Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim memurum partnerim erkek soyledim o mudahale ediyor gerekli durumlarda .Rapor alamam borc ödüyoruz cok zorlaniriz .Cok sumur saldirma durumlarindan kurtuldum sorun benim cabuk sifa kapmamda

Asetilsistein almadım ben. Biz promen k kullanıyoruz sadece bide macun yapmıştık onu kullanıyor 2. Kavanoz bitmek üzere.

Asetilsistein asist 600 dediğin galiba. Evet onu da gün aşırı kullanıyoruz.

Bende de fazlalık var canım manyetik bisiklet aldık biz eliptik ses cıkarmıyor 10dk dan sonra foşş foşş terletiyor tavsiye ederm
Allah allah bisiklet basen yapıyor diyorlar????? Sende basen oldu mu ??? Ne kadar süredir kullanıyorsun kilo verdin mi ???

Cnm sen ne iş yapıyorsun branşın ne ????

Kizlar benimde kisa sureli hamilelikten dolayi 9 kilom vardi 2sini verdim 7 kilom var fazla.surekli spor salonuna gidiyorum yaziyorum buraya da spinnig pilates kardiyo falan yapiyorum onun disinda da yurumeye calisiyorum ama havalar soguk oldugu icin cok yapamiyorum

Butun evi kaldirdim temizlik beni bekler...

Canim memurum partnerim erkek soyledim o mudahale ediyor gerekli durumlarda .Rapor alamam borc ödüyoruz cok zorlaniriz .Cok sumur saldirma durumlarindan kurtuldum sorun benim cabuk sifa kapmamda

Sen ağır düzey ise öğrencilerin işin zor cnm ekstra dikkat et kendine inş melekler korur. Eşim ilk okulda hafif düzey öğrencileri onlar bile çok problemli. Eşim geçen diyor ki bende kendimi problemli gibi hissetmeye başladım

Asetilsistein almadım ben. Biz promen k kullanıyoruz sadece bide macun yapmıştık onu kullanıyor 2. Kavanoz bitmek üzere.
Nac 600 almadın mı canım sen. Yani promen k da var ekstra gerek yok. Bende almadım. Ama emodex kullanırsam eğer nac 600 alırım bakalım.

Asetilsistein asist 600 dediğin galiba. Evet onu da gün aşırı kullanıyoruz.
Ooo tamam o zaman maaşallah. Şifa olsun inşallah. Bizde 3 test yaptırcaz aralıklarla bu ay. Eşim devlette 2 özel lab.da da 1 tane yaptıcam diyor. Sonuçları çok merak ediyorum..

Merhabalar sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum,bizde de morfoloji 2,DNA hasarı yuzden 7, Kaan hoca normal yolla olur diyor 6 aydır proxeed kullanıyoruz daha öncede kullandık ama normal yolla gebelik olmadı,bence morfoloji düşüklüğünde normal gebelik çok zor 4yıldır uğraşıyoruz. Bende l karnitin l arnitin sperm için üretimi için faydalı olduğunu okudum ve promen k sipariş verdim bakalım faydası olacak mı.

Şunu da paylaşayım sonra temizliğe vereyim kendimi. Eşimi aktara yolladım ısırgan otu ve keçi boynuzu tozu bitmişti alsın dedim.

Akşam rüyamda bi bekar arkadaşımın evlendiğini ikiz kızlarının olduğunu gördüm.(arkadaşım bekar evlenemiyor kimseyi beğenmiyor yaşı da 30 civarı) Diyorum ki arkadaşa “ canım sen ne ara evlendin, kızların oldu. Oda diyor ki evlendim hemen hamile kaldım ikiz kızım oldu 4 ay hastanede yattılar diyor.” İçimden de diyorum ki onun bile hemen Kızları olmuş benim yine Yok.
Sonra okuldan bi arkadaş ( 3 çocuğu var çocuk istemiyor) hastanede hsg çektirmiş yatıyor. Niye hsg çektiriyorsun ki çocuk istemiyorsun sen diyorum. Sesini çıkarmıyor. Dr geliyor bana diyor ki bak tüpleri açık sorun yok diyor. Benimkine de bak diyorum kızıyor bana sen önceden çektirmişsin bakamam seninkine diyor. Üzülüyordum.
Bi başka memlekete taşınmışız ilçeymiş. Herşey farklıydı..... sonra eşim uyandırdı.....
hayırdır inş. Kafayı bozdum çocukla artık.

Ooo tamam o zaman maaşallah. Şifa olsun inşallah. Bizde 3 test yaptırcaz aralıklarla bu ay. Eşim devlette 2 özel lab.da da 1 tane yaptıcam diyor. Sonuçları çok merak ediyorum..
Maşallah canım ben zor 1testi yaptırıyor esinin 3test vermesi çok iyi

Evet meslek hastaligi mesela bi tanesi surekli ayagini salliyor sandalyede sallanıyor. evde bisey en ufak sallansa çıldırıyorum esime durdur sunu filan diyorum Allah koruyor cok sukur insallah bundan sonra da bir sey olmaz .Ama hamileleri sevmiyorlar tepkileri değişik oluyor .Bir sure daha anlamazlar benimkini

Cnm sen ne iş yapıyorsun branşın ne ????
Sağlık yönetimi canım birde işletme okumak durumunda da kaldım. Genelde hastanelerde yönetici kadrolarında işletme mezunları oturuyor da. Türkiye’de ki hiyerarşi sistemi böyle. Uzman kadroda şansım yüksek olsun diye. Şimdi de sosyoloji okuyorum. Ben de be yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Ben onu denedim bi defa. Bi hafta arayla birini araştırma tüp bebek bölümünde yaptık elle sayım yapılıyor. sperm kons: 15.5 milyon çıktı. Birini de normal sayım yapan bi yerde yaptı makina sayım yapıyor. sperm kons 70 milyon çıktı. Morfoloji 8 çıktı. Arada çok fark vardı. Dr gittik Dr araştırma tüp bebek bölümü doğru sonucu verir daima dedi. Diğer teste bakmadı bile....

Allah yardımcın olsun cnm. Gönlüne göre versin inş....

Üzüldüm takip ediyorsanız az çok biliyorsunuzdur. Eşimde varikosel var o problemi atlatabilmiş değiliz henüz.. morfoloji sıfır ama morfoloji de spermin neresinde anormallik olduğu da çok mühimmiş. Sizde anomali en çok nerede var. Mesela noktasal sperm yuvarlak baş büyük baş bunlarda normal olma şansı çok düşük oluyormuş. Amorf başta keza öyle. Bizde amorf baş var ama küçük baş ve armut başda var bunların düzelmesi mümkünmüş birde kuyruk anomalide var genetik problemli anomaliler var mesela tek bir bölgede anomali toplanması gibi sizin morfolojiyi ayrıntılı merak ettim bilgi verirseniz sevinirim. Birde sayı hız probleminiz Yok sanırım.

zeynepppppppp canım nac 600 kullanıyorsun ya eşinin sperm sıvılaşma süresine dikkat et olur mu? Balgam sökücü etkisi var ve spermin sıvılaşma süresini azaltıyormuş. Ben alırsam bu yüzden alcam o ilacı. Sen bana bilgi verirsin artık.
Ahh canım bu rüyalar ekstra psikoloji bozuyor. Bende çocuğu olmayan akrabaları görüyorum hep sonra uyanıyorum benim de mi olmayacak diyorum ve çok üzülüyorum.
Bu aralarda rüyamda test yapmışım çift çizgi görmüşüm eşime diyorum ki hamileyim ama düşecek fakat olsun en azından hamile kalabildim falan diyorum. İki gün sonra lavobada kan görüyorum ve temizliyorum. Biraz araştırdım hamile ise çocuğun düşeceğine alametmiş.
Hiç anlam veremiyorum yorumlayamıyorum da. İnternet’te bakıyorum ama herkes yorumlayamaz, meraktan işte...

Maşallah canım ben zor 1testi yaptırıyor esinin 3test vermesi çok iyi
Çok şükür bana hiç sıkıntı yapmıyor. Herşey yiyip içiyor ben randevu alıyorum ona diyorum bu bu testleri işte gidip testleri istiyor gün alıyor geliyor. Herşeyi ben ayarlıyorum. Sağolun oda yapıyor.

Allah allah bisiklet basen yapıyor diyorlar????? Sende basen oldu mu ??? Ne kadar süredir kullanıyorsun kilo verdin mi ???
Hayır oturursan bazen yapabilir ayakta yapmak gerekiyor yaptığım sürece veriyorum ama bogazımı tutamadıgım sürece alıyorum.artı yürüme bandından dahafazla kalori gidiyor aynı dk karsılastırınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…