Canim memurum partnerim erkek soyledim o mudahale ediyor gerekli durumlarda .Rapor alamam borc ödüyoruz cok zorlaniriz .Cok sumur saldirma durumlarindan kurtuldum sorun benim cabuk sifa kapmamdaAllah hemen şifanı verir inşallah. Nasıl olacak böyle birşeyler yapmalı. Doktorunla sürekli görüşüyorsun dimi bu tempo Çocuklar falan senin çocuğuna zarar vermesin. Kurumunda ki prosedürü bilemiyorum ama oradan biraz uzaklaşman gerek sanırım. Doktorun yazılı onaylı birşey verse geçerliliği olur mu? Dikkat et bebişin zarar görmesin.
Canım sen promen k kullanıyorsun onda var 75 mg.
Tüm organları vücudu serbest radikallerin neden olacağı kötü etkilerden koruyor. Sen birde asetilsistein almıştın ya oda glütatyon yapımında kullanılıyor. Yani büyük ihtimal sen kullanıyorsun.
Asetilsistein asist 600 dediğin galiba. Evet onu da gün aşırı kullanıyoruz.Canım sen promen k kullanıyorsun onda var 75 mg.
Tüm organları vücudu serbest radikallerin neden olacağı kötü etkilerden koruyor. Sen birde asetilsistein almıştın ya oda glütatyon yapımında kullanılıyor. Yani büyük ihtimal sen kullanıyorsun.
Allah allah bisiklet basen yapıyor diyorlar????? Sende basen oldu mu ??? Ne kadar süredir kullanıyorsun kilo verdin mi ???Bende de fazlalık var canım manyetik bisiklet aldık biz eliptik ses cıkarmıyor 10dk dan sonra foşş foşş terletiyor tavsiye ederm
Ben 52 kiloyum canım. Üniversitede 62 ye falan çıkmıştım sürekli dışarıda yiyip haraketsiz yaşamaktan. Bitikten sonra farklı bir branşta tekrar biraz okumam gerekti o ara stresten sanırım 57 ye düştüm sonra iş hayatı benim yağları yedi
Evlendikten sonra eşimin işi gereği çalışma günlerimiz uyuşmadığı için çalışmıyorum. İnşallah almam kilo ama ben hafta 2 gün pilates aerobik yapıp 2 günde yüzüyorum. Kilo almak istemiyorum. Benim de koşu bandım var bekarken de yoğunluktan spora gidemiyorum diye almıştım gerçekten yürüyüş koşuda çok etkili oluyor yoğun insanlar için. Gürültü de çok yapmıyor. Koşu bantları için matlar var altına serip üzerine koydun mu sorun olmaz. Bence almalısın...
Canim memurum partnerim erkek soyledim o mudahale ediyor gerekli durumlarda .Rapor alamam borc ödüyoruz cok zorlaniriz .Cok sumur saldirma durumlarindan kurtuldum sorun benim cabuk sifa kapmamda
Nac 600 almadın mı canım sen. Yani promen k da var ekstra gerek yok. Bende almadım. Ama emodex kullanırsam eğer nac 600 alırım bakalım.Asetilsistein almadım ben. Biz promen k kullanıyoruz sadece bide macun yapmıştık onu kullanıyor 2. Kavanoz bitmek üzere.
Ooo tamam o zaman maaşallah. Şifa olsun inşallah. Bizde 3 test yaptırcaz aralıklarla bu ay. Eşim devlette 2 özel lab.da da 1 tane yaptıcam diyor. Sonuçları çok merak ediyorum..Asetilsistein asist 600 dediğin galiba. Evet onu da gün aşırı kullanıyoruz.
Merhabalar sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum,bizde de morfoloji 2,DNA hasarı yuzden 7, Kaan hoca normal yolla olur diyor 6 aydır proxeed kullanıyoruz daha öncede kullandık ama normal yolla gebelik olmadı,bence morfoloji düşüklüğünde normal gebelik çok zor 4yıldır uğraşıyoruz. Bende l karnitin l arnitin sperm için üretimi için faydalı olduğunu okudum ve promen k sipariş verdim bakalım faydası olacak mı.Evet canım biliyorum fakat bunu bizim insanlarımızda yapıyor Kıbrıs’a gidip. Maalesef..
Ben genelde grup grup sperm üzerinde çalışmalar yapıyorlar ya onları okuyorum neler bulmuşlar diye ve mesela l anjininle birlikte kullanılan pycnogenol birlikte kullanımı morfolojide daha çok etki ediyormuş.
E vitaminiyle selenyum birlikte kullanılırsa sperm üzerine etkisi daha çok artıyormuş. Varikoseli olan hastalar da glütatyon kullanımı çok etkili olmuş. Bunun gibi güzel bilgiler elde edebiliyorum.
Maşallah canım ben zor 1testi yaptırıyor esinin 3test vermesi çok iyiOoo tamam o zaman maaşallah. Şifa olsun inşallah. Bizde 3 test yaptırcaz aralıklarla bu ay. Eşim devlette 2 özel lab.da da 1 tane yaptıcam diyor. Sonuçları çok merak ediyorum..
Evet meslek hastaligi mesela bi tanesi surekli ayagini salliyor sandalyede sallanıyor. evde bisey en ufak sallansa çıldırıyorum esime durdur sunu filan diyorum
Sen ağır düzey ise öğrencilerin işin zor cnm ekstra dikkat et kendine inş melekler korur. Eşim ilk okulda hafif düzey öğrencileri onlar bile çok problemli. Eşim geçen diyor ki bende kendimi problemli gibi hissetmeye başladım
Sağlık yönetimi canım birde işletme okumak durumunda da kaldım. Genelde hastanelerde yönetici kadrolarında işletme mezunları oturuyor da. Türkiye’de ki hiyerarşi sistemi böyle. Uzman kadroda şansım yüksek olsun diye. Şimdi de sosyoloji okuyorum. Ben de be yapacağımı şaşırmış durumdayım.Cnm sen ne iş yapıyorsun branşın ne ????
Ooo tamam o zaman maaşallah. Şifa olsun inşallah. Bizde 3 test yaptırcaz aralıklarla bu ay. Eşim devlette 2 özel lab.da da 1 tane yaptıcam diyor. Sonuçları çok merak ediyorum..
Allah yardımcın olsun cnm. Gönlüne göre versin inş....Sağlık yönetimi canım birde işletme okumak durumunda da kaldım. Genelde hastanelerde yönetici kadrolarında işletme mezunları oturuyor da. Türkiye’de ki hiyerarşi sistemi böyle. Uzman kadroda şansım yüksek olsun diye. Şimdi de sosyoloji okuyorum. Ben de be yapacağımı şaşırmış durumdayım.
ÜzüldümMerhabalar sayfanızı uzun zamandır takip ediyorum,bizde de morfoloji 2,DNA hasarı yuzden 7, Kaan hoca normal yolla olur diyor 6 aydır proxeed kullanıyoruz daha öncede kullandık ama normal yolla gebelik olmadı,bence morfoloji düşüklüğünde normal gebelik çok zor 4yıldır uğraşıyoruz. Bende l karnitin l arnitin sperm için üretimi için faydalı olduğunu okudum ve promen k sipariş verdim bakalım faydası olacak mı.
Çok şükür bana hiç sıkıntı yapmıyor. Herşey yiyip içiyor ben randevu alıyorum ona diyorum bu bu testleri işte gidip testleri istiyor gün alıyor geliyor. Herşeyi ben ayarlıyorum. Sağolun oda yapıyor.Maşallah canım ben zor 1testi yaptırıyor esinin 3test vermesi çok iyi
Hayır oturursan bazen yapabilir ayakta yapmak gerekiyor yaptığım sürece veriyorum ama bogazımı tutamadıgım sürece alıyorum.artı yürüme bandından dahafazla kalori gidiyor aynı dk karsılastırıncaAllah allah bisiklet basen yapıyor diyorlar????? Sende basen oldu mu ??? Ne kadar süredir kullanıyorsun kilo verdin mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?