biz progeny kullanıyorduk günde 3 tane ama o hapti bunu günde kaç kez içmesi gerek acaba

Tesekkur ederim .Sabah aksam içiliyor ve bir paket hemen bitiyor dr a danismadan kullanmayın. Belki sizin icin uygun degil

Canim hemen sperm donasyonu yapiyorlarmış, onlarda dert değil.
Evet canım biliyorum fakat bunu bizim insanlarımızda yapıyor Kıbrıs’a gidip. Maalesef..
Ben genelde grup grup sperm üzerinde çalışmalar yapıyorlar ya onları okuyorum neler bulmuşlar diye ve mesela l anjininle birlikte kullanılan pycnogenol birlikte kullanımı morfolojide daha çok etki ediyormuş.
E vitaminiyle selenyum birlikte kullanılırsa sperm üzerine etkisi daha çok artıyormuş. Varikoseli olan hastalar da glütatyon kullanımı çok etkili olmuş. Bunun gibi güzel bilgiler elde edebiliyorum.

Allah hemen şifanı verir inşallah. Nasıl olacak böyle birşeyler yapmalı. Doktorunla sürekli görüşüyorsun dimi bu tempo Çocuklar falan senin çocuğuna zarar vermesin. Kurumunda ki prosedürü bilemiyorum ama oradan biraz uzaklaşman gerek sanırım. Doktorun yazılı onaylı birşey verse geçerliliği olur mu? Dikkat et bebişin zarar görmesin.

Cnm glütatyon nedir ???bizde varikoselliyiz ameliyat olduk.

Kızlar kilo durumunuz nasıl???? Benim 6 kilo fazlalığım var. Nasıl verecem bilmiyorum da. Koşu bandı almak istiyorum evimizde 4. Katta çok ses çıkarır mı acaba? Komşular rahatsız olur mu ???? Ama 6 kilo vermeliyim basen ve kalçalarım almış başını gidiyor. Göbekte öyle.....

Cnm glütatyon nedir ???bizde varikoselliyiz ameliyat olduk.
Canım sen promen k kullanıyorsun onda var 75 mg.
Tüm organları vücudu serbest radikallerin neden olacağı kötü etkilerden koruyor. Sen birde asetilsistein almıştın ya oda glütatyon yapımında kullanılıyor. Yani büyük ihtimal sen kullanıyorsun.

Bende de fazlalık var canım manyetik bisiklet aldık biz eliptik ses cıkarmıyor 10dk dan sonra foşş foşş terletiyor tavsiye ederm

Ben 52 kiloyum canım. Üniversitede 62 ye falan çıkmıştım sürekli dışarıda yiyip haraketsiz yaşamaktan. Bitikten sonra farklı bir branşta tekrar biraz okumam gerekti o ara stresten sanırım 57 ye düştüm sonra iş hayatı benim yağları yedi
Evlendikten sonra eşimin işi gereği çalışma günlerimiz uyuşmadığı için çalışmıyorum. İnşallah almam kilo ama ben hafta 2 gün pilates aerobik yapıp 2 günde yüzüyorum. Kilo almak istemiyorum. Benim de koşu bandım var bekarken de yoğunluktan spora gidemiyorum diye almıştım gerçekten yürüyüş koşuda çok etkili oluyor yoğun insanlar için. Gürültü de çok yapmıyor. Koşu bantları için matlar var altına serip üzerine koydun mu sorun olmaz. Bence almalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…