- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Çok araştırmakta iyi değil benimde psikolojim bozuldu sanki destek falan mı alsam diye de düşünmüyor değilim. :)Ben bu ara okumayı araştırmayı bıraktım vala kafam binbeşyüz oldu.ha olacağı varsa bu telefonun radyasyonu engelliyordursabaha kadar koynumda olurdu hep okurken uyuya kalırdım.şimdi sıkıyorum havuz suyunu eşimde artık işin ucundan ttutu kendi içiyor vitaminleri eskiden içtin mi su götür basına içmesini bekle uzun işlerdi.bir yerden sonra ne bileyim sıkıldım gibi bu düşükten sonra saldım herşeyi iyice ruhen toparlanamadm
Alayli Ürolog olucan yakında canımÇok araştırmakta iyi değil benimde psikolojim bozuldu sanki destek falan mı alsam diye de düşünmüyor değilim. :)
Haha gerçekten öyle.Alayli Ürolog olucan yakında canım
Hamile Kalsanda kurtulsak sendenHaha gerçekten öyle.
Hani insan bağımlı olur ya öyle oldum telefonu bırakamıyorum elimden yakında bende hastanelik olabilirim. :)
İnşallllllaahhhhh.Hamile Kalsanda kurtulsak senden
O günler de gelicek canımİnşallllllaahhhhh.
Hepimiz hamile kalalım da bebek konuşalım sürekli. :)
Canim hemen sperm donasyonu yapiyorlarmış, onlarda dert değil.Evet canım ya çok üzülüyorum böyle şeyleri okuyunca. Ama ne yapayım araştırıyorum habire okumak istiyorum. Şimdi de yabancı sitelere bakıyorum çeviremiyorum da doğru düzgün. Eşimde uyuyor ona okutcam anlatsın bana onlar neler yapıyormuş çok merak ediyorum güzel araştırmalarıda var
Teşekkür ederim canım zahmet verdim çok.Aktardan malzemeleri aldık evde kendimiz yaptık. İçeriği;
50 gr zencefil
50 gr çoban çökerten
50 gr gingsen
50 gr çakşır kökü
50 gr zerdeçal
50 gr çam fıstığı
50 gr keçi boynuzu pekmezi
50 gr kuru üzüm çekirdeği
50 gr polen
50 gr keçi boynuzu tozu
1 kg hakiki bal.
Bunlardı galiba belki bir iki eksik malzeme olabilir.
Geçmiş olsun canım bişe sorucam sanırım proxeed plus kullandınız sizde bugün kardeşim getirdi bizede ama hap değilmiş biz progeny kullanıyorduk günde 3 tane ama o hapti bunu günde kaç kez içmesi gerek acabaGunaydin kizlar cok kotu bir geceydi agridan sancidan uyuyamadim
Tesekkur ederim .Sabah aksam içiliyor ve bir paket hemen bitiyor dr a danismadan kullanmayın. Belki sizin icin uygun degilGeçmiş olsun canım bişe sorucam sanırım proxeed plus kullandınız sizde bugün kardeşim getirdi bizede ama hap değilmiş biz progeny kullanıyorduk günde 3 tane ama o hapti bunu günde kaç kez içmesi gerek acaba
Evet canım biliyorum fakat bunu bizim insanlarımızda yapıyor Kıbrıs’a gidip. Maalesef..Canim hemen sperm donasyonu yapiyorlarmış, onlarda dert değil.
Allah hemen şifanı verir inşallah. Nasıl olacak böyle birşeyler yapmalı. Doktorunla sürekli görüşüyorsun dimi bu tempo Çocuklar falan senin çocuğuna zarar vermesin. Kurumunda ki prosedürü bilemiyorum ama oradan biraz uzaklaşman gerek sanırım. Doktorun yazılı onaylı birşey verse geçerliliği olur mu? Dikkat et bebişin zarar görmesin.Gunaydin kizlar cok kotu bir geceydi agridan sancidan uyuyamadim
Estağfirullah cnm burada birbirimize destek oluyoruz sonuçta. İnş fayda sağlar size de.Teşekkür ederim canım zahmet verdim çok.
Evet canım biliyorum fakat bunu bizim insanlarımızda yapıyor Kıbrıs’a gidip. Maalesef..
Ben genelde grup grup sperm üzerinde çalışmalar yapıyorlar ya onları okuyorum neler bulmuşlar diye ve mesela l anjininle birlikte kullanılan pycnogenol birlikte kullanımı morfolojide daha çok etki ediyormuş.
E vitaminiyle selenyum birlikte kullanılırsa sperm üzerine etkisi daha çok artıyormuş. Varikoseli olan hastalar da glütatyon kullanımı çok etkili olmuş. Bunun gibi güzel bilgiler elde edebiliyorum.
Canım sen promen k kullanıyorsun onda var 75 mg.Cnm glütatyon nedir ???bizde varikoselliyiz ameliyat olduk.
Bende de fazlalık var canım manyetik bisiklet aldık biz eliptik ses cıkarmıyor 10dk dan sonra foşş foşş terletiyor tavsiye edermKızlar kilo durumunuz nasıl???? Benim 6 kilo fazlalığım var. Nasıl verecem bilmiyorum da. Koşu bandı almak istiyorum evimizde 4. Katta çok ses çıkarır mı acaba? Komşular rahatsız olur mu ???? Ama 6 kilo vermeliyim basen ve kalçalarım almış başını gidiyor. Göbekte öyle.....
Ben 52 kiloyum canım. Üniversitede 62 ye falan çıkmıştım sürekli dışarıda yiyip haraketsiz yaşamaktan. Bitikten sonra farklı bir branşta tekrar biraz okumam gerekti o ara stresten sanırım 57 ye düştüm sonra iş hayatı benim yağları yediKızlar kilo durumunuz nasıl???? Benim 6 kilo fazlalığım var. Nasıl verecem bilmiyorum da. Koşu bandı almak istiyorum evimizde 4. Katta çok ses çıkarır mı acaba? Komşular rahatsız olur mu ???? Ama 6 kilo vermeliyim basen ve kalçalarım almış başını gidiyor. Göbekte öyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?